- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.641
Günaydınlarrrr :)
cnaım nasılsın? sana bişey sorcam? 26 haftanın içindeyim yatakta dönmekte felan zorlanıyorum ayaklarımdada şişlik var hafiften...senin bu haftaların nasıldı?
Canim öncelikle prensibimiz iyi dusunmek ve dua etmek. Tek gebeliklerde de sorunlar olabiliyor. O yuzden kafana takma ikiz gebelikte soyle oluyormus ucuz gebelikte boyle oluyormuş falan. Onlar bize Rabbimizin emaneti ya. Rabbime emanet onlaaaar takma kafana dua edelim gerisini rabbime birakalim.hayirli bir hamilelik süreci diliyorum sana da
Kızlar benim hastaneye yatisim yapildi.yarın veya çarşamba doguracam.benim için dua edin.rabbim size de zamanında sağlıklı ve hayırlı dogumlar nasip etsin
bütün güzel anne adayları selam.. bebeklerinize çifter çifter selam ve öpücük.
sanırım doğum yapacaklar var , hasimed ve bilmediğim kim varsa geçmişi çok okuyamadım da. hepinize şimdiden şifalar diliyorum Rabbim yardımcınız olsun. inşallah biz de böyle 36ları vs. görürüz.
bakalım benim kontrolüm ayın 17sinde , ilk kez ntsye giricem. inşallah bi sıkıntı çıkmaz, ama epeyce şiştim ben.
annem geldi bana yardımcı olmaya bikaç gün önce dolap silerken sandalyeden düştü şimdi ağrıları var , ona üzülüyorum ben de.
herşeyde vardır bi hayır napalım.
öööle işte bizim durumlar. bonnycim tablonun güncel halini bi ekler misin vakit bulunca. bu arada nasıl senin yavrukuşlar.?????
evlatlarımı görmeye gittik bugun teyzeleri 25+6 haftalıgız ama biraz önden gidiyoruz26+5 görünüyor ikiside kilolarımız 1000 kg - 966 grm olmus boyumuz 34 cm sularımız elelrimiz ayaklarımız beynimiz iç oranlarımız sükürler olsun iyi ayaklarım havada ucuyorum sanki .. pek bi şikayetimde yoktu doktora sorucak biliyoruzki ayak şişmeleri agırlaşmalarımız normal seyler magnezyum ferrum fort progestana devem 2 haftada birde kontrollere gidicez çok özlemicem kızlarımı hemencecik görüsücez hokka burunlullarımla
sizde durumlar neler acaba artık paylaşmıyorsunuz hiç birşey
evlatlarımı görmeye gittik bugun teyzeleri 25+6 haftalıgız ama biraz önden gidiyoruz26+5 görünüyor ikiside kilolarımız 1000 kg - 966 grm olmus boyumuz 34 cm sularımız elelrimiz ayaklarımız beynimiz iç oranlarımız sükürler olsun iyi ayaklarım havada ucuyorum sanki .. pek bi şikayetimde yoktu doktora sorucak biliyoruzki ayak şişmeleri agırlaşmalarımız normal seyler magnezyum ferrum fort progestana devem 2 haftada birde kontrollere gidicez çok özlemicem kızlarımı hemencecik görüsücez hokka burunlullarımla
sizde durumlar neler acaba artık paylaşmıyorsunuz hiç birşey
Merhabalar.. Burda olup sizin gibi arkadasların yorumlarını okuyup bilgi edınmekten cok mutluyummm .. Benım ufak bı sıkıntım var . 24 yasındayım.10+5 gunluk ıkızlerıme gebeyım. Bu hafta doktorum bebeklerın ense kalınlıklarını ölçtü. Soldakı bebegın ensesı kalın gıbı gozukuyo gelıstıgı ıcınde olabılır dedı ama mutlaka iyi bi doktora görünmen lazım dıe ıstanbula yonlendırdı. Pazartesı gıdıyoruz ama cok korkuyorum bu durumu yasayan varmı ??simdiden tesekkur ederimm
Canim insallah bir sorun cikmaz, öyle bir sorun yasamadik, ama icini ferah tut Allah büyük, hemen karamsarliga kapilma ikizlerde durum cok farkli ikili test bile yapmiyor cogu dr., gelismekte olduklari icindir insallah. sen yinede daha iyi bir dr.a görün. ama en önemlisi aklina kötü birsey getirme iyi düsün iyi olsun
Merhaba cici anneler ve tatlı bebişleri
Ben kızlarıma 11.06.2013 Salı günü 13.59'da Yağmur'uma, 14.00'da Bengisu'yuma kavuştum. Kontrol için gitmiştik ama Yağmurum'un kalp atışları yavaşladığı için hemen sezeryana aldılar.Sezeryene uyanık girdim ve bebişlerimin ilk seslerini ağlayışlarını duydum. Duyduğumda ağlamaya başladım, nasıl bir duygu olduğunu anlatamam. Yaradan Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın. Çok şükür sıkıntısız bir sezeryen oldu. Bebişlerim 34+1 günlük doğdukları için şuan küvezde tutuyorlar. Hergün sadece 15 dakika görebiliyorum. Emmedikleri için istediğim saatte gidemiyorum göremiyorum, çok özlüyorum kızlarımı. Ama sütümü sağıp götürüyorum sütümle beslensinler diye, çok şükür besleniyorlar.
