2013 ikiz anne adayları buraya

kızlar pzt. kontrole girttik.. kızlarım iyiler şükür biri 1900 biri 1950 kg olmuşlar.
nstde bi sorun çıkmadı . 2 temmuza muayene günü verdi doktorumuz.
inşallah 36 ve sonralarını buluruz hepimiz. şimdilik durumlar böyle . öpüyorum hepinizi.. ve tatlı bebişleri..

Kızlar hastane bavulunuza gereksiz şeyler koymayın sakın. Bazı hastaneler hasta bezini, bebek bezini kendileri karşılıyor. Aynı zamanda bebek zıbın takımlarını verenler de var. Gitmeden önce bu konuda bilgi alın derim.

Ben artık gece tek başıma oturma odasındaki çek yatta yatıyorum TV karşısında. Acayip ter basıyor. Saat 5 gibi de yatağıma gidip yatıyorum. Yani ara ara uyuyup ara ara TV seyrediyorum. Ciğer geliştirici yaptırdım geçen hafta. Kortizon olduğu için bacaklarımı mahvetti. Yan etkileri oluyor, olursan korkma sakın. Sen hala okula nasıl gidersin? Ben 1,5 aydır gitmiyorum. Azıcık ayakta kalsam her yerim ağrıyor zaten. Ben de göğüs kremi almadım daha. Lansinoh süt sağma ve pedini aldım. Hastane bavulumun içine de koydum zaten. Sterilizatörü almak gerek diye düşünüyorum. Bir sürü biberon olacak. Bir çırpıda temizlenmesi gerek. Vakitten kazanmak gerek. Bu arada doğum izninin uzaması da hikaye oldu herhalde sevilco. Bize yetişmeyecek gibi.

Dün kontrolümüz vardı.ultrasonda baktılar. Gayet iyiler mis. Biri 1900 diğeri
1920 kiloları az mi diye tedirgin oldum. Erken doğum olursa kuvezde kalırlar
Diye korkuyorum. Bide nst ye almadılar daha. Sizlere kaçıncı haftada başladılar nst ye

Öncelikle hepinize hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim,bende ikiz anne adayıyım sizi uzaktan takip ediyorum..ELİFDURU sana bi sorum olucak canım,HRS de kontrol altındaymıssın bende orda tüp bebek tedavimi oldum üç kere Tarık beye sonunda tuttu cok şükür..sana sorum su olucak doğumunu ordamı düşünüyorsun ve ne kadar banada bilgi verirmisin şimdiden cok teşekkürler..sanırım bende orda istiyorum ama fiyat bütçemize uyarsa :)

Canım kiloları iyi önemli olan akciğerlerinin ve organlarının gelişimi zatenn ablam daisy 35 haftasında oda .Önemli olan organlarının gelişimi ablamın kasılması oldugu için 27 haftasından beri giriyor nst ye doktoruna bi sor istersen

Son düzenleyen: Moderatör:

tatlım benimyumurta tembelliğim vardı klomen kullandım...

Kızlar karnım bi tuhaf oldu . Ara ara Belim agriyo. Geri gidiyor
Ağrı. Karnım in şekli değişik oldu. Off içimde de bi tuhaf tedirgin bihis var
Doğum olurSa diye korkuyorum. Bana dua edin lütfen. Daha Bebeklerim iki kilo olmadılar
Biraz daha beklerler inşallah ya allah hayirlisini versin hakkımızda.

hayırlısı be kuzum , gece ben de çok uyanıyorum ter basıyo kalkıyorum.
evet canım doğum izni ile ilgili haberlere her gün bakıyorum , ama fısss. yetişmeyeceğe benziyo( iki senedir oyalıyorlar milleti.
bizim de pişik kremi, bebek bezi, hasta bezi , şampuan gibi eksiklerimiz kaldı. artık çarşı pazar gidemiyorum bir yere. eşim alacak artık.

Nihayet evi tuttuk ankaradan. Haftaya sali tasiniyoruz. Hayirlisiyla su sıkıntılar bi bitseydi. Bu cmts de ayrıntılı ultrason a giricem bakalim. Huzel seyler duyarak ayrılmak istiyorum konyadan.ayrica dualarinizi da bekliyorum :)

Hadi kolay gelsin arkadaşım kendini yormadan halletmeye çalış
ben de pazartesi ayrıntılıya gireceğim 450 tl ikizler için inşallah senden güzel haberler gelir sonra da benden

Hadi kolay gelsin arkadaşım kendini yormadan halletmeye çalış
ben de pazartesi ayrıntılıya gireceğim 450 tl ikizler için inşallah senden güzel haberler gelir sonra da benden

Hallettim inşallah ya.. buyuk eşyalar kaldı onları da nakliyeye biraktik. Insallah cnm ya ben de senin iyi haberlerini bekliyorum. Medicanaya gidicem ben de ayrıntılı için. Fiyati sordum 150 dediler. Ama ben ikizler icin fiyat farkı olup olmadigini sormayi unuttum. Yarin arayip sorayim inşallah

Kızlar merhaba bildiğiniz üzere 1 haftadır antalya a kalıyordum burda yeni doğum uzmanı olmadıgı için .Az önce kontrolden çıktım herşey yolunda çok şükür evime dönüyorum bugün.Bugün 35 haftayı doldurmuş bulunmaktayım :)
Darısı hepinizin başına kızlar

Nihayet evi tuttuk ankaradan. Haftaya sali tasiniyoruz. Hayirlisiyla su sıkıntılar bi bitseydi. Bu cmts de ayrıntılı ultrason a giricem bakalim. Huzel seyler duyarak ayrılmak istiyorum konyadan.ayrica dualarinizi da bekliyorum :)

cnm allah yardımcın olsun bu halde zor olsa gerek :) dikkat et çok yorma kendini :) inşallah ayrıntılı ultrason sonucun ii çıkar öpüorum :)

tatlım benimyumurta tembelliğim vardı klomen kullandım...

bende klomen kullandım ama bnm yumrtalarım normaldi doktorum hızlandırmak adına klomen yaptı ve ilk denemede hamile kaldım hemde üçüz :) ALLAHIM isteyen herkese versin?

cnm allah yardımcın olsun bu halde zor olsa gerek :) dikkat et çok yorma kendini :) inşallah ayrıntılı ultrason sonucun ii çıkar öpüorum :)

Rabbim bi sekilde kolayligini veriyor cok şükür iyi hissediyorum kendimi. 3 haftadir yavaş yavaş toplandığım icin sarsmadi beni. Hastaneden aradılar sabah. Doktor yarin aksam yillik izne cikacakmis. Benim kontrol cmtsydi.yarina aldirabildik zar zor.bakalim inşallah iyi gecer kontrolumuz. Yine cok heyecanlıyım ya :)

Beni 32. haftada aldılar cnm, her hafta NST'ye giricem artık. Doktoruna hatırlat mutlaka. Çünkü sancılarını ölçtüğü için önemli.

Havalar sıcak olduğu için güneşte kesinlikle çıkmamak gerekiyor, ben de eşime ısmarlıyorum, şampuan olarak ya mustela ya da bünchen al, 2.si daha ekonomik, diğerlerinin içinde bebeğin kıllanmasına yol açan bir madde varmış, bir arkadaşım söyledi, Johnson almıştım önceden ama kullanmıcam. Hasta bezi almıcam ama Can'ı öneriyorlar. İnşallah 37leri görürüz sevilco.

İNŞALLAH. hamilelerin duası kabul olur, sen de bize et:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…