- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.461
merhaba arkadaşalr .. akşam 1 sıralarında kasıklarıma batmalar oldugundan acile gittim 2 dk bir keskin ama kısa agrı giriyodu .. ulrtasonala bakıldı ve hiç birşeyim olmadıgı bebekler suyum rahmim iyiymiş 1 dk da baktı hemencik sonra isrardır dedi tahlie yolladı ondada birşey çıkmadı .. rapor sonucu için gittin kendisine acil doktoru bakıcak dedi adamda benim bransım degil ben şimdi ne ilaç verim ki dedi idrarda sorun olsa yazardım ama bu agrıları bilemem dedi .. su an bile ara ara girio agrı normalmıdır yoksa baska hastaneyemi gidim .. acılma olsa görürdü dedi acıl doktoru nst baglamadılar agrı tespiti için ulrtasonda agrı görünmez dimi ?
canım ağrılarla birlikte karnında bölgesel sertleşmeler oluyor mu elinle takip et. eğer varsa kaç dakikada bir sertleştiğini ya da günde kaç defa olduğunu doktora söyle.ve bence bir an önce kendine nazını çekebilecek bir doktor bul.
benim bölgesel sertleşmelerim vardı nst de düşükte olsa sancı çıktı ilaç kullanıyorum bunlar hafife alınacak şeyler değil bence
kendine dikkat et canım .
merhaba arkadaşalr .. akşam 1 sıralarında kasıklarıma batmalar oldugundan acile gittim 2 dk bir keskin ama kısa agrı giriyodu .. ulrtasonala bakıldı ve hiç birşeyim olmadıgı bebekler suyum rahmim iyiymiş 1 dk da baktı hemencik sonra isrardır dedi tahlie yolladı ondada birşey çıkmadı .. rapor sonucu için gittin kendisine acil doktoru bakıcak dedi adamda benim bransım degil ben şimdi ne ilaç verim ki dedi idrarda sorun olsa yazardım ama bu agrıları bilemem dedi .. su an bile ara ara girio agrı normalmıdır yoksa baska hastaneyemi gidim .. acılma olsa görürdü dedi acıl doktoru nst baglamadılar agrı tespiti için ulrtasonda agrı görünmez dimi ?
korktum bk şimdi...geçen haftalarda sol alt kısmımda sertleşme oldu ağrı oldu Dr sordum tüm karnında olmadığı sürece korkma dedi..senin hangi ksımınlarda oluyordu?
slm kızlar.. sonunda nete girebildimm:))benim zamandan pek kimse kalmamış sanırım.bebeklerim doğalı 2.5 ay oldu.çok zor ve çok güzel zamanlar geçirdik.Allahım hepinize aynı mutluluğu tattırır inşallah.:))
kızlar bebeklerimin boyları uzun oldugu için bide çok hareket ettikleri için gerilme agrısıymıs bu magnezyum verdi doktor.. rahimde açılma yada kasılma yokmus bakarken agrı gridi yine o bölgeye baktı bşey yok dedi gayet normal endişelenme dedi .. kızlarım 30 cm olmus teyzeleri kiloları biri 690 digeri 600 bişey olmaz dedi doktor yakalar dedi birbirini haftaları aynı bi güncük farkediyo oda digeri az tosuncuk diye şükürler olsun
kızlar bebeklerimin boyları uzun oldugu için bide çok hareket ettikleri için gerilme agrısıymıs bu magnezyum verdi doktor.. rahimde açılma yada kasılma yokmus bakarken agrı gridi yine o bölgeye baktı bşey yok dedi gayet normal endişelenme dedi .. kızlarım 30 cm olmus teyzeleri kiloları biri 690 digeri 600 bişey olmaz dedi doktor yakalar dedi birbirini haftaları aynı bi güncük farkediyo oda digeri az tosuncuk diye şükürler olsun
kızlar merhaba :) ben de epeydir yazamadım topaç bir şekilde hamileligimin son günlerini geçirmekteyim :) 35. haftanın içindeyim her an dogurabilirim :) ayaklarım ve ayak bileklerim çok aşırı şişti korkutuyorlar beni açıkçası ama doktor normal dedi. iki gün önceki doktor kontrolumde tansiyonum 14 10 çıkınca ve idrarımda protein pozitif çıkınca doktor beni 3 saatlik gözleme aldı suit odada keyif yaptım :) birşeyim yok iyiyim diyorum doktor test sonuçları öyle demiyor tansiyonun düşmezse seni doguma alacagım deyince bayagı bir panikledik. ilk defa annemle doktora gitmiştim, o da bana temizlige gelmişti, ev darmadagın temizlik bitmemiş eyvah dedik ne yapacagız :) neyse ki tansiyonum normal seyretti akşam da olsa eve döndük ama en fazla on günüm falan kaldı doktor 36. haftadan sonra alacagım diyor. temizlik bitti herşey hazır biz bebişleri bekliyoruz :) son durumumu paylaşmak stedim :)
Oh ne güzel cok şükür ya :) selvi boylu kızlar olacaklar yani inşallah :)
Haydi gözün aydın
Cnm Merhaba :) gözün aydın. Allah bizlere de nasip etsin. Nasıl geçiyo günlerin ? Yaninda kimse var mi yardimci olacak. kaç kilo doğdu Bebislerin :)
Hayırlı haberlerini bekliyoruz o halde :)
çok şükür ..hepimiz için..
