kızlar hastanedeyim sezeryana alacaklar dua edin. allahım tüm isteyenlere nasip etsin.
18:12 spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım bebişimi kucağima aldım emzirdim şimdi yanımda uyuyor detayları sonra paylaşırım
aaa benim bebişim sağda.. tırstım şimdik.. son ultrasonumdada oyle olursa doktoruma bı sorayım. bebegımde oyle cok kılolu değil ama vakum gerekmesini istemem herseyıyle normal olması taraftarıyım..
18:12 spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım bebişimi kucağima aldım emzirdim şimdi yanımda uyuyor detayları sonra paylaşırım
Kizlar bisi sorcam normal dogum yapan herkesin dikisi oldu mu yani illa kesiyorlar mi :s
Kizlar bisi sorcam normal dogum yapan herkesin dikisi oldu mu yani illa kesiyorlar mi :s
Benim bebişim de çok kilolu değil 3000 gram..doktorum bana olabilecek şeyleri anlattı. Insallah en doğalindan kolaycacık olur doğumlarımız. Doktorlariniza güvenin derim. Ben de vakumla doğmuşum ki 25 yıl öncesinden bahsediyorumŞimdi ise her şey son sistem ve doktorum da öyle rahat anlatinca korkum kalmadı pek..tabi insallah gerek kalmaz hic birimize :34
canım benım doktorum doğumumu yapmıcak problem orda endişem oyuzden.. ne kadar az mudahale okadar saglıklı bi dogum benim için.. devlet hastanesinde yapıcam dogumumu oyuzden bılemıyorum nasıl bı doktora denk gelırım.. kendı doktoruma bı sorucam insallah oda ıcımı rahatlatıcak seyelr soyler veya bebegım pozısyonunu degıstırır gerek kalmaz.. 2 haftadır sağ yandan alıyolar nst de kalp atısını.. :44:
Benim ta basindan beri hep sagda kalp atisicanım benım doktorum doğumumu yapmıcak problem orda endişem oyuzden.. ne kadar az mudahale okadar saglıklı bi dogum benim için.. devlet hastanesinde yapıcam dogumumu oyuzden bılemıyorum nasıl bı doktora denk gelırım.. kendı doktoruma bı sorucam insallah oda ıcımı rahatlatıcak seyelr soyler veya bebegım pozısyonunu degıstırır gerek kalmaz.. 2 haftadır sağ yandan alıyolar nst de kalp atısını.. :44:
Benim ta basindan beri hep sagda kalp atisizor mu olacak yani benim dogumum
Benim ta basindan beri hep sagda kalp atisizor mu olacak yani benim dogumum
benimde bilgim yok canım yüzü yukarı gelirmiş arkadaşın doktoru oyle söylemiş bu benım 2. dogumum ilki maşallah cok kolay oldu ama pozisyonu neydi bilmiyorum içimdede hep bi korku vardı ilki kadar sanslı olmıcakmısım gbı dusunuyodum üstüne tuz biber oldu :44::44:
Selaaaaaayyy nasılsın canım Emre nasıl..döndü mü son durumlar nedir
Senin etrafinda degilim ama ben suni sanciylanormal dogurdum :))
Her dogum seklininkendine göre riskleri var o yüzden korkutmayin felaketleri düsüpte kendinizi ,
Ayrica suni sancidada epidural yapiliyor ...
Ben 41+2 de hic agrisiz sancisiz gittim suni sancimi yedim kizlar :)
Zormuydi dsenz dogumn kolayi yok bence , normalide sezeryanida suniside zor ...
Ama cikacak bir sekilde ..
Korkutmayin kendinizi bukadar yaa ...
Kızlar hepinize selam
beni hiç merak eden oldu mu bilmiyorum ama pazartesi günü doğum yaptım, küçük mucizemle uğraşıp duruyorum ilk defa bilgisayarı elime alma şansım oldu....
artık pazartesileri çooooooooookkk seviyorum anlayacağınız
Allah hepinize kolaylıklar ve şans nasip etsin...
normal doğum yaptım, suni sancı da aldım ama, bebişim 3600 gr doğdu, hayatımda gördüğüm en güzel bebek kendisi
öpüşüp koklaşıp duruyoruz, ilk fırsatta doğum hikayemi yazmaya çalışırım ama günler biraz yoğun ve yorucu geçiyor.öpüyorum hepinizi
bu arada kimler doğurdu çok merak ediyorum ama geçmişi okumaya fırsatım yok benim yakışıklı ağlıyor şimdiiiiii
Tabiki canım doğru yani doğum sonuçta kolay değil neticede. Keşke normal sancımız olsaydı diyoruz işte suni sancı normal sancıdan daha fazlaymıs cünkü. Ben yinede o anı yaşamak istiyorum. Açılman varmıydı hiç peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?