- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.441
Insallah cnm yaBebeklerin hareketlerini ayri ayri ayirt edebiliyor musun cnm. Yani kızım tekme atti oglum tekme atti falan diye :) gerçi bizimkilerin ikisi de kiz gibi dedi doktor :)
Oy kiyamam ya :) sabredicez demek ki bir kaç hafta daha
Edıyosun canım benım yanyana olunca hemen farkedılıo alt alta bılmıom oda farkedılıyodur heralda mesela benımde ıkı kız babası kızlarım dıyo opüyo cok keyıflenıyolar gormen lazım vıdeodan bıle bellı oluyo kaldırıyo gobegımı tekmesı donmeleri belli olmuyo daha elını koyunca surtunmeleri hıssedılıo bazen bırı vurunca dıgerıde hopluo aynı anda tepık atmıs gbı oluo bu haftaya gelınce ner anlıcan bız saga buglem sola eslem dıyoruz doguncada nasıbıyle oyle olcak cok merak edyorum nasıllar teyzesı :)
Günaydınn herkeze nasılsınız kızlar bugün kontrolüm var umarım güzel haberler alırım
umarım canım her şey gönlünce olur. senin açılman vardı iye hatırlıyorum. sıkıntıların geçmiştir inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz :)
selam ..uzun zamandır topiğe giriyorum ara sıra yorum yapıyorum fakat cok sık katılamadım aranıza.22 haftalık ikizlere hamileyim.monokoryonik diamniyotik.12.haftadan beri ikizden ikize transfüzyon sendromundan şüpheleniyolardı.şimdi bambaşka bi sorun cıktı.ayrıntılı ultrasonda birisinde kalpte gelişim geriliği görüldü fetal eko çekildi.bebişim malesef kalp hastası.dogduktan sonra ameliyat olacak.ama asıl sorun bu rahatsızlıga kromozm bozuklugu neden oluyormus.Amniyosentez yapıldı her iki bebeğime .di george sendromu diye bi kromozom rahatsızlıgı varmış şimdi ondan şüpheleniyolar.sonuçlarım 15-20 gün içinde çıkacak.
aranızda başına böyle bişi gelmiş birisi var mı? Hiç duydunuz mu?
olabilir denilmişti gelişim farkı vardı 5-6 gün.22.hafta detaylı ultrasonda belli olur demişti.şimdilik onun sıkıntısı yok.28.haftadan sonra transfüzyon riski iyice azalıyomus.Cnm benim yaa cok geçmiş olsun. Dua edelim rabbim verir inşallah şifasini.doktorlarin her dedigi % 100 dogru mu cikiyo ki. Umidini kaybetme ayrica moral bozmak yok.tranfuzyon sorunu görülmüş müydü başta ?
olabilir denilmişti gelişim farkı vardı 5-6 gün.22.hafta detaylı ultrasonda belli olur demişti.şimdilik onun sıkıntısı yok.28.haftadan sonra transfüzyon riski iyice azalıyomus.
Canım senin yazdıklarını gördükçe eski günlerimi hatırlıyorum.Tam 5 ay çıkardım devamlı bende.Her gün burdaki arkadaşlara sorardım ben napıcam nasıl geçecek su bile içemiyorum diye.Toplam 3 bardak suyla geçirdiğim çok gün oldu.Onları da ilaç içmek için mecbur içiyordum.İçer içmez onu çıkardığım da çok oluyordu.Rabbime şükürler olsun onlar geride kaldı.Bulantılarım geçince hamileliğimin, bebeklerimin keyfini sürmeye başladım.Umarım yakında sen da rahata kavuşursun.Güzel günler o zaman başlayacak inan.
Bu arada zofran beni biraz rahatlatıyordu.Ama doktor bir süre sonra bırakmamı söyledi.Çok zor bıraktım.Onsuz yaşayamaz olmuştum.Her bünyede farklı oluyor.
Beni ve verdiğim öneriyle bir çok insanı kurtaran bir tarif söyleyeceğim. Cacık... Hem su ihtiyacını hem kalsiyum ihtiyacını karşıladığı gibi mideyi ve bulantıyı bastırıyor... Benim açtığım topikte çok buşantı yaşayan arkadaşlara önermiştim hepsi sonuçtan çok memnun kaldı. Bol bol yap koy dolaba soğuk soğuk takıl...
Gökçecim sağol ona da bir bakayım ben..Tatlım Joker mağazasında kampanya var. Tripper marka park yatak 89,90 TL olduğu gibi Kraft tan daha kaliteli. dk sürmedi kurmam. Asansör sistem ayarını yapabiliyorsun. Bende Kraft alacaktım iyi ki almamışım. Hem renkleri de çok hoş. Kız ve erkeğe rahatlıkla gidebilecek renkler.
