- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.601
canım benim senin mesajını okurken aşağıda çıkan kısmı okudumda...820 gr 34,5 cm boy maşallah...inanamıyorum:)
bende bebek odasını alsakmı dıye düşünüyorum bu ayın sonuna doğru..
sızce erkenmı olur kızlar?
daha beklersem bı sıcaklarda nasıl olur durumumuz surprızlerle dolu olduğu ıcın ınsan tereddütte kalıyor
Kızlar benim hastaneye yatisim yapildi.yarın veya çarşamba doguracam.benim için dua edin.rabbim size de zamanında sağlıklı ve hayırlı dogumlar nasip etsin
Kızlar Merhaba şimdi doktordan geliyorum Nst ye bağlandım.
Kafam çok karışıkk yaşadığım yerde yeni doğum yoğun bakımı yok ve 1 haftaya doğumum bekleniyor. Bi doktorum doğumunu burda yaparız bebeklerde sıkıntı olursa Antalyaya göndeririz dedi.
Diğer doktorum ise öle bi riske Antalyaya git orda bekle bu kadar sıkıntı çektin bebeklerde bi problem olursa 2 saat yol gidicekler riske atarsın dedi.
Biri farklı biri farklı konuşuyor ne yapcağımı şaşırdım
Kafam çok karışıkk yaşadığım yerde yeni doğum yoğun bakımı yok ve 1 haftaya doğumum bekleniyor. Bi doktorum doğumunu burda yaparız bebeklerde sıkıntı olursa Antalyaya göndeririz dedi.
Diğer doktorum ise öle bi riske Antalyaya git orda bekle bu kadar sıkıntı çektin bebeklerde bi problem olursa 2 saat yol gidicekler riske atarsın dedi.
Kızlar benim hastaneye yatisim yapildi.yarın veya çarşamba doguracam.benim için dua edin.rabbim size de zamanında sağlıklı ve hayırlı dogumlar nasip etsin
Kalbimiz ve dualarımız seninleKızlar benim hastaneye yatisim yapildi.yarın veya çarşamba doguracam.benim için dua edin.rabbim size de zamanında sağlıklı ve hayırlı dogumlar nasip etsin
arkadaşlar bebişlerin tek yumurta yada çift yumurta ikiz olduğu 5 haftalıkken anlaşılıyomu :) benim ilk hamileliğim doktor ikiz diyince heyecandan herseyi unuttum hiçbirşey soramadım
Kızlar Günaydın Hepinize
Antalyadaki doktorumdan randevumu aldım yarın Antalyaya gidiyorum doğuma kadar orda kalabilirim. Bu belirsizlik çok kötü . Umarım herşey yolunda gider
inş. canım iyi yapmışsın yoksa içinde bir kurt kemirip duracaktı...Allah kolaylıklar versin...bebeklerine ve sana sağlık sıhhat versin
daisy bebeklerin kaç kg inşallah sıkıntısız geçer her şey hastaneye mi yatacaksın evdemi olacaksın
hasimed arkadaşımıza da sağlıkla mutlulukla doğum yapmasını diliyorum Allahtan
canim nasil birsey dusunuyosun bebek odasi olarak? bende arastiriyorum surekli nasil kullanisli olur diye ama bi turlu karar vemedim. once bi tane park yatak alip yatak odasinda biraz ayni yatakta yatirip daha sonra da odalarina mi gecirzek. oda takimi olarak da buyuyen besiklerden mi alsak ne yapsak.kafam cok karisik :)
bızde park yatakmı yoksa büyüyen yataklardanmı dıye epeyce kafa karışıklığı yasadık
ama sanırım son karar olarak büyüyen yavrulu yataklara karar verdık bıde 4 kapılı gardrop
ılerıye donuk bı oda takımı olacak bıdaha bıdaha masraf yapmayalım dıye cnm
beyaz renk sade bişey bakmıştım modesada heralde onu alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?