- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.341
Bugün doktor kontrolüm var.. İnşallah güzel haberler alırım.. bebişlerim tek plesanta içinde (monokoryonik-diamniyotik) korkum çok o yüzden.. Dua edin bana.. Allah sizinde Yar ve yardımcınız olsun...
kızlar merhanba umarım hepiniz iyisinizdir
merhabalar cnm hamdolsun ben iiyim :) sen nasilsin. nasil gidiyor hamilelligin?
merhaba canım hamileliğim yatarak geçiyor geç biraz zorlu bi hamilelik oldu dün kontrolüm vardı bebekler iyi çok şükür ama aralarında biraz kilo açılımı başladı alttaki bebeğim bir hafta geriden geliyor .Umarım ikiside sağlıklı gelirler dünyaya.sen nasılsın bebişler nasıl
Allah yar ve yardımcın olsun.. Bu mübarek cuma günü hayırlı ve güzel haberler alırsın inşallah....
Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Korkmak yok dua etmek varCuma gününün hurmetine Allah bizi korktuklarimizdan emin eylesin inşallah
arkadaşlar yaklaşık 1 aydır benim karnımda ağrı var özellikle sırt üstü yatınca çok hissediorum değişik bi ağrı, doktoruma sordum bişey demedi acaba bebekler hareket edio çok küçük olduğu için ağrı şeklinde mi hissediorum bilemedim. sizdede oluomu bu tür ağrılar?
yat dinlen bosver ya. bebislerin iyi olsunlar da. aralarindaki kilo farki neden olusmus dedi mi doktorun? monokoryonik mi ikizlerin? dogum tarihi icin birsey dedi mi doktorun? benim bebislerde bilmiyorum ki ya iyidirler insallah. benim de yarin kontrolum var. 17+1 olduk bugun. benimde mookoryonik mi dikoryonik mi hala belli degil. bundN sonrada belli olma ihtimali cok zor zaten. benimde korkularim var. o yuzden dua istiyorum herkesen
ayne canum bu haftaları görmek bile mucize gibi benim için 3 .ayıma çok büyük iki kanama geçirdim ozamandan beri yatıyorum .Aralarındaki fark çok büyük olmadıgından sanırım pek bişey demedi yerinin dar oldugunu söyledi sadece .çift kese canım benim.Umarım kontrolünden çok iyi haberle geirsin içini ferah tut eğer bişeyin olcağı varsa her zorluğa karşı oluyor ben bunu çok iyi anladım . Bol bol dinlen kendini yorma
merhaba arkadaşlar bende bir ikiz annesi adayıyım daha henüz 11 haftalık. 7. haftamdan başlayan bulantılarım oldukca fazlaydı ancak şuaralar biraz daha rahatım. pazartesi günü doktor kontrolum vardı benim bebişler ikisi de 3'er cm olmuslar büyüdüklerini görmek beni çok mutlu ediyor. birde kıpırdadıklarını gördük o mutluluğu hiç bir şeye değişmem. 7 haziranda da detaylı ultrason yapılacak. cinsiyet öğrenen arkadaşlar kaçıncı haftada öğrendier acaba. 13 haftalıkken öğrenme şansım nedir sizce?
mrb kızlar pzt. detaylı ultrasonumuz var. benim bebeklerin biri erkek ama biri göstermedi inşallah bu ultrasonda belli olur. bebeklerin ultrason öncesi hareketli olması için çikolata tatlı yiyenleri duydum acaba faydası oluyor mu
mrb kızlar pzt. detaylı ultrasonumuz var. benim bebeklerin biri erkek ama biri göstermedi inşallah bu ultrasonda belli olur. bebeklerin ultrason öncesi hareketli olması için çikolata tatlı yiyenleri duydum acaba faydası oluyor mu
tatlım agız yoluyla alıyosun hap o bakma öyle olduguna ben 3 aydır kullanıyorum onu clinnan jeli niye bıraktırdı gerekçesini söyledimi çünkü ben hala kullanıorum bana bıraktıttırmıyolar :S
12. hafta bitene kadar kullanıcaksın demişlerdi transferden sonra zaten 15. haftama geldim rahatsızda etmeye başlamıştı arkadaşım birazda benim isteğimle bıraktık progeston a geçtik 5. aya kadarda bunu kullanalım dedi oda kasıklarımda ağrı olduğu için
ama sende 24. haftandaymışsın çok uzun kullanmışsın rahatsız etmiyormu o koku akıntı beni ciddi rahatsız etti.
canım bende günde 3 defa sanırım 13 .haftadan sonraydı progestan 100 mg kullanmaya başladım ...ağız yoluyla alıyorsun jeli bıraktım Bebişlerinde hayırlı olsun sağlıkla doğsunlar inşallah bende nasip olursa yarın öğrenicem :)
sanada hayırlı olsun cnm öğrenmişsindir sanırım cinsiyetleri artık :?
cnm bu detayli ultrason mutlaka yapiliyor mu yoksa doktor gerekli gorurse mi yapiliyor ? bebeklerine allah saglik sihhat versin :) cikolata tatli isini bende sordum gecen gun benimilerin de biri kiz digerini bilmiyoruz :) faydasi oluyor diyenler var :) deneyelim ve gorelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?