2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
.
Aynen canım ya benim pazartesiye kadar doğum olmassa suni sancı ya da sezeryan arasında seçim yapıcam
Bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı bende aynı soruyu sordum ebe hesmsıreye dedim sancım gelmezse suni sancıyı kabul etmeliyim diye eğer cesaretin varsa sen bilirsin dedi çünkü 1 - 2 saat sancı çekip beni sezeryana alın diyeceksen boşa sancı çekme dedi
Suni sancı cok zor diyorlar ama o da sancı sonucta. Ama sezeryanda daha sonrasi zor oluyormus ya suniyi kabul etsek mi acaba. Epidural olmuyor mu bu suni sanci verince :)
.
Keşke olsa canım yaaa napcaz biz
Aynen bende çok duydum ivankada suni sancıya dayanamamış sezeryan istemiş
Bende normal sancı gelsin diye bekliyorum bakalım inşallah kuzum kendiliğinden açılmamiz olurda suni sancıya falan gerek kalmaz

Son düzenleme:

Senin etrafinda degilim ama ben suni sanciylanormal dogurdum :))
Her dogum seklininkendine göre riskleri var o yüzden korkutmayin felaketleri düsüpte kendinizi ,

Ayrica suni sancidada epidural yapiliyor ...
Ben 41+2 de hic agrisiz sancisiz gittim suni sancimi yedim kizlar :)
Zormuydi dsenz dogumn kolayi yok bence , normalide sezeryanida suniside zor ...
Ama cikacak bir sekilde ..

Korkutmayin kendinizi bukadar yaa ...

Kızlar hepinize selam

beni hiç merak eden oldu mu bilmiyorum ama pazartesi günü doğum yaptım, küçük mucizemle uğraşıp duruyorum ilk defa bilgisayarı elime alma şansım oldu....

artık pazartesileri çooooooooookkk seviyorum anlayacağınız

Allah hepinize kolaylıklar ve şans nasip etsin...

normal doğum yaptım, suni sancı da aldım ama, bebişim 3600 gr doğdu, hayatımda gördüğüm en güzel bebek kendisi
öpüşüp koklaşıp duruyoruz, ilk fırsatta doğum hikayemi yazmaya çalışırım ama günler biraz yoğun ve yorucu geçiyor.öpüyorum hepinizi

bu arada kimler doğurdu çok merak ediyorum ama geçmişi okumaya fırsatım yok benim yakışıklı ağlıyor şimdiiiiii

Ikinizind gözü aydin olsun kizlar .. Rabbim saglik sihat uzun ömür bersin miniklerinize ....

Pazartesisevmezim dün sordum seni , haber cikmadi diye :))
Mutluluklar minik kusunla :))

Canimmm cok mutlu oldum Rabbim saglik sihat versin ikinizede.... masallah normal bide 3600.. helal olsun valla.ebem beni korkutt 4 e yakin olursan normal olmaz dedi bana umut oldun gercekten hikayeni merakla bekliyoruz, bende ikinizi opuyorum, iyi bak yaksiikliya

Canım ben merak ettim ama ben de giremiyordum 6 kasımda doğum yaptım ben de . Bu arada aklıma gelmişken yazayım, henüz doğum yapmamış arkadaşlara söyleyeyim, benim nişan 4 cm açıkken geldi. nişansız doğum oluyor yani.

Gizlioznem korkma canim , bende 3880 g oglusumu suni ile normal dogurmustum ..
Her gören bu cocuk senden nasil cikti diyordu :).. Hastaneden 52 kiloyla taburcu olmustum

Canım 3570 gram doğdu benim kız da, bebeğin doğma anı öyle korkunç değildi hiç, çok rahatlatıcı bir his...

