- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.541
hııı o zaman ben alışverişe başlayayım..bende korkuyorum kendim seçemezsem diye ama bir taraftan biraz daha bekle diyorum en iyisi başlamak...canım emzik, sağma makinesini hangi marka aldın?en önemlisi şuan nasılsın?
istanbuldayım radyotoma sordum 250 tl dedı guveıyorum oraya valla kendısı sormadı ıkızmı tekmı dıye :)
başka bı yerı daha aradım dr recep has muayenehanesını 450 dedı o ıkızmı tekmı dıye sordu :)
Geçen perşembe normal kontrolü muz vardı ına gittik. Ilk defa
Nst ye aldılar ortada sancim çıktı. Ben hiç bişey hissetmiyordum
Sonra yatis verdiler. Sancim çok görüldü icin dogumhaneye aldılar
Sancim devam edecek olursa sezeryana alacaklarını söylediler
:*( çok korktum. Bir gece dogumhanede kaldım akciğer geliştirici iğne yaptılar
Sonra yoğun bakıma aldılar dört günde orda hap verdiler
Sonra da servise yani normal odaya çıktim.bi gecede orda takip
Ettiler. Ben sancilarimi hissetmediğim icin çok risk taşıyor muş.
Herkes dikkat etsin kendine lütfen. En ufak kasilmalar sancı olabilirmiş
Sakin ihmal etmeyin. Kac gündür hastanede perişan olduk. Buna
Şükür tabi. Ama yinede en ufak kasilmanizda dkrnuza sorun. Özellikle
29 - 30 haftdan sonra. Fark edilmesse erken doğum olabilirmiş
Bizim icin bebeklerimiz ne kadar geç doğarsa gelişirse o kadar iyi
Zaten ikiz olduğunu icin erken dogma riski war. Bana yatıs werdikleri
Gün gittim hemen besiklerini aldım :)) sonra yattım. Inşallah sorunsuz
Bi sekilde alırız bebeklerimizi kucagmiza
nerde o mağaza nekadara kadar indirim yaptılar bende ankaradayım...özelcan bebeden almayı düşünüyorum.toplu alınca indirim yapıyorlarmış..bebeğim mağazası nerde?park yatağı kaça aldın mesela
Canım ben 20 haftalıkken ilk alışverişlere başladım.Kıyafet, battaniye, emzik, süt sağma makinesi filan.Kendim seçebildim.28 haftadan sonra büyük parçaları aldım.Mobilyalar, park yataklar,vs.Ama bunları bile gezerek alamadım.Ayakta fazla kalamıyordum ya internetten aldım ya da eşim gidip aldı.Bence 30dan sonraya pek bırakmamak lazım.Ne olacağı belli olmuyor.Hem ağırlaşıyorsun, hem bebekler sürpriz yapabiliyor.Son alışverişlerimizi de 31 haftalıkken yaptık.Bir gün sancım olmuştu hemen o haftasonu ne kaldıysa aldık.Şu anda ise çıkıp alışveriş yapmam imkansız
aslında evet gitgide ağırlaşıyoruz yavaş yavaş yapmak lazım.ikiz alışverişi çok oluyor herşeyden iki tane alıyorsun.ben büyük başları:)) aldım geriye biberon ve tekstil grubu kaldı. 30 lu haftalarda ne olacağı belli değil çünkü..
hııı o zaman ben alışverişe başlayayım..bende korkuyorum kendim seçemezsem diye ama bir taraftan biraz daha bekle diyorum en iyisi başlamak...canım emzik, sağma makinesini hangi marka aldın?en önemlisi şuan nasılsın?
Aynı gun aynı durumu yasamısız. Ben de dogum sancılarıyla hastaneye gittim gecen hafta, 3 geceyi orda geçirdim. Kasılmalar için nidilat, ciğerler için iğne verdiler. Hala nidilata devam ediyorum, yani bayanlar olmaz olmaz diye birşey yok. Kasılmaları dikkate alın. Ben hep olumlu düşünen biriyim, orda da doğmuycaklar dedim, herne kadr doktorlar nst deki sancıları görüp gözleri fırlasa da... Şu alışveriş konusunda da şunu söylemek isterim. Ben tüm alışverişimi kademeli olarak 28. Haftada bitirmiştim. Hatta %90 i 26 hafta civarında bitmişti, buna oda mobilyaları vs da dahil. Çünkü tüm araştırmalarım ikizlerin süprizlerle dolu olduğu ve her an gelebileceği yönünde olduğu kadrar, annenin de gitgide ağırlaşacağı ve zorlanacağı yönündeydi. Nitekim de öyle oldu, hem çok ağırlaştım, istesem de hareketlerim kısıtlandı, hem de misal şu anda yatak istirahatindeyim. Hiçbirşeyinizi ertelemeyin arkadaşlar.Geçen perşembe normal kontrolü muz vardı ına gittik. Ilk defa
Nst ye aldılar ortada sancim çıktı. Ben hiç bişey hissetmiyordum
Sonra yatis verdiler. Sancim çok görüldü icin dogumhaneye aldılar
Sancim devam edecek olursa sezeryana alacaklarını söylediler
:*( çok korktum. Bir gece dogumhanede kaldım akciğer geliştirici iğne yaptılar
Sonra yoğun bakıma aldılar dört günde orda hap verdiler
Sonra da servise yani normal odaya çıktim.bi gecede orda takip
Ettiler. Ben sancilarimi hissetmediğim icin çok risk taşıyor muş.
Herkes dikkat etsin kendine lütfen. En ufak kasilmalar sancı olabilirmiş
Sakin ihmal etmeyin. Kac gündür hastanede perişan olduk. Buna
Şükür tabi. Ama yinede en ufak kasilmanizda dkrnuza sorun. Özellikle
29 - 30 haftdan sonra. Fark edilmesse erken doğum olabilirmiş
Bizim icin bebeklerimiz ne kadar geç doğarsa gelişirse o kadar iyi
Zaten ikiz olduğunu icin erken dogma riski war. Bana yatıs werdikleri
Gün gittim hemen besiklerini aldım :)) sonra yattım. Inşallah sorunsuz
Bi sekilde alırız bebeklerimizi kucagmiza
merhaba arkadaşlar, nasılsınız? ikili taramayı ne zaman yaptırdınız ben hala yaptırmadım?
cnm meraba. ikili taramayi da uclu taramayi da yaptirmadim ben. doktorum da gerekli gormedi
hımm ii bari çok gerekli diğil galiba bende yapğtırmadım die üzülüodum :) bi tane daha varmış o ne zaman yapılıo?
hımm ii bari çok gerekli diğil galiba bende yapğtırmadım die üzülüodum :) bi tane daha varmış o ne zaman yapılıo?
merhabalar:)
bende ikiz gebeyim ben yaptırmıştım ikili ve üçlü testi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?