2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

hehee... hepimiz aynı moddayız o zaman. bende eşime diyorum sürekli şu doğum yapmış bunun sancısı gelmiş falan. ne komiğiz :)

Benimki benden bıktığında git bak bakalim kkdan kim dogurmus diyo :) offf benim drum41. Haftaya kadar bekleri gelmezse suni sanci veririz dedi. Annem de daha gelmedi ruyasinda beni dogurmus goruyormus garibim ama erkek dogurmusum

Suni sancıyı kabul edicekmisin peki canım :26:

Benimde aynı şekilde canım yaa ne nst de sancı var ne açılmam var ne bebek kanala inmiş pazartesiye kadar bekleyelim dedi kendiliğinden normal doğum olmassa suni sancı yada sezeryan dedi

kızlar facede doğum yapan ivanka mı cidden çok merak ettim görümcesi ne yaptı acaba gelmemiştir inş.. çok karıştırıyorum orda kimin kim olduğunu anlayamıyorum isiler nickler birbirine girdi kafamda :)

Evet ivanka canım

Aynen oyle canim.. bu arada alakasiz ama bisey sorcM.. kofte karabibersiz olurmu evde kalmamista :)))

Olur niye olmasın

kızlar facede doğum yapan ivanka mı cidden çok merak ettim görümcesi ne yaptı acaba gelmemiştir inş.. çok karıştırıyorum orda kimin kim olduğunu anlayamıyorum isiler nickler birbirine girdi kafamda :)

evet kızlar ivanka doğum yaptı:) benden duymuş olmayın hastanede de cingar çıkarmış bırakmış çıkmış hastaneden:)) alem kız yaa:)

Evet ayni sekilde...valla ben bi elifezgiynin bide geronimosun adini falan biliyorum o kadar... nicklerinide yazsalar iyi olcak.. gerci o durumda pekde insanin aklina gelmez hani :) benim kuzum beni beklicekk bi an once yaziyimda mis kokulumun yaanina gdiiyim derim herhal

farkında olunmuyacak bi durummu bu bilmiyorum kendileride yaşamış anlamaları beni yanlız bırakmamaları gerekti. biran evvel geçsin bu dönem. inşallah canımmm
gerçekten zor zamanlar canım umarım bu süreci çabuk atlatırız.
inşallahh çabuk atlatırız ilerde bugünlere güldüğümüz günler gelir inşallah.

beni güldürdün allahda seni güldürsün alemsin var ya

Tugbaaa03 evet canim ilk dogumum suni sanciyla oldu ..
41+2 de ne sanci ne acilma vardi...
Bundadada aynisi olursa yine öyle olur , yeterki saglicakla gelsin minigim ..

Masallah ivankaya ..
Rabbim anali babali büyütsün ..
Hic dogurcak gobi degilim diyordu :).. Rabbim vakti gelen cikartiyor .. Kurtuldu ohhh
Darisi bize insallah

saolasın cnm eksik olma en son pazartesi günü gittim 48 cm ve 2.950 gr dedi ama hep net rakam verdiği için guvenemıyorum biraz atıyo gibi doktorum... :44:

ayy kızlar o korku bende de var kaldı 12 gün kırk hafta olmasına ağrılarımda var ama açılma var mı yok mu bakmadılar da suni sancı ve sonunda sezeryan olmaktn bende korkanlardanım o yüzden hep dua ediyorum kızım bu aralar gelsin diye

canım ya.. zor tabi insan okadar hayal kuruyo sonra kavusamamak cok kotu..
37 haftadan sonra gelişim tamamlanıyo aslında sadece kg alımı sürüyo e senın bebişin zaten maşallahı varmıs neden bekletıyokı kendı yogunluguna goremı ayarlıyo acaba :44: az kalmıs ınsallah değiştirmez tekrar.. planlı sezeryan işini sevıyorum valla kaç gunun kaldıgını bılıyosun bızımkı şans işi.. hazırlıksız yakalanma ıhtımalımız falan var.. kızımda 4 gun gec gelmişti ultrasonda 1 aralık dıyor bızımkı 3-4 aralık gıbı olcak sanki.. ablasının dogum gunude 4 aralık belkı ona spriz yapar
anlat bacım anlat kımseye dökemıyoruz içimizi zaten burasıda olmasa....

Yuruyusumu yaptim geldim her yerim agriyo ya tecrubeli arkadaslara birsey sormak istiyorum 41. Haftaya kadar bekleyip hic acilma olmazsa suni sanciyi kabul etmek mantikli mi yoksa direk sezeryan mi istenmeli suni sanci ise yarar mi benimki daha kanala bile girmemis of yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…