- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.501
hayırlı olsun rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin inşallah :) ben de ilk 3 ay 5 kilo vermiştim, o verilen kilolar sonraki aylarda öyle bir geliyor ki dert ettigin kilo olsun :) dikkat et de 4 canlı diye herşeyi önüne sürmesinler bir süre sonra insan 'amaan hamileyim yicem işte' moduna giriyor benim gibi 25 kilo alırsın sonra :)
Şeker yüklemesindeyim beklemek çok kötü. İçim bulanıyor. 75 ml veya 50 ml neye göre veriyorlarki 50 ml 2 defa kan veriyorlar 75 ml 3 defa. Benimki tabimi 75 ml. Bu arada kan değerim düşmüş iyice 9 olmuş Demir ilacıda kullanıyorum ama bebişler beni sömürüyorlar
Cnm benim de kan degerim 10 du. Her gun sabah akşam tok karnina cay bardağınin 4 te 1 kadarina üzüm pekmezi koyup içine de bir cay kaşığı siyah üzüm çekirdeği ( aktarda cektirilmis olacak) koyup ictim.bir ayda 13.7 ye cikti kan degerlerim. Icebilirsen tavsiye ederim. Ben hala içiyorum. Malum ikizler gerçekten sömürüyo bizi :)
Kızlarr Günaydın
bu yeni doğum izni yasasıyla ilgili bilgisi olan varmı ?
yaa en son tekrar görüşülmesine karar verildi diye duydum ama net bir bilgim yok...çıksaydı biz doğurmadan gerçi senin son zamanların artıkın...ama faydalanırsın izinde olacağın için
harika valla...bende deneyeceğim...dut pekmezini içiyordum ama yaklaşık 2 aydır bırakmıştım..ama üzüm çekirdeği olayı da çok iyi..akşam yatarken içtiğinde gece uyuyabiliyormusun...ben çokkkk önce pekmez olayını akşam içinde gece enerji deposu oluyorsun uyuyamıyorsun?
merhaba kızlar
doğum izni 18 hafta düşünülüyormuş 16 haftaydı eskiden fazla bişey değişmeyecek
erken emeklilik konusu çok cazip
bu arada tetanoz aşısı olmayı düşünmeyen var mı
samsunlu sen taşınacaktın galiba ne oldu durumlar bide içeride neler oluyor bebekleri hissedebiliyormusun
ben de bişeyler hissediyorum ama dr 20 haftada hissedersin demişti tam bebeklerin olduğu yerde gıdıklanma gibi küçük kıpırtı gibii ilginç şeyler hissediyorum inşallah bebeklerdir
tetanoz aşısı için banada tarih verdiler ama daha dr a sormadım kararsızım
daisy 07 maşallah 33 haftaya gelmişsin darısı başımıza şu ana kadar kaç kilo aldın
Merhaba Canım Darısı sizin başına 7 kilo aldım canım sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?