2013 ikiz anne adayları buraya

bızde esımle erken old. dusunuyoduk
ama baktık olmayacak ben zorlanmaya basladm sıcaklar bastırınca hıc cıkamyıcam esım tek basına halledemez.. hepımız içimizde uhde kalsın ıstemeyız kızlar o yüzden yavaş yavaş başladık bız de

canım ben mecidiyeköyde vildan ocak gittim prof o bakmıyor ama güvendigi bir adam bakıyor raporuda prof yazıyor 300 lira ücreti ikiz tek farketmiyo biz memnun kalmıstık istersen bi git ... radyotom güzel bir yer düşünebilirsin orayıda ... ben racep hasıda aramıstım ama doktor yoktu ozaman sansıma o dokrda vildan hanımın öğrencilerinden biri

Geçen perşembe normal kontrolü muz vardı ına gittik. Ilk defa
Nst ye aldılar ortada sancim çıktı. Ben hiç bişey hissetmiyordum
Sonra yatis verdiler. Sancim çok görüldü icin dogumhaneye aldılar
Sancim devam edecek olursa sezeryana alacaklarını söylediler
:*( çok korktum. Bir gece dogumhanede kaldım akciğer geliştirici iğne yaptılar
Sonra yoğun bakıma aldılar dört günde orda hap verdiler
Sonra da servise yani normal odaya çıktim.bi gecede orda takip
Ettiler. Ben sancilarimi hissetmediğim icin çok risk taşıyor muş.
Herkes dikkat etsin kendine lütfen. En ufak kasilmalar sancı olabilirmiş
Sakin ihmal etmeyin. Kac gündür hastanede perişan olduk. Buna
Şükür tabi. Ama yinede en ufak kasilmanizda dkrnuza sorun. Özellikle
29 - 30 haftdan sonra. Fark edilmesse erken doğum olabilirmiş
Bizim icin bebeklerimiz ne kadar geç doğarsa gelişirse o kadar iyi
Zaten ikiz olduğunu icin erken dogma riski war. Bana yatıs werdikleri
Gün gittim hemen besiklerini aldım :)) sonra yattım. Inşallah sorunsuz
Bi sekilde alırız bebeklerimizi kucagmiza

canım çok geçmiş olsun bende seninle aynı durumu 27.haftamda yaşadım ben hiç kasılma hissetmiyordum ama nst de çok fazla kasılmam çıkıyordu doğum olcak diye çok korkmuştum.Ama bugünlere kadar geldik Gönlünü Ferah Tut.

benimde hiç kasılmam yoktu 40.haftaya kadar gider herhalde diyordum :)) ama içerisi karışıkmış:) sancı çıktı 35+5 de ,sancıdan 2 gün sonra da doğurdum ..

nerde o mağaza nekadara kadar indirim yaptılar bende ankaradayım...özelcan bebeden almayı düşünüyorum.toplu alınca indirim yapıyorlarmış..bebeğim mağazası nerde?park yatağı kaça aldın mesela

canım bizde özalcan dan almışız.eşimle bebeğim mağazasında hesaplattırmıştık ertesi gün eşim almaya gittiğinde özalcan a da bi bakayım demiş 150 tl daha uygun fiyat alınca oradan sipariş vermiş. bebeğim mağazası Tobb hastanesi arkasında söğütözünde bebekle ilgili aklına gelebilecek herşey var özalcan ı ben görmedim. ben beğendim eşim aynılarını özalcan dan almış park yatak kraft salsa modeli 220 tl gelmiş. süt sağma mak. lansinoh 135 tl,peg perego ikiz arbası 720 tl,kraft oto koltuğu 155 tl

arkadaslar ya aranizda apokobal kullanan oldu mu. b1 b6 b12 vitamini olarak geciyo ilac. doktorum kan hapi ile bunu verdi.hala iciyorum.doktora gidince bi sorayim bari ne zaman birakicam bunu diye. bi de ankarada doktor bul simdi. butun duzenim degisecek yaaa

aslında evet gitgide ağırlaşıyoruz yavaş yavaş yapmak lazım.ikiz alışverişi çok oluyor herşeyden iki tane alıyorsun.ben büyük başları:)) aldım geriye biberon ve tekstil grubu kaldı. 30 lu haftalarda ne olacağı belli değil çünkü..

bende henuz hicbirsey almadim. ama annemler bu hafta cikip bir suru sey almislar. ilk torunlar olacak bizimkiler :) belki de ondandir bi hevesle cikmislar carsiya. ancak ben bir dusuk yaptigimdan midir nedir biraz daha beklemeyi dusunuyorum insallah hicbir sikinti cikmaz kimsenin hamileliginde. bu hafta sonu kontrolum var. iyi seyler duyarim umarim.

