2013 ikiz anne adayları buraya

cnm telaş yapma yetısır ınsallah
benım cok olmuyor cnm ama bugun nohut yemıstım gaz oldu fazlasıyla karnım agrıyor hala
ama magnezyum ıcıyorum o kabızlıgı engellıyor

Kızlar Günaydınnnnn

cuma günü kontrolüm vardı 27 haftamda açılmam oldugu için doktor tekrar kontrol etti ve açılmam gün geçtikce devam etmiş. Tutan çok az bi yer kalmış doktor en fazla 1 hafta içinde doğumun gerçekleşir dedi .2 günü daha atlattım zar zor 33+4 olduk bugün umarım tamamlarız.
Ooooff bi heyecan bi stres

Allah sağlıkla kucağına almak nasp etsın cnm
ben de 21 haftalığım daha
ınsallah sağlıcakla gıderız ılerılere doğru
ama sımdıden rahmime baskı yapıyolar
gecelerı cok zor uyuyorum nefes de zor alıyorum

Hakkınızda hayırlısı bebisler in gelişimi nasil nerde dogum olucak aramiDa 1 gün var benimde erken dogum riskim hep vardi of Allahım yardımcımız olsun sağliklica alalım bebislerimizi insallah

Hakkınızda hayırlısı bebisler in gelişimi nasil nerde dogum olucak aramiDa 1 gün var benimde erken dogum riskim hep vardi of Allahım yardımcımız olsun sağliklica alalım bebislerimizi insallah

Canım ben alanyada yaşıyorum doğumum burda Anadolu Hatahanesinde olucak doktorum doğumunu burda gerçekleştirirz eğer bebeklerin çok özel bi bakıma ihtiyacı olursa antalya anadoluya göndeririz dedi .Gelişimleri iyi çok şükür fakat gün geçtikce alttaki bebeğimi daha az hissediyorum onun kilosu diğerine göre düşük zaten doktor yerinin sıkışık oldugunu ve artık doğum pozisyonunda oldugunu söyledi.
Umarım bebeklerimi Antalyaya yollamazlar burda yeni doğum yoğun bakımı yok çünkü dua edin bana ne olur

Merhaba canım çok dikkat et kendine ayakta kalma günlerini bol bol yatarak dinlenerek geçir Allah yardımcımız olsun

arkadaslar merhabalar. ayrintili ultrasona girmek istiyorum bu hafta. bugun 19+4 olduk. su bir iki gun icinde gitsem sikinti olur mu ki?yani doktor hangi haftalarda yapilmasini uygun goruyo? benim gittigim hastanede malesef yokmus ayrintili tip fakultesinden randevu alsam biliyorum ki cok sarkacak randevu tarihi. bir hafta daha erteleyim desem mumkun degil. bu hafta sonu ankaraya ev bakmaya gidicez. gelincede tasinma isleri siklasacak. konyada medicanaya gideyim diyorum. acaba ikizler icin farkli ucret mi aliniyor. bir de muayene karindan mi yapiliyor

22 haftadan sonra hersey daha belırgın oluyo dıye bılıyoum vnm
bana da 23. haftama randevu verdıler

bende bebek odasını alsakmı dıye düşünüyorum bu ayın sonuna doğru..
sızce erkenmı olur kızlar?

daha beklersem bı sıcaklarda nasıl olur durumumuz surprızlerle dolu olduğu ıcın ınsan tereddütte kalıyor

canım ben 23 haftalığım büyük eşyaları hemen hemen aldık gibi biraz erken davrandım ama gitgide ağırlaşıyo insan. sen kaçıncı haftadasın

cnm telaş yapma yetısır ınsallah
benım cok olmuyor cnm ama bugun nohut yemıstım gaz oldu fazlasıyla karnım agrıyor hala
ama magnezyum ıcıyorum o kabızlıgı engellıyor

ya bende magnezyum alıyorum ama demir hapımı yapıyor anlamadım sinir oluyorum ya kanama oluyor afedersiniz fisür mü hemoroid mi ne oldu...moralimi bozuyor bunun için dr a da gitmek istemiyorum

ya bende magnezyum alıyorum ama demir hapımı yapıyor anlamadım sinir oluyorum ya kanama oluyor afedersiniz fisür mü hemoroid mi ne oldu...moralimi bozuyor bunun için dr a da gitmek istemiyorum
canım fistül olabilir zorlanmadan dolayı
ben her yedıgıme kımyon koyuyorum artık baya faydası oluyor
kiraz cıktı mesela bol bol ye, taze kayısı filan .
böyle böyle idare edeceğiz inşallah
bende de cok carpıntı oluyor basımı yastıga koyunca tık tık kalp atısımı hıssedebılıyorum çok gıcık bır durum

kimyonu duymamıştım uygulayım bari...meyve yemeye özen gösteriyorum...dediğin gibi inş.hasarsız bu durumu atlatacağız inş.
bende de bazen hissediyorum kalp çarpıntısını resmen göğsümden görünüyor...en son ne zaan gitmiştin dr a ne kadar olmuşlar seninkiler

Benim de benzer bir durum var.Nst de sancım çok çıkmış.Durmazlar böyle haftaya gelirler dedi.Yarın sabah yine bakıp karar verecek.34+3 olucam.İşin tuhafı kesin söyleyemediği için kendimi hiç yarın doğum yapacak gibi de hissetmiyorum.Burda da donanımlı bir yenidoğan yoğun bakım yok.Sadece az bir sıkıntı varsa bakabiliyorlar.Yoksa sevk ediyorlar başka şehre.İnşallah bebeklerimiz sağlıklı gelirler.Sadece dinlen dedi bana.Sen de yatmaya çalış mümkün olduğunca.

Bnede seninle tam aynı durumdayım burdada yenidoğan yoğun bakımı yok doktor bakarız büyük bi sıkıntı ile karşılaşırsak bebekleri göndeririz dedi.Umarım öyle bi durum yok bugün nst ye baglancam tekrar sonucu göstercem bakalım ne dicek senin haftan benimkine göre daha iyi bebeklerin çok fazla bi sıkıntı yaşıcagını sanmıyorum canım . 2 Kere ciğer geliştirici iğne vuruldum.Faydasını görürüz umarım

kızlar kimyon miğde agrısı yapmasın size çok etkili bi gaz cıkarma aracı rahatlıcam diye daha kötü olmayasınız ?

Benim de yarın kontrolüm var, benim için de dua edin kızlar, inşallah hayırlısıyla daha kalırlar bebeklerimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…