2013 ikiz anne adayları buraya

Kızlar mrb! Doğum olaylarını duydukça çok heycanlandım:) Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. İnş bizler de 37.haftaları görürüz. Bebek odasını biz de henüz almadk. Erken mi acaba dedik. Sizlere bişey danışmak istiyrm. Bebek arabası ne aldınız,ya da ne alacaksnz? Benim kafam bu konuda çok karışık. Hepinize sevgiler

Tsk edrm canm. Idare edyrm. Bir haftadir cabuk yorulmaya basladm. Sen nasilsin?

bende aynen öyle bu haftadan sonra işe gitmeyeceğim..yatmak istiyorum sürekli..uykumu alamıyorum...sen çalışıyormuydun? bende almadım daha hiçbişi...ben arabayı sonra düşünüyorum bakalım...bir sürü bişi eksik daha benimkilerin...seninkilerin cinsiyetleri neydi?

Ben ogretmenim ama raporla geciryrm, ise gitmyrm. Benim de eksik cok ama hep erken mi diye tereddut edyrm. Benim biri kiz, biri erkek. Bir haftada insan ne cok degisiyor sasiriyorum inan

oncesinde park yatak almayi dusunuyor musun peki. yoksa en bastan oda takimini mi alacaksin. bende internetten bembeyaz bir iki takim begendim cok guzeller yaaaa

bide ona masraf edemiycez canım biryerlerden ödünç alma durumu olabılır belkı olmaz sa da bebek yataklarından birini kurup dıgerını teklı yetıskın yatağı olarak kullanabılırız aynı odada yatmak acısından (boyu 1-90 yatak halının) böyle daha ekonomik oluyor

bebek arabası maclaren techno xt aldık bız cnm aparatı var ıstersen bırlestırebılıyosun arabaları yan yana . cunku ıstanbulda başka turlu olmaz yürüyen merdıvenler- merdıvenler cok dar tek araba ıle bıle geçmek ımkansız. yollar dersen ayrı çile.

onlardan arastırabılırsınız ıstersenız

bende bu sabah ılk defa bukadar dermansız hıssettım kendımı işe gitmek ıstemedım napçam bılmıyorum işyerım de bir hastane mazeret de uyduramıyorum

ayyy canım benim böyle mesleklerde zor işte...izin alsan bir türlü almasan bir türlü...1 ay doğum iznine ama ben dayanamıyorum artık...

sen dogumıznıne bır ay kaldı deyınce dank ettı bende de ben 21. haftadayım az kalmış aslında şöyle bi düşününce :)

haftaya cuma doktor kontrolüm var
ama ben bugun vajınamda baskı hıssedıyorum yürürken bayaa bi
neyapsam gıtsemmı kı doktora

çok şiddetliyse gidebilirsin..ama ağrılar gün gün değişiyor bir gün bir yerin diğer gün başka bir erin ağrıyor sürekli...
ama dediğim gibi şiddetliyse git derim ben ..

arkadaşlar merhaba. 5 haziran günü sezaryen ile ani dogum yaptım şimdi bebeklerim yanımda. çok şükür küveze girmeden direkt eve geldik maşallahları var.ama ben hiç iyi degilim... inanılmaz bir depresyon geçiriyorum, hastaneden eve geldigim gün aglama ve titreme nöbeti geçirdim bebekleri görmeye bile tahammül edemedim aynı odada yatamadım sabaha kadar eşimin kollarında titreye titreye agladım ben bu bebeklere bakamayacagım istemiyorum diye... o gece annem ve görümcem bebekleri mama ile doyurmaya ve uyutmaya çalıştılar oglum uyumuş ama kızım mamayı kabul etmemiş beni istemiş... vicdan azabı ayrı psikolojik çöküntü ayrı,ne yapacagımı şaşırdım... annem bir ay yanımda kalacak ama sonra gidecek,tek başıma nasıl bakacagım ne yapacagım yardım edin zor durumdayım...

