- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.561
meraba cnm :) allah bagislasiin evlatlarini. ayrintili ultrasonu yaptirdin mi benim sirada o var sanirim
teşekkür ederim canım ..seninde evlatlarını Allah bağışlasın Rabbim hepimizi erken doğumdan korusun sağlıkla yapalım doğumlarımızı inşallah..benim 2 dr um var ikiside ayrıntılı ultrasondan bahsetmediler bana..biri prof makinaları çok çok gelişmiş ona gidiyorum çok ayrıntılı bakıyor zaten..dün gittim 15-20 dk kadar baktı kan akışlarına kalp ritimlerine falan:))
Merhaba arkadaşlar, hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah.. Size bir şey sorabilir miyim, ikinci kese siz de hangi haftada görünmüştü.. Benim 5. Haftada tek kese göründü, 2 embriyo transferi yapılmıştı, dr bazen ikinci kese sonradan görünüyor diyince merak ettim, çok teşekkürler..
merhabalar ben 5+4de gittim tek keseydi bugün 7+2 ve 2 kese göründü:))BİZE SÜRPRİZ OLDU
Canım telden göremiyorum tam olarak kaç haftalık oldular bende prego almayı düşünüyorum çok beğendim ama üst kısmı dar mı acaba diye düşünüyorum. Sen kaça aldın? Benimkilerin hiç bişi yok bugün tam 25+0 olduk Haziran 28 de kardeşimin düğünü var acaba ondan sonramı alsam diyorum ama çok mu geç kalmış olurum.Selam kizlar
Bana dr ikili uclu yapmadi anlamsiz dedi
Ilk ayrintiliya 22+1 de girdim bugun de ayrintilim var
Ayrintiliyi mutlaka yaptirin
Dogar dogmaz mudahale ile iyilesecebilcek hastaliklar var Allah korusun bunlarin tespiti bakimindan onemli
Biz bir tane park yatak aldik prego marka
Kiyafetler tamam sayilir
Puset ve araba almadik daha ama ben agirlastim artik
Guzel gunlerde kullanmak nasip olur ins
Cnm evet onu söylemeyi unuttum ense kalinliklarina bakti benim doktorum da. 3 lu test de 17-18. Haftalarda gittigimde sormustu 3 lu test istiyor musun diye.
Simdi çıktım kontrolden. Çok şükür bebislerim iyilergelisimleri de ck iyi dedi doktorum.aralarinda fark yokmus. Buyuk ihtimalle tek yumurta ikizi dedi artik. Yine de sürprizler olabilir dedi yani iki kizim olacak allah nasip ederse.saglikli olsunlar da baska bir sey istemiyorum. Kan hapini aksatma sakin dedi. Duzenli icmeme rağmen 2 bebege yetebilmek zor sanirim.
cnm bu ayrıntılı ultrason hangi haftada yapılıo acaba?
gözün aydın olsun cnm inşallah sonuna kadar böyle sağlıklıca giderler :) kansızmısında kan hapı kullanıosun bana hiç kan hapı vermedi doktorum bnmde kullanmam lazımmı acaba ?
Canım telden göremiyorum tam olarak kaç haftalık oldular bende prego almayı düşünüyorum çok beğendim ama üst kısmı dar mı acaba diye düşünüyorum. Sen kaça aldın? Benimkilerin hiç bişi yok bugün tam 25+0 olduk Haziran 28 de kardeşimin düğünü var acaba ondan sonramı alsam diyorum ama çok mu geç kalmış olurum.
cnm ben bugun 26 artı bırdeyım .
üst kısmı bıraz dar ama bızım ıcın yatak kısmı daha önemli ve sallanıyor olması güzel
ustelık tam yatak boyund yatınca bebegı görebılıyorsun ben bu yüzden istedim bir de ilerde bir tane daha alırsak kaba durmayacak bir yatak. tavsıye ederim.
bana dr hep erken doğum ikizlerde cok gördüğümüz bir şey dediği için ben aldım cnm almakta fayda gördüm cnm tabı hala eksiklerimiz var
bugun doğum yaptıracagı hastaneye yönelndrdi dr orayı da gezdık oaları gördük fln
Saat üçten beri uyuyamıyorum. Bacaklarımda müthiş bir ağrı var. Bir yandan da regl ağrısı. umarım doğum yapmam(
canim ta kendisiyim :)
Aaa skyline senin ikizlerin mi olucak? :)
Ben 2 milyon topiğinden hatırlıyorum galiba seni yanlış olmasın.
Belki hatırlarsın.
Çok sevindim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
Ben de ikiz annesiyim.
Allah yardımcın olsun :)
Senin ve ikiz bekleyen tüm arkadaşların.
Saat üçten beri uyuyamıyorum. Bacaklarımda müthiş bir ağrı var. Bir yandan da regl ağrısı. umarım doğum yapmam(
cnm ben bugun 26 artı bırdeyım .
üst kısmı bıraz dar ama bızım ıcın yatak kısmı daha önemli ve sallanıyor olması güzel
ustelık tam yatak boyund yatınca bebegı görebılıyorsun ben bu yüzden istedim bir de ilerde bir tane daha alırsak kaba durmayacak bir yatak. tavsıye ederim.
bana dr hep erken doğum ikizlerde cok gördüğümüz bir şey dediği için ben aldım cnm almakta fayda gördüm cnm tabı hala eksiklerimiz var
bugun doğum yaptıracagı hastaneye yönelndrdi dr orayı da gezdık oaları gördük fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?