- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.401
tüm iç organlarının tam olup olmadıgını , beynının olusmasını ve damarlarının kan akış hızını , kalp kapakçıkları ve damarları oksijen hücrelerinin doğru alınımı , bebek kordonunun al ve ak yuvarlak kan akısının izlenmesi , rahımının kalınlıgı , bebegi ii besleyip besleyemediği ve bide cok güzel 1 saaat geciriyorsun kuzularınla
öğreniyorsun kuzu tek çift
Maşallah ya ne güzel. Hayırlı bir hamilelik süreci geçirirsin inşallah :) cnm bu detayli ultrason dedikleri nasıl birsey. Ne kadar sürüyor. Bir de neleri ogrenebiliyoruz bunun sonucunda? Tek yumurta cift yumurta veya tek plasenta çift plasenta falan anlaşılıyor mu
Bilmiyorum sormadım ama bi Dr da karar kılarsam soracağım. Sadece coraspin kullanıyorum . Memorial i bıraktım çünkü artık
kızlar merhaba nasılsınız? bugün detaylı ultrasonumuz yapıldı. diğer bebeğimde erkekmiş iki paşa geliyor hayırlısıyla kilo ve boyları normal bi sorun yok çok şükür sırada tetanoz aşısı var hayırlısıyla..
Herkese merhaba uzun zamandır sizleri takip ediyorum ancak ilk kez yazıyorum. Bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. Ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve doktorum bana 12 hafta kullan sonra bırak dedi crinone jeli. Hiç lekem kanamam vs olmadı. Ben de bıraktım iki hafta evvel ancak görüyorum ki haftalarca devam edenler var neden acaba? Doktorlar neden gerekli görüyor ya da görmüyor ?
Ben normal kontrollerde bile strese giriyorum 1 saatte ne olurum bilmem :) ama tabi birlikte vakit geçirmek cok guzel yaaa :) esimde yanimda olacaksa ooooh ailece vakit geciririz ne guzel :)
arkadaşlar benim bir sorum olacak. ben su çok tüketemiorum mide bulantımdan dolayı ama maden suyu içiorum hem midemide rahatlatıo faydalı die duydum ama yinede tereddüt ediorum sizce doğrumu yapıorum?
canım ben günde bir tane maden suyu içiyorum. fazlası zararlı olabilir bence doktoruna sor. su içme ise zamanla artıyor ben başlarda 1,5-2 lt arası içiyordum şu an 2,5 litre içiyorum doktorum 3 lt iç dedi. benim mide bulantım olmadı ama 16. haftadan itibaren bitiyor diye duydum. bulantıların azalınca daha çok su içersin.
yaa cnmm ben suyu 1 lt bile içemiorum bebeklerim susuz kalacak die korkuorumo yüzden çözüm arayışı içindeyim.
canım detaylıca gelişimlerini görüyorsun 4 boyutlu kafatası beyni organları el ve ayak parmakları fln.. plesantaları çift kordonlarıda çiftmiş benimkiler çift yumurta ikizi ayrıca yüzlerinide net gördük diğer ultrasonlardan farklı renkli görüyorsun.
bende ilk aylarda yapılan normal kontrollerde strese giriyordum. şimdi haftada bir görmezsem strese giriyorum
onları görünce bir kaç gün iyiyim sonra şu mu oldu bu mu oldu diye bunaltıyorum kendimi . hastanede tanınıyorum artık
benim ayrıntılı haziranın 7 sinde iple çekiyorum :)
arkadaşlar benim bir sorum olacak. ben su çok tüketemiorum mide bulantımdan dolayı ama maden suyu içiorum hem midemide rahatlatıo faydalı die duydum ama yinede tereddüt ediorum sizce doğrumu yapıorum?
Birsey sorucam. Peki allah korusun sıkıntılı bir durum olduğunda anne karninda önlem adına birsey yapılabiliyor mu yoksa sadece bilgilenme amaçlı mi bu?
anne karnında ameliyat edemezler kuzum ilaçla tedavi edilcek bi durumsa sadece onu yapabilirler ama dogumdan sonra ilk önlemleri alıp ameliyatsa ameliyat ederler bebegi bu ayrıntılı allah korusun kalp sorunu beyin sorunu yada beöbrek gibi hayatı hayatı sorunu olan bebegin önleminin alınması için cok önemli .. bazı gebeliklerde kordon bagında sorun oluyor bebek öçeride acı çekiyor anladınmı canım ...
Herkese merhaba uzun zamandır sizleri takip ediyorum ancak ilk kez yazıyorum. Bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. Ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve doktorum bana 12 hafta kullan sonra bırak dedi crinone jeli. Hiç lekem kanamam vs olmadı. Ben de bıraktım iki hafta evvel ancak görüyorum ki haftalarca devam edenler var neden acaba? Doktorlar neden gerekli görüyor ya da görmüyor ?
dicaycım bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. estarfem ve crinone jeli 12. haftaya kadar kullandım sonra bıraktım. sonrasında ağrı durumuna göre dr ile konuşursan progesteron verebiliyor iğne veya hap şeklinde. ama ağrın yoksa gerek de yok zaten.
bu arada ankaradaysan dr önerebilirim ben doktorumdan çok memnunum.
tatlım ben bunları hiç kullanmadım bilmiyorum doktoruna karar verirsen ilk önce onları sor olurmu korkmada ama endişelenme bi bildigi vardır mutlaka
Merhaba, ben de dondurulmuş embriyo transferi ile hamile kaldım, herhangi bir sorun olmayınca crinone'u 9. hafta sonunda bıraktırdı doktor, şuan corasprin ve vitaminlerimi alıyorum, eendişelenmene gerek yok yani:)
gece vücudun sakınledigi için yanıorlar gündüz çalkalanıyorlar besik misali ii geliyor onlara gece her bebek uyanır anne karnında doguktan sonrada bu böyledir gündüz çok gzel uyur ama gece sessizlikte uyuyamaz alışkanlık işte taaaa bebeklikten vazgeçilemiyordüzeltirsin 4. aydan sonra alısır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?