2013 ikiz anne adayları buraya

Cnm sana da hayirli kandiller. 33. Haftaya kadar sadece 7 kilo :) supermis. Peki bebeklerinin kilosu nasil? Bende 47 kilo ile hamile kaldim şuanda 51 kiloyum. Bebislerim zayif dogar diye korkuyorum

Canım bebişlerimin kilosu gayet iyi biri 2000 biri 1850 aslında az yediğimide söyleyemem baya iyi yiyorum ama sanırım bünye meselesı göbeğim hariç başka hiçbiryerimde büyüme olmadı

ben de 25 haftalık ikizlere hamileyim. iki kızım olacak inşlhh. cinsiyette yanılma olan varmı.

Bu saatten sonra yanılma olmaz diye düşünüyorum canım benimde iki kızım olcak ama ikiz hamile olan bi arkadaşıma doğuma kadar iki kız dediler doğumda iki tane erkek çıktı bazen böyle sürprizler olabiliyor :)

herkese günaydın! ben tetanoz aşısını dr sordum yaptır faydası olur zararı olmaz dedi. bugün yarın ana sağlıkta yaptırmayı düşünüyorum.
detaylı ultrasonu soran arkadaşlar olmuş ikiz farkı alıyorlar. benim özel sigortam karşıladı ama ikiz olduğundan biraz farklı ödeme çıktı.
bu arada ben bebeklerin odasını yavaş yavaş yapıyorum kızlar biraz erken mi acaba diye düşünüyorum aslında.park yataklarını kraft salsa aldık, wewell steril makinası ve biberon ısıtıcı aldık. göğüs pompasını da lansioh çiftli olandan aldık.bebek arabasınıda görümcem aldı peg perego nun ikiz arbası çok hafif tek elle açıp kapatabiliyorsun.

oooo en önemli eşyaları almışsın ben hala alışveriş yapmadım...erkenmi diye düşünüyorum hala vaktinin geldiğine inanamıyorum heralde:)

oooo en önemli eşyaları almışsın ben hala alışveriş yapmadım...erkenmi diye düşünüyorum hala vaktinin geldiğine inanamıyorum heralde:)

canım aslında bizde alışveriş yapmak amacıyla değilde gezelim bakalım diye çıkmıştık. ben ankaradayım burada bebeğim diye bi mağza var tanıdık referansıyla gidince çok indirim yaptılar öyle biranda oldu aslında banada erken geliyor aslında

bütün anne adaylarına hayırlı kandiller diliyorum
kilo rekoru bende galiba 19 haftada 7 kilo
lekelenmelerim olduğu için dr sürekli dinlen dedi ben de ye iç yat iki haftada iki kilo aldım çok kilo alsam doğum için zararlı mı acaba

nerde o mağaza nekadara kadar indirim yaptılar bende ankaradayım...özelcan bebeden almayı düşünüyorum.toplu alınca indirim yapıyorlarmış..bebeğim mağazası nerde?park yatağı kaça aldın mesela

Kızlar mıraç kandılınız mubarek olsun

ayrıntılı ultrasonunuzu nerde yaptırdınız ıkız olunca fıyatta bı degısıklık oluyormu acaba kafama takıldı da

amin cümlemizin kandili mübarek olsun. ben ankara'da oturuyorum düzen laboratuvarlarında yaptırdım ben ayrıntılıyı. ikiz olunca fiyat yaklaşık iki katı oluyor. 530 tl tutmuştu benim. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.

kızlar merhaba ;KANDİLİNİZİ MUBAREK OLSUN. rabbim herkezin dileklerini kabul kılsın inşallah.

ben 16 haftamdayım kızlar ama daha hiçbir test yaptırmadı doktorum ikili testi es geçti yani kan testi falan da istemedi kan değerlerini görmek için normal mi sizce? şekerdi demirdi vs bunları kontrol etmesi gerekmiyormu bu zamanlarda?

Canım ben 20 haftalıkken ilk alışverişlere başladım.Kıyafet, battaniye, emzik, süt sağma makinesi filan.Kendim seçebildim.28 haftadan sonra büyük parçaları aldım.Mobilyalar, park yataklar,vs.Ama bunları bile gezerek alamadım.Ayakta fazla kalamıyordum ya internetten aldım ya da eşim gidip aldı.Bence 30dan sonraya pek bırakmamak lazım.Ne olacağı belli olmuyor.Hem ağırlaşıyorsun, hem bebekler sürpriz yapabiliyor.Son alışverişlerimizi de 31 haftalıkken yaptık.Bir gün sancım olmuştu hemen o haftasonu ne kaldıysa aldık.Şu anda ise çıkıp alışveriş yapmam imkansız

hayirli kandiller cnm. hicbir test yapmadi demissin. bende ayda bir kontrole gidiyorum.her gittigimde kan testi veya idrar testi istemiyo doktorum. genel durumumda bir sikinti yoksa bir ay tahlil veriyorum bir ay vermiyorum. ama kafana takiliyorsa baska bir hastanede tam kan ve idrar testi yaptirabilirsin.ikili testi uclu testi ben de yaptirmdim. seker 24. hafta gibi falan kontrol ediliyo. su mubarek gunun hurmetine insallah hepimizi. bebisleri saglikla sihhatle dunyaya gelir. bende basta kafaya cok takiyodum herşyi ama sunu ogrendim ki gercekten rahat olmak lazim biraz. guzel bir hamilelik diliyorum sana :)

3 aydır nete gıremıyordum.Şimdi fırsat bulunca yazayım dedim buradkı ikiz hamilelere fikir olur:nnnnnisan ayının 27 sınde 36+4 günlükken sezaryan oldum bır oglum 2500 dıgerı 2900 dogdu.

hııı o zaman ben alışverişe başlayayım..bende korkuyorum kendim seçemezsem diye ama bir taraftan biraz daha bekle diyorum en iyisi başlamak...canım emzik, sağma makinesini hangi marka aldın?en önemlisi şuan nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…