- 17 Nisan 2013
- 361
- 121
- 83
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.721
Slmm 13.haftamdayiz ikizlerime hamileyim yarin kontrolum var sizce cnsiyetleri belli olur mu siz kacinci ay yada haftada ogrendiniz
Beni 32. haftada aldılar cnm, her hafta NST'ye giricem artık. Doktoruna hatırlat mutlaka Çünkü sancılarını ölçtüğü için önemli..
Tamam dktrmla konuşurum. Beni 30 haftalık karnım çok gergin
Diye bir kere almislardi nst ye. Ordada Sancim çok yüksek çıkmıştı bir hafta
Yattım hastanede. Sonra bide almadılar nst ye. Ben Sancim oldugunuda hissedemiyodum
37 haftalık falan olsa o zamana kadar beklerler inşallah.
ben acillik oldum kızlar bu aksam serum taktılar bana o sırt agrım kulunc degil bebeklerin agırlıgından olan agrıymıs tum sırtımı sardı kasıklarım bacaklarım dogurucam sandım resmen ama bebekler iyiymiş rahimde sularıda böle olmamın tek sebebi bebekler dönmüş o aradada beni maf etmiş kafaları asagıdaydı korktum dedim ne olcak kafalarına göre döner onlar dedi korkma acılma yok dedi . bundan sonra her kontrolde nst baglanıcakmısım ve böle agrılarım çokkk olcakmıs minoset verdi bide
Dün kontrolümüz vardı.ultrasonda baktılar. Gayet iyiler mis. Biri 1900 diğeri
1920 kiloları az mi diye tedirgin oldum. Erken doğum olursa kuvezde kalırlar
Diye korkuyorum. Bide nst ye almadılar daha. Sizlere kaçıncı haftada başladılar nst ye
Öncelikle hepinize hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim,bende ikiz anne adayıyım sizi uzaktan takip ediyorum..ELİFDURU sana bi sorum olucak canım,HRS de kontrol altındaymıssın bende orda tüp bebek tedavimi oldum üç kere Tarık beye sonunda tuttu cok şükür..sana sorum su olucak doğumunu ordamı düşünüyorsun ve ne kadar banada bilgi verirmisin şimdiden cok teşekkürler..sanırım bende orda istiyorum ama fiyat bütçemize uyarsa :)
ben acillik oldum kızlar bu aksam serum taktılar bana o sırt agrım kulunc degil bebeklerin agırlıgından olan agrıymıs tum sırtımı sardı kasıklarım bacaklarım dogurucam sandım resmen ama bebekler iyiymiş rahimde sularıda böle olmamın tek sebebi bebekler dönmüş o aradada beni maf etmiş kafaları asagıdaydı korktum dedim ne olcak kafalarına göre döner onlar dedi korkma acılma yok dedi . bundan sonra her kontrolde nst baglanıcakmısım ve böle agrılarım çokkk olcakmıs minoset verdi bide
Kiloları az olsa ya da bir problem olsa dr söylerdi sen kafanı rahat tut.Ne kadar endişe edersen o kadar tersine gidiyor işler.Nst ye ben 27 haftalıkken bağlanmaya başlamıştım her kontrolde bağladılar.34 ten beri doğum riskimiz var o yüzden 3 günde bir bağlanıyoruz.Çok şükür bu kadar olduk.Olacağı yere varıyor sonuçta.Tabi ki araştırıp temkinli olmakta fayda var.Ama abartmadan
canım geçmiş olsun. bende 3 saat hastanede kaldım salı günü banada serum taktılar.bende de çok ağrılar var özellikle kasıklarda baskı vardı alttaki bebeğimin plesantası aşağı inmiş rahime yakın olduğundan ağrılarım oluyormuş.kasılma çıkmadı bende çok şükür hakkımızda hayırlısı olsun.ne zaman ne olacağı belli olmuyor ikiz hamilelikte demekki çok dikkat edeceğiz.
Ne sağa ne sola yatabiliyorum artık geceleri hiç uyuyamiyorum
Bacaklarim da çok ağrıyor. Bide bogazim da değişik bi kazinti gibi
Bişey oluyor yaniyo gibi mi desem tarif de edemiyorum. Çok rahatsız
Ediyo. Sabaha karşı bi saat uyumusumdur belki. Çok uykusuzum ama uyuyamiyorum
Bide Bebeklerim iyice asag vurmaya başladılar.çıkacaklar gibi oluyor
Aniden vuruyorlar. Sizdede oluyorum kızlar. Gece nasıl yatiyosunuz.
Bugün NST'ye girdim yeniden, sancım çıktı, dr hissetmedin mi diye sordu, ben de onları bebeklerin hareketleri sandım dedim, her an doğuma hazırlıklı olmalıymışım, yatak istirahati verdi, haftaya bakıcaz artık, inşallah erkenden gelmezler, 36'yı geçmek istiyorum, bana dua edin...
Benim de 2-3 saat uykuyla durduğum oluyor ama ilginçtir kendimi hiç yorgun hissetmiyorum. Sola yatmaya çalışıyorum ama tekmeyi yiyince bu sefer de sağa yatıyorum. Yatakta soldan sağa dönmek tam bir işkence, aşırı derecede ağrım oluyor. Benimkiler de kıpır kıpır, içeride kavga mı ediyorlar anlamıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?