2013 ikiz anne adayları buraya

canım bende seninle aynı durumdaydım haftalarımızda aynı zaten :) banada 12. haftaya kadar kullan bırak dedi doktorum senin gibi bende 12. haftada bıraktım. fakat geçen hafta kasık ağrılarm oldu crınıo jelle aynı ayarda bir hap verdi doktorum progeston diye şuan onu kullanıyorum .ihtiyaç doğrultusunda senin anlıyacağın ama sitede 20-25. haftaya kadar kullanan arkadaşlar var doğrusu doktorları devam ettirtiyor.

Canım hiç bişey yapmak istemiyor bütün gece ayaktayım Bacaklarim Kollarim her yerim ağrıdı. Uyuyamadim
Bide bebekler hiç durmuyor artik. Bugünde hiç keyfim yok canim hiç bişey istemiyor. Yarın kontrolumuz var
Inşallah bi sknt olmaz.

yaa cnmm ben suyu 1 lt bile içemiorum bebeklerim susuz kalacak die korkuorum o yüzden çözüm arayışı içindeyim.

Canım senin yazdıklarını gördükçe eski günlerimi hatırlıyorum.Tam 5 ay çıkardım devamlı bende.Her gün burdaki arkadaşlara sorardım ben napıcam nasıl geçecek su bile içemiyorum diye.Toplam 3 bardak suyla geçirdiğim çok gün oldu.Onları da ilaç içmek için mecbur içiyordum.İçer içmez onu çıkardığım da çok oluyordu.Rabbime şükürler olsun onlar geride kaldı.Bulantılarım geçince hamileliğimin, bebeklerimin keyfini sürmeye başladım.Umarım yakında sen da rahata kavuşursun.Güzel günler o zaman başlayacak inan.
Bu arada zofran beni biraz rahatlatıyordu.Ama doktor bir süre sonra bırakmamı söyledi.Çok zor bıraktım.Onsuz yaşayamaz olmuştum.Her bünyede farklı oluyor.

2-3 haftaya baslarlar tatlım tepişmeye donruma yada çikolata ye rahatca sırtını daya bekle hissetmeye calış 5 yada 15 dk ya birşeyler hissedersin

Insallah cnm ya Bebeklerin hareketlerini ayri ayri ayirt edebiliyor musun cnm. Yani kızım tekme atti oglum tekme atti falan diye :) gerçi bizimkilerin ikisi de kiz gibi dedi doktor :)

ben 20+5 günlüğüm bu hafta gayet net hissediliyor.az kalmış seninde canım :)
Oy kiyamam ya :) sabredicez demek ki bir kaç hafta daha

Sevgili bayanlar, bebekler ilk 6 ay bizim odamızda olsunlar diye park yatak almak istiyoruz. İkizleri olan bir arkadaşım kraft ı önermişti ancak internetten inceledim, çok derin göründü gözüme. Bebekleri indir kaldır olacağı için daha ara kademesi olan bi yatak olmalı dıye düşünüyorum. Bu konuda fikri/tecrübesi olan var mıdır? Varsa yardım lütfen- marka/ model vb önerileri ile-

Tatlım Joker mağazasında kampanya var. Tripper marka park yatak 89,90 TL olduğu gibi Kraft tan daha kaliteli. dk sürmedi kurmam. Asansör sistem ayarını yapabiliyorsun. Bende Kraft alacaktım iyi ki almamışım. Hem renkleri de çok hoş. Kız ve erkeğe rahatlıkla gidebilecek renkler.

yaa cnmm ben suyu 1 lt bile içemiorum bebeklerim susuz kalacak die korkuorum o yüzden çözüm arayışı içindeyim.

Beni ve verdiğim öneriyle bir çok insanı kurtaran bir tarif söyleyeceğim. Cacık... Hem su ihtiyacını hem kalsiyum ihtiyacını karşıladığı gibi mideyi ve bulantıyı bastırıyor... Benim açtığım topikte çok buşantı yaşayan arkadaşlara önermiştim hepsi sonuçtan çok memnun kaldı. Bol bol yap koy dolaba soğuk soğuk takıl...

Medical Park Bahçelievlere gidiyorum. Doktorum Suat Süphan Erşahin.. İkiz gebelikler için doğum fiyatı aldım. Sezeryan 3000 Tl ikiz bebek içinde çocuk parası 350 TL alıyor. İlgi alakadan memnunum. Düşününki tüp bebek transferimi yapan profu bıraktım. Saygı had safhada. Doktorum seve seve bakıyor bebeklerime. Kendisininde ikiz çocukları olduğu için tecrübeli ve sıkıntılarımı iyi anlıyor. Ben söylemeden o söylüyor şikayetlerimi... Ya da Florance Nightingale Fulya şubesi Hermen Bey varmış. Tanımıyoruma ma çok öneriyorlar. Topiğimden bir arkadaş gidiyor ona. 3500 TL fiyat almış hastaneden.

arkadaşlar benim bir sorum olacak. ben su çok tüketemiorum mide bulantımdan dolayı ama maden suyu içiorum hem midemide rahatlatıo faydalı die duydum ama yinede tereddüt ediorum sizce doğrumu yapıorum?

Maden suyu bu haftalarda kullanmamanı öneririm. Şu an önemli olan tek şey su. Bulantınız olduğunda içemiyorsunuz biliyorum. Ama ne yapın edin tükeyin.. Ayran, cacık, su çorba sıvı şeylere yüklenin. Bebeklerin başta aldığı su çok önemli. Unutmayınki amniyon sıvısını onlar oluşturuyor.

Tatlım o ayarlana bılıyor ust orta alt yada ıstegıne gore bızdede var aldık ınceledık gayet guzel ablamda kullanıyo cok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…