2013 ikiz anne adayları buraya

insallah ya dogumdan sonra burada arkadaslarla tecrubelerimi paylasmayi cok istiyorum :) tabi vakit kalirsa Allahim herkesn evlDina saglik sihhat versin.

herkese hayırlı cumalar dualarımız kabul olur inşallah
evde zaman geçmiyor kendimi dinleyip duruyorum çalışmak çok yorucuydu ama zaman hızla geçiyordu
bende ilk sayfadan başlayarak topiği okuyup hatmetmeye karar verdim sayfa 400 lere geldim ne güzel paylaşımlar olmuş
lekelenmelerim devam ediyor yatış yatış yatış...

biz hepsiburadadan pepetto cibinlikli lüx park yatak aldık 2 tane ve 3 yaşlarına kadar kullanmayı düşünüyoruz.henüz bebeklerim olmadı ama yatakları hazırladık,ben çok beğendim.dediğin gibi kademeli.yalnız biz indirimdeyken tanesi sanırım 180 civarı almıştık şimdi ne kadar bilmiyorum

sanırım aynı haftada doğum yapacağız.dr bana 10 haziranda yatış yapalım dedi.36+4 oluyorum o zaman.benim karnım plates topu gibi oldu.nasılsın diye sorana yuvarlanıp gidiyorum diyorum:)bebişlerin kilo durumu nasıl?sen kaç kilo aldın?

canım hayırlı uğurlu ömürlü olsun bebişlerin.10 gün sonra darısı başıma inşallah.bebeklerin doğduğunda normal yenidoğan kıyafetleri mi yoksa prematüre mi giydi?bir de sütün yetiyor mu?

aynen canım yatış yatış bitmiyo agırlaştık bizde ufaktan yine yatış yatış

teşekkürederim darısı senin başına çok az kalmış.bebeklerime ben prematüre kıyafeti giydirmedim normal yenidoğan kıyafeti giydirdim.biraz büyük oluyorlar fakat çok çabuk büyüyorlar o yüzden almaya gerek duymadım.sütüm maalesef yetmiyor.yeter diye çok uğraştım mama vermedim ilk 1 ay fakat kilo alımları az olduğu için dr.um mama takviyesi yapmamı istedi hala emziriyorum ama yetmiyor.

slm bende ikiz bebek bekliyorum 17 haftaya girdim adanadayım sizler nerden katılıyorsunuz
kaçıncı haftadasınız cvp yazarsanız sevinirim bende yeni üye oldum herkese slm

Son düzenleme:
Merhaba, ben de 19+6 günlük ikizlerime hamileyim. Bir kız bir oğlan olacaklar inşallah sağlıkla!!
Buradaki paylaşımları çok önemsiyorum. Tüp bebek sürecinde Kadınlar Kulübü benim için okul gibiydi.
Herkese bu uzun ve güzel maratonda sağlık diliyorum!!

merhaba kızlaaar ben de tüp bebekle 7 haftalık ikizlerime hamileyim. her ikisinin de kalp atışlarını gördük çook şükür. ancak dr keselerden birinin diğerinden daha küçük olduğunu söyledi. sizlerde de böyle bir şey oldu mu:44::44:

canım benim olmadı ama olan arkaşlar vardı yetişti onlarınki birbirine dert etme saglıklı beslenmeye bol su içmeye dikkat et zaten ikizlerin biri biraz küçük oluyor bi kaç mm den bişey olmaz .. benim kızların biri digerinden zayıf mesela iki güncük oynuyo aralarından takılma bunlara rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah

sağol canım. Allah razı olsun. yavrucuklarını da sana bağışlasın

amin canım benim cümlemizin evladını bagışlasın .. rabbim sendende razı olsun ? nasıl gidiyor hamilelik vitamin ilacınını duzenli alıyorsun dimi

doktorumun önerdiği ilaçları düzenli alıyorum. ara ara bulantı kusmalarım oluyor. migren baş ağrımın sıklığı arttı. mutfak kokuyor. yemek yapamıyorum. ama bugünümüze de şükür. iyi diyelim iyi olsun. kilo almadım ama göbeğim şişti bayaa

senin nasıl gidiyor? zor mu:44:

olcak canım bulantın normal bişey krakerlerle bastırmaya çalış maske tak dişçilerin taktıgından ben öyle geçirdim gunlerimi çok zorluyorsa yanına birini cagır eziyet etme kendine ilk baslarda kilo almazsın tatlım 3 ten sonra baslıyo kilo alımı mügde bulantısı gıdıo iştah açılıo hop sisiosun biz iyiyiz sükür olsun zor degil su anlık biraz ayak sismesi yasıyorum ayata durunca onun dısında iyiyiz yaramazlarımla öyle agırlaşmadım daha temmuzdan sonra bakalım ne olcak bir kilo olunca bebelerim

kızlar herkese iyi hafta sonları diliyorum.. doğum yapan anneler artık face üzerinden yazışıyor pek burada takılmıyorlar galiba benim haftalarımda olan çok kişi var hayırlısıyla bizlerde o günlere ulaşıp sağlıklıca bebişlerimizi kucağımıza alırız.

merhaba arkadaşlar nasılız bakalım :) 14 haftalık üçüz hamileyim ama hala göbeğim pek çıkmadı. hamileliğimin başından beri 7 kilo verdim göbek ne kalmadı ondanmı belli olmuo acaba? şimdiye kadar çıkması gerekmiyormuydu?

merhaba arkadaşlar :) nasılsınız? ben son bir haftamın içindeyim en geç on haziranda dogumum var :) çirkinlerimin dogum tarihleri dayılarıyla aynı gün olacak :) tabii süpriz yapıp erken gelmezlerse :) elhamdüllillah ikizlerime kavuşuyorum iki kolum da dolu çıkıcam hastaneden Allahın izniyle :) Allah hepimize nasip etsin saglıkla sıhhatle inşallah :) dualarınızı bekliyorum :)

hayırlı olsun rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin inşallah :) ben de ilk 3 ay 5 kilo vermiştim, o verilen kilolar sonraki aylarda öyle bir geliyor ki dert ettigin kilo olsun :) dikkat et de 4 canlı diye herşeyi önüne sürmesinler bir süre sonra insan 'amaan hamileyim yicem işte' moduna giriyor benim gibi 25 kilo alırsın sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…