2013 ikiz anne adayları buraya

Ben de bu ve benzer 1-2 listeyi baz aldım, alışverişte çok yardımcı oldu.Ama bu kadar çok sayıda ve ayrıntılı almadım.Şimdiden bile o kadar çok hediye geldi ki acaba bazılarını hiç kullanmasam da ben de hediye mi versem diye düşünüyorum.Bir de evde gereksiz eşyayı sevmem ben.O yüzden neler size gerçekten gerekli iyice düşünüp onları alın derim

kızlar günaydın! dün size kasıklarımda ağrılar var diye yazmıştım akşam üzeri iyice arttı baskı şeklinde hrs doğum hastanesinin aciline gittim kendi dr tarık bey çıkmıştı başka bir dr muayene oldum. bebeğimin birinin plesentası aşağı inmiş bu sancılar ondanmış serum taktılar 3 saat yattım hastanede böyle bi durum yaşayan oldu mu kızlar korkuyorum ilerleyen haftalarda yukarı çıkar mı acaba

Canım doktor naska bişey demedimi napman gerekiyormuş flan . Umarım herşey yolunda gider

geçmiş olsun elifduru çalışıyormusun şayet çalışıyorsan rapor almanı tavsiye ederim
bir arkadaşım senin yaşadığın durumu yaşadı bir ay rapor alıp yattı sonra geçti sağlıklı bir şekilde 40. haftasında doğum yaptı dinlenmeyle düzeliyor
inşallah herşey gönlünce olsun

ağır kaldırma istirahat et yukarı çıkabilirde çıkmayabilirde dedi sık kontrole gidecekmişim bana dua edin ne olur inşallah yukarı çıkar

geçmiş olsun dikkat et cnm inşallah düzelir bi sıkıntı çıkmaz. kalbini bozma ALLAH yardımcın olsun.

ddm hangi şehirdesin istanbuldaysan hangi dr a gidiyorsun çok özel bir hamilelik yaşıyorsun üçüz maşallah senin minikleri ayrı bir heyecanla takip ediyorum çok şeker olacaklar inşallah hayırlı bir hamilelik ve sağllıklı doğumlar diliyorum sana ve hepimize

cnm bnm çok tşk ederim güzel dileklerin için, ben çorumdayım :) ewet üçüz bekliorum ALLAH nasip ederse inşallah :) benim hamilelik çok zor geçio çok zorlanıorum mide bulantılarım geçmek bilmio :) ama buna şükür sayılı gün hayırlısıyla geçicek ve kavuşacağız miniklerimize ALLAHIM o günleri gösterirse. ALLAHIM hepimizi yavrularına sağlıklıca kavuşmayı nasip eder inşallah :) birbirimize dua edelim müminin mümine duası daha makbulmüş :) öpüorum seni :)

arkadaşlar bir sorum olacak? hamilelikte mezar ziyareti sakıncalı die duydum. kesinliği hakkında bilgim yok ama gitmek istiorum bilemedim ne yapcam bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

arkadaşlar bir sorum olacak? hamilelikte mezar ziyareti sakıncalı die duydum. kesinliği hakkında bilgim yok ama gitmek istiorum bilemedim ne yapcam bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

merhaba,
benim kayınvalidem de aynı şeyi söyledi hatta geçen kandil beni mezarlga sokmadı arabada bekledim gönlü kırılmasın yaşlı diye birşey demedim ama saçma geliyor bana böyle şeyler dogru mu onu da bilmiyorum ama niye mezarlıga hamile giremesin ki :)

ya bilmiorum dini açıdan kesinliği önemli bnm için onu öğrenmeye çalışıorum.

teşekkür ederim.. çalışmıyorum evdeyim dikkat edeceğim artık Rabbim hayırlısını nasip etsin.belki düzelir ALLAH büyük

Nihayet evi tuttuk ankaradan. Haftaya sali tasiniyoruz. Hayirlisiyla su sıkıntılar bi bitseydi. Bu cmts de ayrıntılı ultrason a giricem bakalim. Huzel seyler duyarak ayrılmak istiyorum konyadan.ayrica dualarinizi da bekliyorum :)

Selaam güzel ve şanslı anneler :) haberlerım iyi bebeklerın bırının ense kalınlıgı 2.76 dedı doktorum herseyıne baktı detaylı bı sekılde down sendrom belırtısı yok dedı ama yınede kan aldılar. 1 hafta onden gıdıyolarmıs. Insalllaah hersey güzel olucak . :))

saol daisy sen neden yatıyorsun dr mu dedi bi sıkıntı yok inşallah

Günaydın kızlar.

Canım merhaba
Hamileliğimin 3. ayında büyük 2 kanama geçirdim ve ogün bugündür kalkmak gezmek çok hareket etmek yasak. Bugünleri görmek mucize gibi çok zor günler atlattım ama bişeyin olcagı varsa Allah tarafından oluyor umutsuzluluğa kapılmamak lazım hiçbir zaman.

Merhaba canımmm

Umarım ilerleyen zamanlarda hep böyle güzel haberler alırsın . Herşey gönlünce olsun .

merhaba kızlar,
Allah bebişlerinizi saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin, bir sorum vardı size.

ben de hayırlısıyla saglıkla ikiz bebişim olsun çok istiyorum, siz bi yöntem vs denediniz mi? benim babam ikiz, belki bi ihtimal diyorum ama hayırlısı olsun diyorum.

bi ilaç vs kullandınız mı? yoksa kendiliginden mi oldu,

cok tesekkurler herkesleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…