KISLAR merabalar belki bende ikiz annesi olabilirim.yani 6+1 de kontrole gittim 2 tane kese gördü ama biri diğerine göre küçük ve içinde bişi göremedi ama diğerinde bebeği gördü ve kalbini zorda olsa duyurdu.10 gün sonra gene gel bakalım dedi.kıslar sizce ötekide bebek olabilirmi:44:yani hayırlısı olsun tabiiide bekarlığımdan beri hep ikiz istemiştim acaba nasip olmuş olabilirmi.rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

Sonuçta küçük eşyalarla başlanabilir bence.Allah korusun bir sorun olsa da onları kaldırır, bir dahaki çocuğuna kullanabilirsin.Büyük eşyalar sorun olabilir belki.Süt sağma makinesini lansinoh ikili aldım.Satıcı onu tavsiye etti, kullananlar da memnun.Emzik biberon değişik şeyler aldım.Bebeklerin neyi beğeneceği belli olmuyor.Chicco, avent, bebedor var elimde.
Ben ise 30 haftayı bitirdiğimde birden ağırlaşmaya başladım.O zamana kadar 37yi beklerim diyordum ama şimdi dr hadi dese tamam derim sanırım.Yarın 34 haftam bitiyor artık uyuyamıyorum, karnımın içi çok acıyor, nefes darlığım arttı, ağrılarım var, bulantılarım az da olsa geri geldi.Eskiden yatınca rahatlıyordum şimdi yatınca daha çok canım acıyor.Buna şükür diyorum çok kilo alsam daha kötü olurdum.Nereye kadar dayanırım bakalım

Aynı gun aynı durumu yasamısız. Ben de dogum sancılarıyla hastaneye gittim gecen hafta, 3 geceyi orda geçirdim. Kasılmalar için nidilat, ciğerler için iğne verdiler. Hala nidilata devam ediyorum, yani bayanlar olmaz olmaz diye birşey yok. Kasılmaları dikkate alın. Ben hep olumlu düşünen biriyim, orda da doğmuycaklar dedim, herne kadr doktorlar nst deki sancıları görüp gözleri fırlasa da... Şu alışveriş konusunda da şunu söylemek isterim. Ben tüm alışverişimi kademeli olarak 28. Haftada bitirmiştim. Hatta %90 i 26 hafta civarında bitmişti, buna oda mobilyaları vs da dahil. Çünkü tüm araştırmalarım ikizlerin süprizlerle dolu olduğu ve her an gelebileceği yönünde olduğu kadrar, annenin de gitgide ağırlaşacağı ve zorlanacağı yönündeydi. Nitekim de öyle oldu, hem çok ağırlaştım, istesem de hareketlerim kısıtlandı, hem de misal şu anda yatak istirahatindeyim. Hiçbirşeyinizi ertelemeyin arkadaşlar.

merhaba arkadaşlar, nasılsınız? ikili taramayı ne zaman yaptırdınız ben hala yaptırmadım?

cnm meraba. ikili taramayi da uclu taramayi da yaptirmadim ben. doktorum da gerekli gormedi

hımm ii bari çok gerekli diğil galiba bende yapğtırmadım die üzülüodum :) bi tane daha varmış o ne zaman yapılıo?

hımm ii bari çok gerekli diğil galiba bende yapğtırmadım die üzülüodum :) bi tane daha varmış o ne zaman yapılıo?

doktorun bebeklerin ense kalınlıgına baktımı ikili tarama hem kan hem ultrasondan bakılan birşey .. ikiz bebekelrde kan dogru sonuç vermedigi için istemiyorlar ama mutlaka ense kalınlıgına baktır .. bide canım arastır internet elinin altında bak neyin nesi neyin fesi millet ne yapıo ikili test ne kadar önemli biz zamanında bangır bangır ikili testte ense kalınlıgına baktırın diye duyurduk hamileyken hangi test geekiyorsa hangi ayda hangi ası olman gerekiyorsa yaptır pinti olma evlatların siz konusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…