- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.421
Hepinize günaydın arkadaşlar...
Herkese merhaba uzun zamandır sizleri takip ediyorum ancak ilk kez yazıyorum. Bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. Ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve doktorum bana 12 hafta kullan sonra bırak dedi crinone jeli. Hiç lekem kanamam vs olmadı. Ben de bıraktım iki hafta evvel ancak görüyorum ki haftalarca devam edenler var neden acaba? Doktorlar neden gerekli görüyor ya da görmüyor ?
öglen oldu ama tünaydım diyeyim nasıl gidiyor hamişlik,kimse girmiyor artık buraya feysden bir topik kurmuşlardı biliyomusun adını aceba
inş. düzelirler cnmyoksa mahvoluruz gecede salliyim ben onları bari uyurlar belki anne karnında alıştıriyim gece uykusuna kuzularımı
Kızlar ya Bebislerin hareketlerini ne zaman hissedicem ben17+6 yiz bugün.
yaa cnmm ben suyu 1 lt bile içemiorum bebeklerim susuz kalacak die korkuorumo yüzden çözüm arayışı içindeyim.
2-3 haftaya baslarlar tatlım tepişmeye donruma yada çikolata ye rahatca sırtını daya bekle hissetmeye calış 5 yada 15 dk ya birşeyler hissedersin
Oy kiyamam ya :) sabredicez demek ki bir kaç hafta dahaben 20+5 günlüğüm bu hafta gayet net hissediliyor.az kalmış seninde canım :)
Sevgili bayanlar, bebekler ilk 6 ay bizim odamızda olsunlar diye park yatak almak istiyoruz. İkizleri olan bir arkadaşım kraft ı önermişti ancak internetten inceledim, çok derin göründü gözüme. Bebekleri indir kaldır olacağı için daha ara kademesi olan bi yatak olmalı dıye düşünüyorum. Bu konuda fikri/tecrübesi olan var mıdır? Varsa yardım lütfen- marka/ model vb önerileri ile-
Hepinize günaydın arkadaşlar...
yaa cnmm ben suyu 1 lt bile içemiorum bebeklerim susuz kalacak die korkuorumo yüzden çözüm arayışı içindeyim.
Teşekkür ederim hepinize.. Memorial resmen doğuma kadar kullandırıyor ara verdiriyor sadece.. Ama bana ordan bi Dr bırak dedi.. Neyse :) ben İstanbul Avrupa yakasındayım ve hala "işte bu benim doktorum " diyemedim :)aslında beni düşündüren hastane doktordan ziyade:)
merhaba arkadaşlar ben yeni üyelerden biriyim 24 yaşındayım ankara dogumluyum ve ankarada yaşıyorum şubatta ikiz erkek bebeklerim oldu yorucu ama çok güzel
arkadaşlar benim bir sorum olacak. ben su çok tüketemiorum mide bulantımdan dolayı ama maden suyu içiorum hem midemide rahatlatıo faydalı die duydum ama yinede tereddüt ediorum sizce doğrumu yapıorum?
Sevgili bayanlar, bebekler ilk 6 ay bizim odamızda olsunlar diye park yatak almak istiyoruz. İkizleri olan bir arkadaşım kraft ı önermişti ancak internetten inceledim, çok derin göründü gözüme. Bebekleri indir kaldır olacağı için daha ara kademesi olan bi yatak olmalı dıye düşünüyorum. Bu konuda fikri/tecrübesi olan var mıdır? Varsa yardım lütfen- marka/ model vb önerileri ile-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?