2013 ikiz anne adayları buraya

Kızlarrr Hayırlı cumalarr

Doktorum 29 Hazirana gün verdi bana tabi ozamana kadar sabredebilirsem :)

Daisy_ hayirlisi olsun arkadasim aramizda 1 gun var banada 4 temmuz Verdi drum herhafta control cagiriyor carsamba gunki kontrolde biri 2250 digeri 2150 di AMA son hafta kilo almamislardi drumuz ikizlerde kilo alimi yavaslayabilir cok beklemeyelim alalim dedi bugune gelene kadar cok sorun yasadim ve 9. Tup bebek denemem insallah sorunsuz kucagimiza Aliriz . Seninkiler kacar kilo ve son haftalard a kilo alimi nasil canim

cnm beni de ekleyebilir misin listeye :) yas 27 sat : 24.01.2013 beklenen dogum tarihi : 31.10.2013 ilk dogumum. kiz+kiz :) hamile kalinan kilo 47. sehir ankara tek yumurta mi cift yumurta mi bilmiyoruz :)

HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR ;

cuma gününün hayrı üzerinize olsun. uzun zamandır giremedim siteye yavrulrımda bende çok iyiyiz gerçi bu haftaki kontrolüme gidemedim henüz çalışmaktan ama şuan için hareketlerini net olarak hissedebiliyorum.. :) detaylı ultrason hangi hafta yapılıyordu arkdaşlar 25. haftadamıydı çok heyecanlıyım onları hissettikçe daha da keyifleniyorum kocamada nispet yapıyorum sen bunları hissedemiyosunn yazıkkk sana diye çok kızıyor ama :) o kadar keyifli olmaya başladıki onlarla yaşamak anlatamam bugün sadece kasıklarıma doğru bir ağrımvar ama rahim genişlediği için sanırım. gittiğimizde sorcaz doktor ablamıza buarada oğlumuzun adını bulduk alp mert kızımız için sizden de destek bekliyorum aklımda herhangi belirlediğim bir isim yok ...

öpüyorum hepinizi

evet girdik cnm ayrintiliya. oncelikle doktorum cok hos bi insan. konyadakilere kesinlikle tavsiye ederim medicanada metin capar'a gitsinler. kesinlikle guven veren, bilgilendiren lgili alakali guler yuzlu bir doktor. hamdolsun cok guzel gecti :) oncelikle ikisinin de kesin kiz oldugunu ogrendik (benim hala belli degildi biri) sonra belki denk gelmissindir ben bi ara monokoryonik diamniyotik gebelikteki damar gecisi riskini arastirdim burada.cunku onceki doktorum tam net blgi veremese de tek plasenta iki ayri kese var gibi demisti. ancak bugun ogrendik ki bebeklerimin iki ayri plasentasi iki ayri kesesi varmis :) bas yapilarini,kemik uzunluklarini olctu. dudak yapilarini, goz bosluklarini burunlarini, el ve ayak parmaklarini gorduk tek tek:) bobreklerini,mide boslugunu gosterdi. kalplerine bakti 4 odacik olmasi gerekiyor dedi. cok sukur onda da bir sikinti yok.plasentalarini gosterdi. daha bi cok sey gosterdi de aklima gelmiyo simdi :) bu arada benim kizlardan biri çişini yapti bi guzel :) ona cok gulduk:) doktorda ikinci defa denk geliyorum dedi:) gercekten Aklima geldikce buradaki arladaslar icin de dua ediyorum insallah herkes cok guzel haberlerle donsun doktordan. guzel bir hamilelik sureci gecirsinler. 38.haftalari gorelim insallah ikiz anneleri olarak :) herkesin iyi haberlerini beliyorum :)

hayirli cumalar canim. detayli ultrason 20. haftadan 24.haftaya kadar yapilabiliyor.kendinize dikkat edin:) guzel bir hamilelik sureci diliyorum.

Canım benimde doktorum aynı şeyi söyledi ikizlerde çok beklemeyiz dedi.37 38 de alıyoruz dedi.Ve kiloyu kafama takmamam gerektiğini söyledi önemli olan ciğerlerinin gelişimi bu saatten sonra dedi bana ciğer geliştirici iğne verdi onları vuruldum . Benimde bi bebeğim 2300 diğerinin ise kilo alımı çok yavaş 2 kiloya yeni yeni ulaşıyor daha yeri çok darmış sanırım.

