2013 ikiz anne adayları buraya

hayırlı cumalar RABBİM GÖNÜLÜMÜZDEN HER NE GEÇİYORSA ONU NASİP ETSİN DUALRIMIZ KABUL ETSİN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNN YUVALARIMIZA(ülkemize) HUZUR VERSİN HER KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA SONSUZ HAZİNESİNDEN ONU NASİP ETSİN İNŞŞ

evlatlarımı görmeye gittik bugun teyzeleri 25+6 haftalıgız ama biraz önden gidiyoruz 26+5 görünüyor ikiside kilolarımız 1000 kg - 966 grm olmus boyumuz 34 cm sularımız elelrimiz ayaklarımız beynimiz iç oranlarımız sükürler olsun iyi ayaklarım havada ucuyorum sanki .. pek bi şikayetimde yoktu doktora sorucak biliyoruzki ayak şişmeleri agırlaşmalarımız normal seyler magnezyum ferrum fort progestana devem 2 haftada birde kontrollere gidicez çok özlemicem kızlarımı hemencecik görüsücez hokka burunlullarımla

sizde durumlar neler acaba artık paylaşmıyorsunuz hiç birşey

haklısın cnm herşeyin en iisini YÜCE MEVLAM bilir. yinede insan düşünmeden edemio son günlerde iice psikolojik olarak kötüyüm şikayetlerim artarak devam edio geçmek bilmio güçüm tükeniomuş gibi delio bol bol dua ediorum ALLAH benim gibilerin ve bnm yar ve yardımcısı olsun :)

Kızlar merhaba,
Dün NST'ye girdim. Her şey yolunda çok şükür. Hatta iki makinaya bağladıkları için kısa sürdü. Bundan sonra her hafta NST'ye giricem. Ben neredeyse tüm hazırlıkları tamamladım. Büyük bir bahar temizliği yaptırdım, evim şimdi pırıl pırıl. Doğumdan önce yine birilerini çağırıp, süpürüp sildirip rahat rahat doğuma giderim artık. Bebekler için bir sterilizatör almam kaldı, onu da birkaç günden netten alıcam zaten. Bavulum da büyük oranda hazır. Çocuk odası çok güzel oldu, odanın dışında bir de park yatak aldım. Unutmayın ilk üç ay ikizleri ayırmamak gerekiyor, birlikte yatırmak gerekiyor, bu nedenle kendi odama rahatlıkla taşıyabileceğim bir park yatak aldım. Fazla üst baş almayın. Şimdiden bir sürü hediye geldi. Her hafta yıkayıp ütülemekten sıkıldım. Dolaplarındaki eşyaları da benim gibi 0-3 ay, 3-6 ay, 6-9 ay gibi ayrı ayrı istifleyin. Sonrasında çok rahat edeceğimi düşünüyorum. Alınan ne varsa yıkayın, bana paketiyle dursun, sonra yıkarsın diyenler oldu ama dinlemedim. Çünkü sonradan uğraşmak daha zahmetli, ayrıca bir yerlerde unutulma ihtimali yüksek, çocuk giymeden eşyaları küçülüyor. Hepsi gözünüzün önünde olsun. Bunun dışında mutfaktaki bir dolabımı komple boşalttım, bir sürü eşyamı da yer açılsın diye evden yolluyorum. Ne gereksiz şeyler var şu evimizde gerçekten. Hem ben hem de bebekler rahat etsin istiyorum. Hastane süslemelerini kendim aldım, çok daha ekonomik oluyor, üstelik sizin zevkinize uygun oluyor, ayrıca kartondan kendim de süslemeler yaptım. Kendime lohusa seti yaptırdım (taç, broş, bileklik, bebeklere taç). Bu işten olabildiğince zevk almak istiyorum. Siteyi eskisi gibi takip etmiyorum. Çünkü geçmişi okumak çok zor oluyor. Kimler doğum yaptı bilmiyorum. Umarım herkesin sağlığı yerindedir.

Kızlar benim hastaneye yatisim yapildi.yarın veya çarşamba doguracam.benim için dua edin.rabbim size de zamanında sağlıklı ve hayırlı dogumlar nasip etsin

Çok güzel bir haftada doğum yapıyorsun cnm. Darısı bana inşallah. Çocuklarımı yoğun bakımda görmek istemiyorum. İnşallah sağlıkla, rahatlıkla bebeklerini kucağına alırsın.

Sevilco inşallah sen de iyisindir, benim karnım taş gibi oldu, dr ultrasonda dokundukça ağrıdı. NST sıkıcı ama sancılarımızı ölçmesi açısından çok önemli. İkimiz de 1 ay daha dayanabiliriz umarım.

binlerce kez maşallah bebeklerinin gelişimine
nasıl besleniyorsun bebekler kilo alırken sen de alıyor musun

Allah nazarlardan saklasin yerim ben onları :) bende haftaya ayrintiliya giricem inşallah guzel haberler aliriz.benimde iki kızım olacak inşallah. Isim arastirmalarina başladık :) bi taraftanda yatak isini nasil yapalım diye düşünüyoruz.

