2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
18:12 spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım bebişimi kucağima aldım emzirdim şimdi yanımda uyuyor detayları sonra paylaşırım

18:12 spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım bebişimi kucağima aldım emzirdim şimdi yanımda uyuyor detayları sonra paylaşırım

woooowww hızlı anneee...
doğumumuda yaparım cocugumada bakarım kkyada haber salarım dedin uctun bize haber ettin desene...
mis kokulunla bi ömür mutluluklar allah acısını göstermesinn..

aaa benim bebişim sağda.. tırstım şimdik.. son ultrasonumdada oyle olursa doktoruma bı sorayım. bebegımde oyle cok kılolu değil ama vakum gerekmesini istemem herseyıyle normal olması taraftarıyım..

Benim bebişim de çok kilolu değil 3000 gram..doktorum bana olabilecek şeyleri anlattı. Insallah en doğalindan kolaycacık olur doğumlarımız. Doktorlariniza güvenin derim. Ben de vakumla doğmuşum ki 25 yıl öncesinden bahsediyorum Şimdi ise her şey son sistem ve doktorum da öyle rahat anlatinca korkum kalmadı pek..tabi insallah gerek kalmaz hic birimize :34

canım benım doktorum doğumumu yapmıcak problem orda endişem oyuzden.. ne kadar az mudahale okadar saglıklı bi dogum benim için.. devlet hastanesinde yapıcam dogumumu oyuzden bılemıyorum nasıl bı doktora denk gelırım.. kendı doktoruma bı sorucam insallah oda ıcımı rahatlatıcak seyelr soyler veya bebegım pozısyonunu degıstırır gerek kalmaz.. 2 haftadır sağ yandan alıyolar nst de kalp atısını.. :44:

Anliyorum canim haklisin en doğalı en sağlıklı olandır muhakka..ben 2 gündür bebek kanala girsin diye egzersizler yapmaya başladım. Ve sanki işe yarıyor gibi.cok sağda durmuyor sanki artık ve sancilarim artiyor bu hareketlerden sonra. Ozellikle kedi poziyonu cok etkili..yine dört ayak üstünde popoyla daireler cizmek de işe yariyor

Benim ta basindan beri hep sagda kalp atisi zor mu olacak yani benim dogumum

benimde bilgim yok canım yüzü yukarı gelirmiş arkadaşın doktoru oyle söylemiş bu benım 2. dogumum ilki maşallah cok kolay oldu ama pozisyonu neydi bilmiyorum içimdede hep bi korku vardı ilki kadar sanslı olmıcakmısım gbı dusunuyodum üstüne tuz biber oldu :44::44:

Kızlar niyetim korkutmak değil,herkesin aynı olcak diye bi kural yok ki doktorum da bana üstüne basa basa bunların sadece bir ihtimal olduğunu söyledi

Selaaaaaayyy nasılsın canım Emre nasıl..döndü mü son durumlar nedir

Kuzucum selam, en son dönmüstü yaramaz oglum dogru yoluna :))
Insalah geriye dönmez..
Senin gibi beklenedeyim , pazartesi kontrolum var benimde bakalm..
Sende ayni benim gibi düsünüyorsun , doktorunda bizim burdakiler gibi ...
Ayin sonunu bulacagiz heraldee :))
Öperim yagizini

Dogum yapmayan arkadaslar dogumdan once ve ozellikle dogum esnasinda sümmessebilea yesserah cekmek dogumu kolaylastiriyormus bir de siz dogumdayken okuyabilecek kimseniz varsa inşikak suresi anlami ayrilmakmis zaten cok iyiymis o da kolaylastiriyormus bir de dogum yaptiktan sonra birinin cocugun basinda kirki cikana kadar hatim etmesi cok iyiymis 40 gun boyunca okuyacak kimsem olmadigindan ben bilgisayari acip dinletmeyi dusunuyorum bebegime insallah sizlerle de paylasmak istedim...

Tabiki canım doğru yani doğum sonuçta kolay değil neticede. Keşke normal sancımız olsaydı diyoruz işte suni sancı normal sancıdan daha fazlaymıs cünkü. Ben yinede o anı yaşamak istiyorum. Açılman varmıydı hiç peki?

canımmmm inanmıyorum sana bende pazartesi günü dogum yaptım ahh kaderdaşım benim rabbim ikimize aynı gün yaşatmış bu müthiş duyguyu

Hic acilmada yoktu canim ...
Bende normal sanci bilmedigim icin bisey diyemyorum :)
Gece 11 gibi ilk sancilar sizlama ama diyeyim basladi..
Gece cogaldi sabaha karsi suyumu patlattilar 6 gibiydi , sabah 9.30 da dogum oldu .. Vakumla cekldi oglum son anda ben yorgun düstüm oglum da biraz fazla koca kafaydi :)) 37 cm kafa

kızlar burdan duyurmustumm 3 kasımda pasamı kucagıma aldım... sanırımm dogum hıkayemı yazmanın zamanı geldı.. 8 saatlik sancı sonunda aldım kucagıma prensımı..günümüz 4 kasımda doluyodu.. 2 kasım gecesı saat 2 de tuvalete kalktım. yatagıma yattıgım gıbı suyum gelmeye basladı. hemen kayınvalıdemlerı aradım.hazırlanıp sakınce hastaneye gıttık . sancım yokken dogumhaneye gırer gırmez sancım yavas yavas basladı. hazrlıklar yapıldı derken sancım cogalmaya basladı gece 3de basladı .. aslında dayanılmıcak degıldı ılk sancılar ama son 1 saat cektgım sancıyı hıc unutamam.. belım kırıldı zannettım.. ılk 3 saat acılmam olmadı.. sonra bırden 9 cm acıldı.. tabı kınmayı beceremedım ılk dogumum oldugu ıcıın.. saglsun ebeler cok ıyıydı. sureklı benı motıve etmeye calıstılar. sonunda dogum sandalyesıne alındım.. ıkınmaları elımden geldıgınce duzgun yapmaya calıstım.. ama oglumun dogdugu o anı hıcbırseye degısmem :))) kesiyi dikişleri hiç hissetmedim... guzel bı deneyım oldu :)) Allah herkese kolay dogumlar versın ınsallah ,:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…