- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.481
yok hiç uzak bir hayal değil eminim doğum yaptıktan sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamıycaksın aklına gelirim ozaman:)) benim ilk bebişlerim valla tecrübesizlik falan olmuyor sanki daha önce büyütmüşsün gibi sende anlamıyorsun bunları ben nasıl yapabiliyorum diye..annelik bu olsa gerek.inşallah 37-38 leri görürsün sorunsuz bir şekilde.hiçbirşeyi kafaya takma kaygılanma alınması gereken önlemlerini al gerisini Allaha bırak inan herşey yolunda gidiyor..
biz hepsiburadadan pepetto cibinlikli lüx park yatak aldık 2 tane ve 3 yaşlarına kadar kullanmayı düşünüyoruz.henüz bebeklerim olmadı ama yatakları hazırladık,ben çok beğendim.dediğin gibi kademeli.yalnız biz indirimdeyken tanesi sanırım 180 civarı almıştık şimdi ne kadar bilmiyorumSevgili bayanlar, bebekler ilk 6 ay bizim odamızda olsunlar diye park yatak almak istiyoruz. İkizleri olan bir arkadaşım kraft ı önermişti ancak internetten inceledim, çok derin göründü gözüme. Bebekleri indir kaldır olacağı için daha ara kademesi olan bi yatak olmalı dıye düşünüyorum. Bu konuda fikri/tecrübesi olan var mıdır? Varsa yardım lütfen- marka/ model vb önerileri ile-
kızlar merhaba :) ben de epeydir yazamadım topaç bir şekilde hamileligimin son günlerini geçirmekteyim :) 35. haftanın içindeyim her an dogurabilirim :) ayaklarım ve ayak bileklerim çok aşırı şişti korkutuyorlar beni açıkçası ama doktor normal dedi. iki gün önceki doktor kontrolumde tansiyonum 14 10 çıkınca ve idrarımda protein pozitif çıkınca doktor beni 3 saatlik gözleme aldı suit odada keyif yaptım :) birşeyim yok iyiyim diyorum doktor test sonuçları öyle demiyor tansiyonun düşmezse seni doguma alacagım deyince bayagı bir panikledik. ilk defa annemle doktora gitmiştim, o da bana temizlige gelmişti, ev darmadagın temizlik bitmemiş eyvah dedik ne yapacagız :) neyse ki tansiyonum normal seyretti akşam da olsa eve döndük ama en fazla on günüm falan kaldı doktor 36. haftadan sonra alacagım diyor. temizlik bitti herşey hazır biz bebişleri bekliyoruz :) son durumumu paylaşmak stedim :)
canım hayırlı uğurlu ömürlü olsun bebişlerin.10 gün sonra darısı başıma inşallah.bebeklerin doğduğunda normal yenidoğan kıyafetleri mi yoksa prematüre mi giydi?bir de sütün yetiyor mu?teşekkürederim canım.Allah sizlerede nasip eder inşallah.zaman su gibi akıp geçiyor hatırlıyorumda 18. haftalarımı falan daha dün gibi:)sorularına gelince:günlerim sabahtan akşama zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ama akşamdan sabaha kadar sanki o saatler hiç geçmiyor:)sanırım yorgunluk üstüne uykusuzluk bebeklerinde sürekli mıkırdanırsa öyle işte..yanımda kimse yok ilk 1.5 ay annem ve kayınvalidem kaldılar daha sonra kendim bakmaya başladım. başlarda zor oluyor fakat o tempoya belli bir süre sonra alışıyorsun..bebeklerim 37. haftada kızım 2.500 oğlum 2.780 doğdular.
herkese hayırlı cumalar dualarımız kabul olur inşallah
evde zaman geçmiyor kendimi dinleyip duruyorum çalışmak çok yorucuydu ama zaman hızla geçiyordu
bende ilk sayfadan başlayarak topiği okuyup hatmetmeye karar verdim sayfa 400 lere geldim ne güzel paylaşımlar olmuş
lekelenmelerim devam ediyor yatış yatış yatış...
biz hepsiburadadan pepetto cibinlikli lüx park yatak aldık 2 tane ve 3 yaşlarına kadar kullanmayı düşünüyoruz.henüz bebeklerim olmadı ama yatakları hazırladık,ben çok beğendim.dediğin gibi kademeli.yalnız biz indirimdeyken tanesi sanırım 180 civarı almıştık şimdi ne kadar bilmiyorum
sanırım aynı haftada doğum yapacağız.dr bana 10 haziranda yatış yapalım dedi.36+4 oluyorum o zaman.benim karnım plates topu gibi oldu.nasılsın diye sorana yuvarlanıp gidiyorum diyorum:)bebişlerin kilo durumu nasıl?sen kaç kilo aldın?
canım hayırlı uğurlu ömürlü olsun bebişlerin.10 gün sonra darısı başıma inşallah.bebeklerin doğduğunda normal yenidoğan kıyafetleri mi yoksa prematüre mi giydi?bir de sütün yetiyor mu?
merhaba kızlaaar ben de tüp bebekle 7 haftalık ikizlerime hamileyim. her ikisinin de kalp atışlarını gördük çook şükür. ancak dr keselerden birinin diğerinden daha küçük olduğunu söyledi. sizlerde de böyle bir şey oldu mu:44::44:
canım benim olmadı ama olan arkaşlar vardı yetişti onlarınki birbirine dert etme saglıklı beslenmeye bol su içmeye dikkat et zaten ikizlerin biri biraz küçük oluyor bi kaç mm den bişey olmaz .. benim kızların biri digerinden zayıf mesela iki güncük oynuyo aralarından takılma bunlara rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah
sağol canım. Allah razı olsun. yavrucuklarını da sana bağışlasın
amin canım benim cümlemizin evladını bagışlasın .. rabbim sendende razı olsun ? nasıl gidiyor hamilelik vitamin ilacınını duzenli alıyorsun dimi
doktorumun önerdiği ilaçları düzenli alıyorum. ara ara bulantı kusmalarım oluyor. migren baş ağrımın sıklığı arttı. mutfak kokuyor. yemek yapamıyorum. ama bugünümüze de şükür. iyi diyelim iyi olsun. kilo almadım ama göbeğim şişti bayaa
senin nasıl gidiyor? zor mu:44:
merhaba arkadaşlar nasılız bakalım :) 14 haftalık üçüz hamileyim ama hala göbeğim pek çıkmadı. hamileliğimin başından beri 7 kilo verdim göbek ne kalmadı ondanmı belli olmuo acaba? şimdiye kadar çıkması gerekmiyormuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?