Merhabalar.. Burda olup sizin gibi arkadasların yorumlarını okuyup bilgi edınmekten cok mutluyummm .. Benım ufak bı sıkıntım var . 24 yasındayım.10+5 gunluk ıkızlerıme gebeyım. Bu hafta doktorum bebeklerın ense kalınlıklarını ölçtü. Soldakı bebegın ensesı kalın gıbı gozukuyo gelıstıgı ıcınde olabılır dedı ama mutlaka iyi bi doktora görünmen lazım dıe ıstanbula yonlendırdı. Pazartesı gıdıyoruz ama cok korkuyorum bu durumu yasayan varmı ??simdiden tesekkur ederimm

Canim insallah bir sorun cikmaz, öyle bir sorun yasamadik, ama icini ferah tut Allah büyük, hemen karamsarliga kapilma ikizlerde durum cok farkli ikili test bile yapmiyor cogu dr., gelismekte olduklari icindir insallah. sen yinede daha iyi bir dr.a görün. ama en önemlisi aklina kötü birsey getirme iyi düsün iyi olsun

Öyle yapıyorum ama içim içimi yiyor. Evet ikili test yapılmıyomus. O yuzden ense kalınlıkları cok onemlı dedi.. İnsallah ıyı olur. Rabbım evlatlarımızı korusun.

Merhaba cici anneler ve tatlı bebişleri

Ben kızlarıma 11.06.2013 Salı günü 13.59'da Yağmur'uma, 14.00'da Bengisu'yuma kavuştum. Kontrol için gitmiştik ama Yağmurum'un kalp atışları yavaşladığı için hemen sezeryana aldılar.Sezeryene uyanık girdim ve bebişlerimin ilk seslerini ağlayışlarını duydum. Duyduğumda ağlamaya başladım, nasıl bir duygu olduğunu anlatamam. Yaradan Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın. Çok şükür sıkıntısız bir sezeryen oldu. Bebişlerim 34+1 günlük doğdukları için şuan küvezde tutuyorlar. Hergün sadece 15 dakika görebiliyorum. Emmedikleri için istediğim saatte gidemiyorum göremiyorum, çok özlüyorum kızlarımı. Ama sütümü sağıp götürüyorum sütümle beslensinler diye, çok şükür besleniyorlar.

O kadar çok mutluyum ki anlatamam, Rabbim kızlarıma uzun sağlıklı ömür versin. Bana acılarını yokluklarını Allah göstermesin.

Hasta çantanızda muhakkak bulunması gerekenler şunlar;
2-3 adet hasta bezi, kanama çok olduğu için normal ped işe yaramıyor.
İç çamaşırı 2-3 adet
Göğüs pedi
Pijama takımı 2 adet
Çorap, ayakların sıcak tutulması gerekiyor gaz olmaması için.

Rabbim sizlere de sağlıcakla bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin.

Allah analı babalı büyütsün..tez zamanda kavuşursun inşallah bebeklerine..kaç gr doğdular onu merak ettim..Allah a emanet olun..ii gceler

cnmm gözün aydınn ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin :) çok imrendim sana inşallah bizlerde o günleri görürürz ALLAH bütün ninikleri ve anneleri korusun :)

10+5 ense kalınlıklarını ölçmek için cok erken ama.12 hafta en ideali.benim kızlarımdan birinin ensesi kalındı.ayrıntılı ultrasonda kalp gelişim geriliği cıktı.amniyosentez yaptırdım.bütün kromozom rahatsızlıklarına bakıldı cok şükür temiz cıktı.gönlünü ferah tut suan 24.haftadayım.umutluyum kalbi de sıkıntısız dogacak cocugumun.

Allah herkesin yardimcisi olsun.çok zor durumdayım.ama kimseye söyleyemiyorum. 30haftalıkken
Hastanede Sancim çıktı 1 hafta yAttım hastaneden eve geldim.her yer berbattı.gorumcem karşı binamizda oturuyor.
Ben hastenedeyken eve gelip benim kiyaftlerimi getirdi.ama hiç bi yere dokunmamis ben zaten beklemiyordum
Ama çok şaşırdım.sonra hastaneden cikicagim gün eşim annesind e kalmak istediğini söyledi bende hayır dedim
Zaten ilk çocuğumu onun yüzünden düşmüştü; ( bu zamana kadar kapımı bir kez çalıp yardıma ihtiyacın varmı diye
Hiç kimse sormadı.kendi ailemin yaninada gidemedim.eşimin sorun çıkaracağını bildiğim için.
Şimdi evdeyim her isimi kendim yapmaya çalışıyorum.esimede bi kere dedim m yardım et falan diye.
Ama annesine gitmediğim icin mecbur yapacaksın dedi evde olmayı sen istedin dedi. bende bida demedim. Yavaş yavaş
Herşeyi yapmaya çalışıyorum.kimseyle paylasamadigim icin sizlere anlatmak istedim.kaç
Gündür ikiz gebelik sayfasındaki herşeyi okudum.doğumdan sonrada tek olacağım icin onların faydasi olur diye dusundum
.offfff gerçekten doğum stresi bastı. Doktor büyük ihtimal erkende olur deyince iyice
Gerildim. Bakalım hayırlısıyla sağlıklı bi sekilde dogsunlarda başka bişey istemiyorum.
Kendinize dikkat edin.öpüyorum bebisleride sizide. .....

Bugün tekrar gittik 4 mm yakın dedı. Pazartesı ve salı 2 ayrı prof. Dan randevu aldık gidicez. Rabbım sorunsuz kucagımıza almayı nasıp etsın. Allahtan ümit kesilmez. Sende kesme. Dualarım senınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…