2013 ikiz anne adayları buraya

herkese günaydııınnnn nasılsınıızzz?
biz 19+3 olduk bugün.. tetanoz aşısını ne zaman yaptırdınız canlar??? 19+ haftadamı yoksa 20+ haftalardamı??

Cnm cok tesekkur ederim ilgilenip bilgilendirdigin icin. 2hafta sonraki kontrolumde doktoruma soyliycem bi tahlil istesin de baksin bakalim. Bu arada tayinimiz çıktı ankaraya su dönemde tasinmak gözümde öyle büyüyor ki

allah yardımcın olsun cnm yaa bu halde taşınmak gerçekten çok zor olur =( varmı yanında yardım edecek birileri bari?

allah yardımcın olsun cnm yaa bu halde taşınmak gerçekten çok zor olur =( varmı yanında yardım edecek birileri bari?

Yanimda hic yardimcim yok. Annemler samsunda ven konyada. Kayinvalide antalyada. Tayinimizin samsuna cikmasini cok istemiştim ama olmadi.hic bilmedigim bir sehirde ( ayni zamanda da sevmediğim bir sehirde) allah nasip ederse 2 cocukla bi basimayim yani annem gelir nasip olursa doğuma. Ama ben yanlarında olmayı cok isterdim

20 de kuzum haftayada digerini olcaz biz

teşekkür ederim tatlımm 2 doz yeterli demişti sağlık ocağındaki hemşire sende 2 dozmu yaptıracaksın sadece??

kıyamam sana yaa =( allah güç kuvvet versin sana.. vardır her işte bir hayır cnm üzmemeye çalış kendinide kuzularınıda

teşekkür ederim tatlımm 2 doz yeterli demişti sağlık ocağındaki hemşire sende 2 dozmu yaptıracaksın sadece??

evet kuzum 2 doz hamilelikte dogumdan sonrada 2 doz var saglık ocagı seni yönlendiriyor tatlım ... dogumdan sonrada yaptırrırsan kalıcı oluyormus bunyede ömürlük .. bebeklerin nasıl tekmelerini baya hissediyor olmalısın

kızlarr benim bulantılarım ne zaman geçecek yaaa

kızlar merhaba nasılsınız? bugün detaylı ultrasonumuz yapıldı. diğer bebeğimde erkekmiş iki paşa geliyor hayırlısıyla kilo ve boyları normal bi sorun yok çok şükür sırada tetanoz aşısı var hayırlısıyla..

cnm yaa gün içinde pek oynamıyolar neden bilmiyorum =(( hiç dinlenmiyorum açıkçası gün içinde sanırım ondan hissetmiyoda olabilirim genelde gece yattıktan sonra ve sabah uyandığımda hissediyorum.. gece lavoboya falan kalkıyorum bazen 3.00 da 4.00 da falan o zamanda oynuyolar.. ben galiba yandım benim kızlar gece kuşu olacak sanırım inş. düzelirler

Herkese merhaba uzun zamandır sizleri takip ediyorum ancak ilk kez yazıyorum. Bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. Ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve doktorum bana 12 hafta kullan sonra bırak dedi crinone jeli. Hiç lekem kanamam vs olmadı. Ben de bıraktım iki hafta evvel ancak görüyorum ki haftalarca devam edenler var neden acaba? Doktorlar neden gerekli görüyor ya da görmüyor ?

Maşallah ya ne güzel. Hayırlı bir hamilelik süreci geçirirsin inşallah :) cnm bu detayli ultrason dedikleri nasıl birsey. Ne kadar sürüyor. Bir de neleri ogrenebiliyoruz bunun sonucunda? Tek yumurta cift yumurta veya tek plasenta çift plasenta falan anlaşılıyor mu

gece vücudun sakınledigi için yanıorlar gündüz çalkalanıyorlar besik misali ii geliyor onlara gece her bebek uyanır anne karnında doguktan sonrada bu böyledir gündüz çok gzel uyur ama gece sessizlikte uyuyamaz alışkanlık işte taaaa bebeklikten vazgeçilemiyor düzeltirsin 4. aydan sonra alısır

tatlım neden bıraktırıyor bunu doktoruna sorman lazım ben hala kullanıyorum ve 7. aya kadar bıraktırmıyorlar belki hormonların yeterlidir bebek için ondan bıraktırmıslardır ! progestan kullanıyormusun ?

tüm iç organlarının tam olup olmadıgını , beynının olusmasını ve damarlarının kan akış hızını , kalp kapakçıkları ve damarları oksijen hücrelerinin doğru alınımı , bebek kordonunun al ve ak yuvarlak kan akısının izlenmesi , rahımının kalınlıgı , bebegi ii besleyip besleyemediği ve bide cok güzel 1 saaat geciriyorsun kuzularınla

öğreniyorsun kuzu tek çift

Son düzenleme:
tatlım neden bıraktırıyor bunu doktoruna sorman lazım ben hala kullanıyorum ve 7. aya kadar bıraktırmıyorlar belki hormonların yeterlidir bebek için ondan bıraktırmıslardır ! progestan kullanıyormusun ?

Bilmiyorum sormadım ama bi Dr da karar kılarsam soracağım. Sadece coraspin kullanıyorum . Memorial i bıraktım çünkü artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…