bu arada dogdugumuz andan itibaren mama alıyoruz doktor vermezsen doymazlar dedi,siz mamaya ne zaman başladınız.

ay canım benim Allah kolaylıklar versin alışma süreci zormuş tabi biranda sana bağımlı iki bebek...yaşamadığım için sana bşi diyemeyeceğim ama gözlemlediğim kadarıyla birçok kişi aynı şeyleri düşünüyorlar yaşıyorlar bunların geceçeğini düşün...çünkü herkes bu dönmi atlatıyor bebekli hayata alışıyor...ne güzel küveze girmeden sağlıklı bir şekilde almışsın kucağına bebklerini bundan güzeli varmı?kaçar kğ doğdular...

Çok üzüldüm canım gcmis olsun. Inşallah en yakın zamanda
Kurtulursun o psikolojidn. Zaten sen onların annesisin .bebeklerin sana moral vercektir
Hem korkma çok iyi bakarsın. Annen bir ay yanindaymis sanslisin. Benim
Doğumdan sonra hiç kimse olmicak yanımda. Hem annen yanında bile olsa onlara senden iyi kimse
Bakamaz. Onlar senin kokun olmadan sende onların kokusu olmadan yapamazsınız
Insallah herşey düzelir.

gözünüz aydın sağlıkla doğum yapmışsınız evlatlarına ve sana hayırlı uzun ömür diliyorum
çok şaşırdım doğumdan önce böyle hislerin var mıydı yoksa aniden mi gelişti
inşallah en kısa sürede atlatırsın ve mutlulukla kucağına alırsın

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
hayır dogumdan önce bu duyguların hiç biri yoktu. hatta o kadar mutluydum ki iki bebegim olacak diye. etrafımda kimsede ikiz yok el üstünde tutuldum hep. ama sezaryen masasında yaşadım asıl depresyonu. ellerim kollarım baglandı, ameliyathane çok soguktu her tarafta yeşil önlüklü insanlar, ameliyat malzemeleri gözümün önünde bıçaklar keskiler onlar bunlar... aglaya aglaya çıkmışım ameliyattan. çok şükür düzelmeye başladım. ev çok kalabalıktı, kalabalık dagılınca da rahatladım. alışacagım başka çarem var mı. onlar bana rabbimizin emaneti, onlara en iyi şekilde bakmaklar görevliyim, inşallah bu psikolojiyi tamamen atarım üstümden.

yalnız mı bakıyorsunuz ikizlerinize arkadaşlar? zorlanıyor musunuz?

arkadaşlar nasılsınız? bnm dün kontrolüm vardı çok şükür miniklerim iyi :) kan hapına başlamamı söyledi doktorum birde çalışmayı yasakladı ama ben daha bırakmayı düşünmüodum gerçi haklı çok zorlanıorum işim yorucu diğil ama yinede dayanamıorum artık mide bulantılarına bir aylık rapor alım diorum üçüz gebelikte heyet rapor veriomuş galiba. sonrasında da doğum iznim yaklaşır ALLAH nasip ederse inşallah. ALLAH hepimizin yardmcısı olsun :)

arkadaşlar yaa bnm kafamı kurcalayan bişi var. ikiz ve üçüz gebeliklerde bebekler birbirine baskı yapıomuş ve bebekler sakat olabiliomuş. bu hamilelikte belli oluomu yoksa doğduktan sonramı çıkıo veya öyle bişi olduğunda hangi aylarda belli oluo bilgisi olan varmı?

Canim öncelikle prensibimiz iyi dusunmek ve dua etmek. Tek gebeliklerde de sorunlar olabiliyor. O yuzden kafana takma ikiz gebelikte soyle oluyormus ucuz gebelikte boyle oluyormuş falan. Onlar bize Rabbimizin emaneti ya. Rabbime emanet onlaaaar takma kafana dua edelim gerisini rabbime birakalim.hayirli bir hamilelik süreci diliyorum sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…