2013 ikiz anne adayları buraya

canım benim senin mesajını okurken aşağıda çıkan kısmı okudumda...820 gr 34,5 cm boy maşallah...inanamıyorum:)

evet canım benim bende şimdi farkettim sükürler olsun bakalım cuma günü gittigimde bu kiloları geçmiş olucakmıyız çok merak ediyorum kızlarımı tabiki senin kızlarınıda oyyy yerim ben 4 nü de can kslarım benim

Kızlar Merhaba şimdi doktordan geliyorum Nst ye bağlandım.

Kafam çok karışıkk yaşadığım yerde yeni doğum yoğun bakımı yok ve 1 haftaya doğumum bekleniyor. Bi doktorum doğumunu burda yaparız bebeklerde sıkıntı olursa Antalyaya göndeririz dedi.
Diğer doktorum ise öle bi riske Antalyaya git orda bekle bu kadar sıkıntı çektin bebeklerde bi problem olursa 2 saat yol gidicekler riske atarsın dedi.

Biri farklı biri farklı konuşuyor ne yapcağımı şaşırdım

Kızlar benim hastaneye yatisim yapildi.yarın veya çarşamba doguracam.benim için dua edin.rabbim size de zamanında sağlıklı ve hayırlı dogumlar nasip etsin

canim nasil birsey dusunuyosun bebek odasi olarak? bende arastiriyorum surekli nasil kullanisli olur diye ama bi turlu karar vemedim. once bi tane park yatak alip yatak odasinda biraz ayni yatakta yatirip daha sonra da odalarina mi gecirzek. oda takimi olarak da buyuyen besiklerden mi alsak ne yapsak.kafam cok karisik :)

Kızlar benim hastaneye yatisim yapildi.yarın veya çarşamba doguracam.benim için dua edin.rabbim size de zamanında sağlıklı ve hayırlı dogumlar nasip etsin

cnm yaaa masallah 37.haftadasin. rabbim bize de o haftalari gormeyi nasip etsin insallah. iyi haberler ver bizlere. sezaryan mi olacak? ne dedi doktor?

canım gıdebılıyorsan gıt bence
yogun bakım gerekır de transfer esnasında bır sıkıntı olursa Allah korusun çok üzülürsünüz tedbiri elden bırakmamak lazım bazen dakıkalar bıle önemlı olabılıyor.

kesinlikle risk almaya değmez...Antalyaya git rahat rahat doğumunu yap bence...

inş.bizlerde bu haftaları görürürz canım...şimdiden gözünaydın olsun...bebeklerini artık kucağına alacaksın çok güzel darısı başımıza...

arkadaşlar bebişlerin tek yumurta yada çift yumurta ikiz olduğu 5 haftalıkken anlaşılıyomu :) benim ilk hamileliğim doktor ikiz diyince heyecandan herseyi unuttum hiçbirşey soramadım

Canım bence risk alma, eger gitme imkanın varsa git. Bu benim kişisel görüşüm sadece, ben olsam öyle yapardım yine en doğru kararı sen ve eşin beraber verirsiniz.

arkadaşlar bebişlerin tek yumurta yada çift yumurta ikiz olduğu 5 haftalıkken anlaşılıyomu :) benim ilk hamileliğim doktor ikiz diyince heyecandan herseyi unuttum hiçbirşey soramadım

oncelikle hayirli olsun arkadasim.benimde ilk hmileligim. ancak ben 11+2 de ogrenmistim ikizlerimi :) 5 haftalikken ve 7 haftalikken gittigimde belli olmamisti bir sonraki kontrolde yani 11. haftada ogrendik. ben hala da bilmiyorum. en iyi 9.haftaya kadar anlasiliyor. sglikli sihhatli bebekler olurlar insallah

Kızlar Günaydın Hepinize

Antalyadaki doktorumdan randevumu aldım yarın Antalyaya gidiyorum doğuma kadar orda kalabilirim. Bu belirsizlik çok kötü . Umarım herşey yolunda gider

Kızlar Günaydın Hepinize

Antalyadaki doktorumdan randevumu aldım yarın Antalyaya gidiyorum doğuma kadar orda kalabilirim. Bu belirsizlik çok kötü . Umarım herşey yolunda gider

inş. canım iyi yapmışsın yoksa içinde bir kurt kemirip duracaktı...Allah kolaylıklar versin...bebeklerine ve sana sağlık sıhhat versin

daisy bebeklerin kaç kg inşallah sıkıntısız geçer her şey hastaneye mi yatacaksın evdemi olacaksın
hasimed arkadaşımıza da sağlıkla mutlulukla doğum yapmasını diliyorum Allahtan

daisy bebeklerin kaç kg inşallah sıkıntısız geçer her şey hastaneye mi yatacaksın evdemi olacaksın
hasimed arkadaşımıza da sağlıkla mutlulukla doğum yapmasını diliyorum Allahtan

Canım Merhaba Geçen cuma kontorlümde bi bebeğim 2300 bi bebeğim 1800 kg dı.Diğer bebeğim rahat değil kilo alımı çok yavaş .Umarım bu gittiğimde kilo almıştır biraz daha .Yarınki kontrolümde belli olcak canım evde yada hastahanede olcagım açıkcası bende hiç bilmiyorum gidişat neyi gösterir çünkü hangi doktora gittiysem en fazla 1 hafta dayanırsın dediler

bütün güzel anne adayları selam.. bebeklerinize çifter çifter selam ve öpücük.
sanırım doğum yapacaklar var , hasimed ve bilmediğim kim varsa geçmişi çok okuyamadım da. hepinize şimdiden şifalar diliyorum Rabbim yardımcınız olsun. inşallah biz de böyle 36ları vs. görürüz.
bakalım benim kontrolüm ayın 17sinde , ilk kez ntsye giricem. inşallah bi sıkıntı çıkmaz, ama epeyce şiştim ben.

annem geldi bana yardımcı olmaya bikaç gün önce dolap silerken sandalyeden düştü şimdi ağrıları var , ona üzülüyorum ben de.
herşeyde vardır bi hayır napalım.

öööle işte bizim durumlar. bonnycim tablonun güncel halini bi ekler misin vakit bulunca. bu arada nasıl senin yavrukuşlar.?????

bızde park yatakmı yoksa büyüyen yataklardanmı dıye epeyce kafa karışıklığı yasadık
ama sanırım son karar olarak büyüyen yavrulu yataklara karar verdık bıde 4 kapılı gardrop
ılerıye donuk bı oda takımı olacak bıdaha bıdaha masraf yapmayalım dıye cnm
beyaz renk sade bişey bakmıştım modesada heralde onu alırız

oncesinde park yatak almayi dusunuyor musun peki. yoksa en bastan oda takimini mi alacaksin. bende internetten bembeyaz bir iki takim begendim cok guzeller yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…