İşte hepsi ayarlanıyor mu ki ondan emin olamadım, siz kraftın hangi modelini aldınız? Ben internetten inceledim kademeli/asansörlü vs yazmıyor özelliklerinde. Mantıken öyle olmalı ki gece yatırmaya bi faydası olsun ..Tatlım o ayarlana bılıyor ust orta alt yada ıstegıne gore bızdede var aldık ınceledık gayet guzel ablamda kullanıyo cok memnun
Gökçecim sağol ona da bir bakayım ben..
İşte hepsi ayarlanıyor mu ki ondan emin olamadım, siz kraftın hangi modelini aldınız? Ben internetten inceledim kademeli/asansörlü vs yazmıyor özelliklerinde. Mantıken öyle olmalı ki gece yatırmaya bi faydası olsun ..
Kendi doktorunla görüştün mü bunu? Eğer görüşmediysen bilgi ver o yönlendirsin seni, herkesin durumu birbirinden farklı olur. Nitekim ara ara aynen bahsettiğin gibi kasık ağrıları bende de oluyor ama haftalarımız farklı o sebeple yanlış yönlendirmek istemem seni.merhaba arkadaşalr .. akşam 1 sıralarında kasıklarıma batmalar oldugundan acile gittim 2 dk bir keskin ama kısa agrı giriyodu .. ulrtasonala bakıldı ve hiç birşeyim olmadıgı bebekler suyum rahmim iyiymiş 1 dk da baktı hemencik sonra isrardır dedi tahlie yolladı ondada birşey çıkmadı .. rapor sonucu için gittin kendisine acil doktoru bakıcak dedi adamda benim bransım degil ben şimdi ne ilaç verim ki dedi idrarda sorun olsa yazardım ama bu agrıları bilemem dedi .. su an bile ara ara girio agrı normalmıdır yoksa baska hastaneyemi gidim .. acılma olsa görürdü dedi acıl doktoru nst baglamadılar agrı tespiti için ulrtasonda agrı görünmez dimi ?
Ok halledicem bi şekildekuzum hepsi ayarlanıyor olmalı mantıken ayarlanmalı sen telle bi arasana yda mail atsana o firmaya msela gitti gidiyodan alıcaksan firmaya msj at var hemen dönüyolar sana
Sevgili bayanlar, bebekler ilk 6 ay bizim odamızda olsunlar diye park yatak almak istiyoruz. İkizleri olan bir arkadaşım kraft ı önermişti ancak internetten inceledim, çok derin göründü gözüme. Bebekleri indir kaldır olacağı için daha ara kademesi olan bi yatak olmalı dıye düşünüyorum. Bu konuda fikri/tecrübesi olan var mıdır? Varsa yardım lütfen- marka/ model vb önerileri ile-
Kendi doktorunla görüştün mü bunu? Eğer görüşmediysen bilgi ver o yönlendirsin seni, herkesin durumu birbirinden farklı olur. Nitekim ara ara aynen bahsettiğin gibi kasık ağrıları bende de oluyor ama haftalarımız farklı o sebeple yanlış yönlendirmek istemem seni.
Ok halledicem bi şekilde
O halde telaş yapma bakalım, eşin gelince gidersiniz. Bize de haber ver sonucunu. Hamilelikte biliyosun birsürü ağrı çekiyoruz, sen olumlu düşünmeye çalış.benim doktorum yok su anda arıcam arayıncada açmıyo zaten doktorum beni bıraktı olsa zaten simdiye sorunumuzu çozmustuk canım yaw gidicem zaten bi hastane belirlemiştik esimin gelmesini bekliom sizlerede sorayım dedim .. sorun gaz degil basta öyle sandım bende ama devam edince akalası olmadıgı anladık
evet canım 27.haftamda 1.8 açılmam oldu ben erken doğuma kendimi kabullendirmişken herşey normale döndü bir anda şu anda açılmam devam etmiyor alttaki bebeğim rahime baskı yapmıyormuş artık.umarım biraz daha devam edebilir böyle.rutin kontrollerime gidiyorum şimdi her hafta 32 . haftası doldurdum bugün 32+0 oldum hakkımızda hayırlısı hepimizin .
sen nasılsın umarım herşey yolundadır
merhaba arkadaşalr .. akşam 1 sıralarında kasıklarıma batmalar oldugundan acile gittim 2 dk bir keskin ama kısa agrı giriyodu .. ulrtasonala bakıldı ve hiç birşeyim olmadıgı bebekler suyum rahmim iyiymiş 1 dk da baktı hemencik sonra isrardır dedi tahlie yolladı ondada birşey çıkmadı .. rapor sonucu için gittin kendisine acil doktoru bakıcak dedi adamda benim bransım degil ben şimdi ne ilaç verim ki dedi idrarda sorun olsa yazardım ama bu agrıları bilemem dedi .. su an bile ara ara girio agrı normalmıdır yoksa baska hastaneyemi gidim .. acılma olsa görürdü dedi acıl doktoru nst baglamadılar agrı tespiti için ulrtasonda agrı görünmez dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?