canım ya.. zor tabi insan okadar hayal kuruyo sonra kavusamamak cok kotu..
37 haftadan sonra gelişim tamamlanıyo aslında sadece kg alımı sürüyo e senın bebişin zaten maşallahı varmıs neden bekletıyokı kendı yogunluguna goremı ayarlıyo acaba :44: az kalmıs ınsallah değiştirmez tekrar.. planlı sezeryan işini sevıyorum valla kaç gunun kaldıgını bılıyosun bızımkı şans işi.. hazırlıksız yakalanma ıhtımalımız falan var.. kızımda 4 gun gec gelmişti ultrasonda 1 aralık dıyor bızımkı 3-4 aralık gıbı olcak sanki.. ablasının dogum gunude 4 aralık belkı ona spriz yapar
anlat bacım anlat kımseye dökemıyoruz içimizi zaten burasıda olmasa....
Bende varim bende varim dogurmayanama benim gunum belli sali gunu 12 kasimda sezeryan randevum ve acayip tirsiyorum internetten dogum hikayrlerini okuyorum daha cok tirsiyorum normal dogumdanda sezeryandan da korkuyorum ama bir sekilde cikacak bu cocuk degilmi allah hepimize yardim etsin:18:
canım gittin miyetişemedim sana. allahu teala razı olsun :) kabızlık için kuru kayısı ye varsa yoksa yollayım dicem ama gelene kadar doğurur musun bilmem:)
Yuruyusumu yaptim geldim her yerim agriyo ya tecrubeli arkadaslara birsey sormak istiyorum 41. Haftaya kadar bekleyip hic acilma olmazsa suni sanciyi kabul etmek mantikli mi yoksa direk sezeryan mi istenmeli suni sanci ise yarar mi benimki daha kanala bile girmemis of yaa
Bende varim bende varim dogurmayanama benim gunum belli sali gunu 12 kasimda sezeryan randevum ve acayip tirsiyorum internetten dogum hikayrlerini okuyorum daha cok tirsiyorum normal dogumdanda sezeryandan da korkuyorum ama bir sekilde cikacak bu cocuk degilmi allah hepimize yardim etsin:18:
Suni sancı cok zor diyorlar ama o da sancı sonucta. Ama sezeryanda daha sonrasi zor oluyormus ya suniyi kabul etsek mi acaba. Epidural olmuyor mu bu suni sanci verince :)
slm arkadaşlar bende çarşamba 6 kasımda oğluşumu kucağıma aldım çok şükür spinal sezeryan 39 hafta 1 günlük 3.800 gram 50 cm
şimdi evdeyiz çok şükür mama ve süt takviyesiyle gidiyoruz.geçmişe bakamadım doğuranları şimdiden tebrik ederim.
Hayirli olsun bebegin Allah anali babali buyutsun insallah :)slm arkadaşlar bende çarşamba 6 kasımda oğluşumu kucağıma aldım çok şükür spinal sezeryan 39 hafta 1 günlük 3.800 gram 50 cm
şimdi evdeyiz çok şükür mama ve süt takviyesiyle gidiyoruz.geçmişe bakamadım doğuranları şimdiden tebrik ederim.
Suni sancıyı kabul edicekmisin peki canım :26:
Benimde aynı şekilde canım yaa ne nst de sancı var ne açılmam var ne bebek kanala inmiş pazartesiye kadar bekleyelim dedi kendiliğinden normal doğum olmassa suni sancı yada sezeryan dedi
Amann bosver sen ya o kadar cok var ki etrafta oyle sinir insanlar hepsinin dedigi olsaydi simdiye kadar bebegimi kac kere dusurmustum ya da karnimdayken basina bisey gelmisti Allah korusun bebislerimiz Rabbime emanet...ya kızlar ne salak insanlar varkarşı komşum gördü beni kapıda sen hala doğuramadın mı dedi ( klasik cahil insanlrn bizim psikolojimizi düşünmeden sölediği şey ) bende yok bekliyorum dedim 39+5 gunluk oldum bugun dedim . yok başladı kötü kötü şeyler anlatmaya burda anlatmıcam sizi üzmemk için ama çok kötü şeyler o kadar üzüldüm ki , telaşlndım kendimi sakinleştirmesem doktoruu arayıp p.tesi sezeryan olmak istiyorum dicektim nerdeyse ((
ya kızlar ne salak insanlar varkarşı komşum gördü beni kapıda sen hala doğuramadın mı dedi ( klasik cahil insanlrn bizim psikolojimizi düşünmeden sölediği şey ) bende yok bekliyorum dedim 39+5 gunluk oldum bugun dedim . yok başladı kötü kötü şeyler anlatmaya burda anlatmıcam sizi üzmemk için ama çok kötü şeyler o kadar üzüldüm ki , telaşlndım kendimi sakinleştirmesem doktoruu arayıp p.tesi sezeryan olmak istiyorum dicektim nerdeyse ((
Amann bosver sen ya o kadar cok var ki etrafta oyle sinir insanlar hepsinin dedigi olsaydi simdiye kadar bebegimi kac kere dusurmustum ya da karnimdayken basina bisey gelmisti Allah korusun bebislerimiz Rabbime emanet...
Kizlar bisey sormak istiyorum.. bebegin kanala indigi nasil anlasilir? Tecrubeli arkadaslar ya da bilgisi olanlar cvplayabilir mi:26:
Walla bana dr söyledi de öyle anladim. Dr basina bakarken bak ne kadar asagidan bakiyorum eskiden yukardaydi dedi göguslerinin alti bosalmis olmali nefes alip vermen rahatlamis olmali asagiya baski artmis olmali dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?