2013 ikiz anne adayları buraya

cnm ya neden nst ye bağlamadılarki.. senin haftalarına gelmediğim için tecrübesizim bu konuda tatlım maalesef =(( ... bence başka doktora git mutlaka =( inş. önemli bişey değildir cnm haber ver mutlaka bize

korktum bk şimdi...geçen haftalarda sol alt kısmımda sertleşme oldu ağrı oldu Dr sordum tüm karnında olmadığı sürece korkma dedi..senin hangi ksımınlarda oluyordu?

Cnm durumun ne
Karninda toplanmalar var mi kasik agrina eslik eden
Seni bir kadin dogumcunn gormesi gerekiyor bence acil dr yeterli degil
Bol su ic hmn bir kadin dogumcuya gorun cnm

korktum bk şimdi...geçen haftalarda sol alt kısmımda sertleşme oldu ağrı oldu Dr sordum tüm karnında olmadığı sürece korkma dedi..senin hangi ksımınlarda oluyordu?

canım korkma gün içinde bir kaç kez olabilir. düzenli olursa sıkıntı var benim her yerde sırayla oluyordu.
en iyi ilaç sakin olmak ve bol sıvı tüketmek . günde 3 litre sıvı tüketmelisin dedi doktorum. senin anladığım kadarıyla olmuş ve geçmiş
sakin ol ve bol su iç :)

slm kızlar.. sonunda nete girebildimm:))benim zamandan pek kimse kalmamış sanırım.bebeklerim doğalı 2.5 ay oldu.çok zor ve çok güzel zamanlar geçirdik.Allahım hepinize aynı mutluluğu tattırır inşallah.:))

Cnm Merhaba :) gözün aydın. Allah bizlere de nasip etsin. Nasıl geçiyo günlerin ? Yaninda kimse var mi yardimci olacak. kaç kilo doğdu Bebislerin :)

kızlar bebeklerimin boyları uzun oldugu için bide çok hareket ettikleri için gerilme agrısıymıs bu magnezyum verdi doktor.. rahimde açılma yada kasılma yokmus bakarken agrı gridi yine o bölgeye baktı bşey yok dedi gayet normal endişelenme dedi .. kızlarım 30 cm olmus teyzeleri kiloları biri 690 digeri 600 bişey olmaz dedi doktor yakalar dedi birbirini haftaları aynı bi güncük farkediyo oda digeri az tosuncuk diye şükürler olsun

Oh ne güzel cok şükür ya :) selvi boylu kızlar olacaklar yani inşallah :)

kızlar merhaba :) ben de epeydir yazamadım topaç bir şekilde hamileligimin son günlerini geçirmekteyim :) 35. haftanın içindeyim her an dogurabilirim :) ayaklarım ve ayak bileklerim çok aşırı şişti korkutuyorlar beni açıkçası ama doktor normal dedi. iki gün önceki doktor kontrolumde tansiyonum 14 10 çıkınca ve idrarımda protein pozitif çıkınca doktor beni 3 saatlik gözleme aldı suit odada keyif yaptım :) birşeyim yok iyiyim diyorum doktor test sonuçları öyle demiyor tansiyonun düşmezse seni doguma alacagım deyince bayagı bir panikledik. ilk defa annemle doktora gitmiştim, o da bana temizlige gelmişti, ev darmadagın temizlik bitmemiş eyvah dedik ne yapacagız :) neyse ki tansiyonum normal seyretti akşam da olsa eve döndük ama en fazla on günüm falan kaldı doktor 36. haftadan sonra alacagım diyor. temizlik bitti herşey hazır biz bebişleri bekliyoruz :) son durumumu paylaşmak stedim :)

Haydi gözün aydın

Hayırlı haberlerini bekliyoruz o halde :)

Cnm Merhaba :) gözün aydın. Allah bizlere de nasip etsin. Nasıl geçiyo günlerin ? Yaninda kimse var mi yardimci olacak. kaç kilo doğdu Bebislerin :)

teşekkürederim canım.Allah sizlerede nasip eder inşallah.zaman su gibi akıp geçiyor hatırlıyorumda 18. haftalarımı falan daha dün gibi:)sorularına gelince:günlerim sabahtan akşama zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ama akşamdan sabaha kadar sanki o saatler hiç geçmiyor:)sanırım yorgunluk üstüne uykusuzluk bebeklerinde sürekli mıkırdanırsa öyle işte..yanımda kimse yok ilk 1.5 ay annem ve kayınvalidem kaldılar daha sonra kendim bakmaya başladım. başlarda zor oluyor fakat o tempoya belli bir süre sonra alışıyorsun..bebeklerim 37. haftada kızım 2.500 oğlum 2.780 doğdular.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz o halde :)

çok şükür ..hepimiz için..
2. üniversitemin finallerine gidip geliyorum..zor da olsa ama son 3 :)araba hala kullanabiliyorum karnıma bir karış var direksiyon değmesine:)60 70 le gidiyorum ama olsun..32 hafta bitecek..33 e gireceğim.pilates devam .tabi hafif hareketler..13 kilo aldım.arkadan hamile gibi görünmüyorum. öyle diyorlar.herşey çok güzel..çok korkuttular beni baştan öyle oluyomuş böyle oluyomuş..bilmem ne..Rabbime binlerce kez şükür hedef 37 ..güzel haberler paylaşmak adına ben de yazım bişiler..sağlıcakla kalın

benide çok korkutmuşlardı ben 37.haftamda doğum yaptım.ben dayanabilseydim daha bebeklerim bekliycekti yani planlı sezeryan oldu.üstelik 20 kilo almıştım şimdi eski halime döndüm tabi:))böyle kafan rahat olduğu sürece inşallah 37 leride 38 leride görürsün.

Amin inşallah :) gercekten cok uzak bir hayal gibi geliyor simdi dogum falan :) senin ilk bebisler miydi bilmiyorum ama benim ilk.tecrubesizlik + ikiz olmasi endiselerim cok fazla inşallah bende 37-38 leri görürüm yaa. Maşallah kiloları da cok guzel. Allah nazarlardan esirgesin evlatlarini.

Çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğin için, dikkate alacağım medikal bana da yakındır hastane hem. Sağolun

yok hiç uzak bir hayal değil eminim doğum yaptıktan sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamıycaksın aklına gelirim ozaman:)) benim ilk bebişlerim valla tecrübesizlik falan olmuyor sanki daha önce büyütmüşsün gibi sende anlamıyorsun bunları ben nasıl yapabiliyorum diye..annelik bu olsa gerek.inşallah 37-38 leri görürsün sorunsuz bir şekilde.hiçbirşeyi kafaya takma kaygılanma alınması gereken önlemlerini al gerisini Allaha bırak inan herşey yolunda gidiyor..

Nst ye bağlasınlar. Başka türlü sancı olup olmadığı anlaşılamaz. Ben 30 haftalığım benim sancılarım başladı mesela.. Her gittiğimde NST ye bağlanıyorum. Rahimde açılma olmaması herşeyin yolunda gittiği anlamına gelmez.m Belki bebişler aşağı tepikliyordur belki de rahim büyüyordur annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…