2. üniversitemin finallerine gidip geliyorum..zor da olsa ama son 3 :)araba hala kullanabiliyorum karnıma bir karış var direksiyon değmesine:)60 70 le gidiyorum ama olsun..32 hafta bitecek..33 e gireceğim.pilates devam .tabi hafif hareketler..13 kilo aldım.arkadan hamile gibi görünmüyorum. öyle diyorlar.herşey çok güzel..çok korkuttular beni baştan öyle oluyomuş böyle oluyomuş..bilmem ne..Rabbime binlerce kez şükür hedef 37 ..güzel haberler paylaşmak adına ben de yazım bişiler..sağlıcakla kalın
teşekkürederim canım.Allah sizlerede nasip eder inşallah.zaman su gibi akıp geçiyor hatırlıyorumda 18. haftalarımı falan daha dün gibi:)sorularına gelince:günlerim sabahtan akşama zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ama akşamdan sabaha kadar sanki o saatler hiç geçmiyor:)sanırım yorgunluk üstüne uykusuzluk bebeklerinde sürekli mıkırdanırsa öyle işte..yanımda kimse yok ilk 1.5 ay annem ve kayınvalidem kaldılar daha sonra kendim bakmaya başladım. başlarda zor oluyor fakat o tempoya belli bir süre sonra alışıyorsun..bebeklerim 37. haftada kızım 2.500 oğlum 2.780 doğdular.
Medical Park Bahçelievlere gidiyorum. Doktorum Suat Süphan Erşahin.. İkiz gebelikler için doğum fiyatı aldım. Sezeryan 3000 Tl ikiz bebek içinde çocuk parası 350 TL alıyor. İlgi alakadan memnunum. Düşününki tüp bebek transferimi yapan profu bıraktım. Saygı had safhada. Doktorum seve seve bakıyor bebeklerime. Kendisininde ikiz çocukları olduğu için tecrübeli ve sıkıntılarımı iyi anlıyor. Ben söylemeden o söylüyor şikayetlerimi... Ya da Florance Nightingale Fulya şubesi Hermen Bey varmış. Tanımıyoruma ma çok öneriyorlar. Topiğimden bir arkadaş gidiyor ona. 3500 TL fiyat almış hastaneden.
Amin inşallah :) gercekten cok uzak bir hayal gibi geliyor simdi dogum falan :) senin ilk bebisler miydi bilmiyorum ama benim ilk.tecrubesizlik + ikiz olmasi endiselerim cok fazlainşallah bende 37-38 leri görürüm yaa. Maşallah kiloları da cok guzel. Allah nazarlardan esirgesin evlatlarini.
benim doktorum yok su anda arıcam arayıncada açmıyo zaten doktorum beni bıraktı olsa zaten simdiye sorunumuzu çozmustuk canım yaw gidicem zaten bi hastane belirlemiştik esimin gelmesini bekliom sizlerede sorayım dedim .. sorun gaz degil basta öyle sandım bende ama devam edince akalası olmadıgı anladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?