Sağsalim küveze gerek kalmadan alırız bebeklerimizi umarım kucagımıza allah yardımcımız olsun

Herkese hayırlı cumalar. Bugün sabah göğsümün altında bi batmayla
Uyandım.kimildayamadim çok canım yandı. Sağa sola dönemiyorum
Size de oluyomu.

Benimkilerin kilosu da az gibi geldi bana.34 haftaya girdik
Bebeklerim 1900 yaklaşık kilosu. Alırlar mi daha kilo alımı nasıl di sizinkilerin
34 haftadan sonra da yavaş mıydı kilo alimlari

BenImkilerin 34. Haftaya kadar kilo alimlari iyiydi 34 + 4 kilo almamislardi AMA usg yi tam degerlendiremedi onukuzdeki çarsamba birdaha muayenem var hayirlisi artik ciger gelistirici igneyi Ben 28 de oldum kiloya kafayi takmicam sagsalim dogsunlar kiloda alirlar kuvoz olayida insallah gerek kalmaz

Selamlar, aynı dönemdeyiz, ben de beklerse bebebkler 28inde yapıcam:) Hepimiz planlı sezeryan tarihlerini hayırlısıyla görürüz inşallah

inşallah canım. bana 26-29 haziran arası bi gün alırız demişti yarın kesin tarihi söyleyecek sanırım. bu zamanlara gelmemiz bile büyük bir şans. hayırlısıyla sen de alırsın kucağına miniklerini inşallah küveze gerek kalmadan.

cnmm sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim darısı bize inşallah :)

Amin insallah, saglikli sihhatli olsunlar, hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Allahim

kızlar sezeryanı nasıl düşünüyorsunuz epiduralmı spinalmi ve neden.
epidural olacak benimki. Zaten tartismasiz epidural olmali, arada farklar var. Zaten benim gittigim hastanede spinal diye bir secenek sahi yok. Spinalde omurilik zarinin daha icerisine giriliyor ve hemen etki ediyor ancak dezavantaji etkİsi cabuk geciyor ve katater takilmadigi icin yenilenemiyor. Epiduralde zarin disina kadar ilac veriliyor ve ortalama 15 dk sonra hazir hale geliyosun. Gerekirse kataterden tekrar ilac verilebiliyor. İizlerde bu konu onemli. Diger onemli bir fark ise epiduralde katater takili kaldigi icin dogum sonrasi agri kesicilerle agrin olmasi engellenirken spinalde hemen kapatildigi icin dogum sonrasi agrilarin oluyor. Son birsey daha, epidural normal dogumda da uygulanabilirken spinalde boyle bir olasilik yok. Dolayisiyla tabi ki epidural.

Selamlar, aynı dönemdeyiz, ben de beklerse bebebkler 28inde yapıcam:) Hepimiz planlı sezeryan tarihlerini hayırlısıyla görürüz inşallah
merhabalar..hafta sonu ya kimse uğramıyo ben bişiler yazayım dedim:)
inşallah o günleri görürüz..ben de dün kontroldeydim 2200 ve 2400 olmuşlar..dr sordu ii misin dedi..evet dedim(ağrı sancı yok)bebekelr ii..kalp atışları ,hareketleri..bekleyelim 2 hafta daha dedi..muhtemelen 6 temmuz gibi alıcak..inş. o günleri görürüz..sevgilerle..

iyi akşamlar herkese. bugün kontrolüm vardı ve doktorum 22 haziran çarşambaya (36+6) doğum için randevu verdi. öğle saatlerinde alıcam inşallah kızlarımı kucağıma. Allah herkese bu haftaları görmeyi nasip etsin.

Ne güzel... İnş bize de nasip eder Rabbim merak ettim nasıl geçti hamileliğin şuan nasılsın bebeklerin kilosu nasıl?

Ayyyyyy.... Ne guzel heveslendim valla benim. 1.5 yasinda ikizlerim var sizin yazismalari okuyunca birden o gunlere gittim. Allah hepinizin yardimcisi Olsun. Sormak istedginiz ne olursa sorabilirsiniz. Ben epudiral yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…