O kadar çok mutluyum ki anlatamam, Rabbim kızlarıma uzun sağlıklı ömür versin. Bana acılarını yokluklarını Allah göstermesin.
Hasta çantanızda muhakkak bulunması gerekenler şunlar;
2-3 adet hasta bezi, kanama çok olduğu için normal ped işe yaramıyor.
İç çamaşırı 2-3 adet
Göğüs pedi
Pijama takımı 2 adet
Çorap, ayakların sıcak tutulması gerekiyor gaz olmaması için.
Rabbim sizlere de sağlıcakla bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin.
Merhaba cici anneler ve tatlı bebişleri
Ben kızlarıma 11.06.2013 Salı günü 13.59'da Yağmur'uma, 14.00'da Bengisu'yuma kavuştum. Kontrol için gitmiştik ama Yağmurum'un kalp atışları yavaşladığı için hemen sezeryana aldılar.Sezeryene uyanık girdim ve bebişlerimin ilk seslerini ağlayışlarını duydum. Duyduğumda ağlamaya başladım, nasıl bir duygu olduğunu anlatamam. Yaradan Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın. Çok şükür sıkıntısız bir sezeryen oldu. Bebişlerim 34+1 günlük doğdukları için şuan küvezde tutuyorlar. Hergün sadece 15 dakika görebiliyorum. Emmedikleri için istediğim saatte gidemiyorum göremiyorum, çok özlüyorum kızlarımı. Ama sütümü sağıp götürüyorum sütümle beslensinler diye, çok şükür besleniyorlar.
O kadar çok mutluyum ki anlatamam, Rabbim kızlarıma uzun sağlıklı ömür versin. Bana acılarını yokluklarını Allah göstermesin.
Hasta çantanızda muhakkak bulunması gerekenler şunlar;
2-3 adet hasta bezi, kanama çok olduğu için normal ped işe yaramıyor.
İç çamaşırı 2-3 adet
Göğüs pedi
Pijama takımı 2 adet
Çorap, ayakların sıcak tutulması gerekiyor gaz olmaması için.
Rabbim sizlere de sağlıcakla bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin.
Merhabalar.. Burda olup sizin gibi arkadasların yorumlarını okuyup bilgi edınmekten cok mutluyummm .. Benım ufak bı sıkıntım var . 24 yasındayım.10+5 gunluk ıkızlerıme gebeyım. Bu hafta doktorum bebeklerın ense kalınlıklarını ölçtü. Soldakı bebegın ensesı kalın gıbı gozukuyo gelıstıgı ıcınde olabılır dedı ama mutlaka iyi bi doktora görünmen lazım dıe ıstanbula yonlendırdı. Pazartesı gıdıyoruz ama cok korkuyorum bu durumu yasayan varmı ??simdiden tesekkur ederimm
10+5 ense kalınlıklarını ölçmek için cok erken ama.12 hafta en ideali.benim kızlarımdan birinin ensesi kalındı.ayrıntılı ultrasonda kalp gelişim geriliği cıktı.amniyosentez yaptırdım.bütün kromozom rahatsızlıklarına bakıldı cok şükür temiz cıktı.gönlünü ferah tut suan 24.haftadayım.umutluyum kalbi de sıkıntısız dogacak cocugumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?