Son düzenleme:

belirsizlik insanı yoruyor belki de bu yüzden bu kdr çok kuruyoruz kafamızda :18:
bebişimin sağlığı herseyden önemli onun için en hayırlısı hangisiyse ben hepsine razıyım yeter ki kollarıma alıp koklıyım cennet kokulumu

Insallah canim hepimiz sag salm kavusuruz mniklerimize ...
Dedigin gibi insan biran önce olsun istiyor artik , sabirsizliklarimiz dorukta :))

Haftamız aynı seninle. Benim de şafak
12 bugün. Bu aralar gelmesin diyorum ben de halılarımın gelmesini ve temizliğimin bitmesini beklesin mümkünse ;-)
Böyle insanların ağzına doldurcaksın isotu bidaha da açmasına izin vermiceksin. Açtıkça bi daha açtıkça bidaha. Beb ikili ve üçlü testlerimi yaptırmadım allahtan gelen kabulümdür kötü bişey çıkarsa aldırmayı düşünmüyorum boşu boşuna hamileliğim zehir olmasın diye. Ama bunu bilen eşimin ailesi ikidebir yanımda down sendromundan bahsedip zehir etmeyi başardılar sağ olsunlar. Ruh halimizi düşünen kimse yok anlayacağınıZ.

Aynen canim.. 1 ay oncede benim karnim dusmustu her an dogurabilirdim nasi telaslandirmislardi anlatamam..eve geldim karnimi inceliyorum ayna karsisinda
Aynen yaa ;-) karnın düşmüş aman dikkatvet yakında doğurursun diyolar 1 aydır. Dra soruyorum hayır diyo ;-) herkes jinekolog kesiliyo başımıza ;-)

Pts doğurdum deyince istemsiz sırıttım nickinle uyumlu olmuş baya ;-) hayırlı olsun canım allah sağlıklı uzun ömür versin bebeğine;-)

Gozunuz aydin canim Allah anali babali saglikla buyutsun insallah darisi bizim basimiza :)

Canim benim de duygularima tercuman olmussun resmen hicbir tecruben olmayinca hersey urkutuyor insani hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah yeterki bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim :)

Gizlioznem korkma canim , bende 3880 g oglusumu suni ile normal dogurmustum ..
Her gören bu cocuk senden nasil cikti diyordu :).. Hastaneden 52 kiloyla taburcu olmustum
Oo canim masallah rabbim kolayligini veriyo desene,, boyle etrafimda olumlu konusanlar olunca inanilmaz rahatliiyorum. Sezeryan hep urkutuce gelmistir bana bu zamana kadar.. insaalh allahim gonlume gore verir...
Canım 3570 gram doğdu benim kız da, bebeğin doğma anı öyle korkunç değildi hiç, çok rahatlatıcı bir his...

Agzindan bal damliyo geronimosum..... sonunda aldin melegini kucagina eminjmki tarif edilemez bi his. Ilk dogumun olmasina ragmen ne guzel ferahlatici konusuyosun.. insallah benimde seninki gibi guzel gecer.....

gözün aydın sibelcim. maaşallah oğluşuna tosun doğmuş :)
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. öpüyorum.

Doğuramayanlardan biri de benim dün kontrolumüz vardı oğlum daha kanala bile girememiş ve sırtı sağımdaymış..sırtı sağdayken kanala girerse yüzü yukarı şekilde bakar doğar ki bu seni ve bebeğı çok yorar çok ıkınırsın, ben bu gibi durumlarda vakum kullanırım ama vakum seni korkutmasın öyle sağda solda konuşulduğu gibi değil bu vakum olayı şimdi çok daha değişik.ben de cok severim vakum kullanmayı dedi doktor amcamız...yani kısacası bebeğin sırtının sola gelmesi böylece yüzü aşağı bakar sekilde doğması tercih edilen pozisyondur diye ekledi...benim sata göre 11.11 ama bastan beri 1 hafta geriden geliyordu bebeğim o yüzden doktor satı değiştirdi 18.11 beklenen tarihmiş...gelmezse 10 gün daha bekleriz yine olmazsa suni bu da olmadi sezaryen dedi... offf yani bekleyecek çok günümüz var.. zaten oğlumun da yeri çok rahat hiiiç gelesi yok

Suni sancı muhabbeti olmuş..her hangi bir sağlık problemimiz olmadığı sürece normal doğumun tüm kapılarını zorlamak istiyorum suni de dahil..tabi epidurale güveniyorum biraz

kızlar hastanedeyim sezeryana alacaklar dua edin. allahım tüm isteyenlere nasip etsin.

Son düzenleme:

aaa benim bebişim sağda.. tırstım şimdik.. son ultrasonumdada oyle olursa doktoruma bı sorayım. bebegımde oyle cok kılolu değil ama vakum gerekmesini istemem herseyıyle normal olması taraftarıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…