Kuzucum selam, en son dönmüstü yaramaz oglum dogru yoluna :))
Insalah geriye dönmez..
Senin gibi beklenedeyim , pazartesi kontrolum var benimde bakalm..
Sende ayni benim gibi düsünüyorsun , doktorunda bizim burdakiler gibi ...
Ayin sonunu bulacagiz heraldee :))
Öperim yagizini
Neharim rabbim kötü günleri geride biraksin insallah.. Sansiyla gelsin sakaci oglusun :)))
Hala aklimda zilli kiz deyisin :))
Haber ver kuzum digurursan bu haftalarda ..
Bende yapiyorum hareket , hurma yiyorum ve keten tohumu bir corba kasigi günlük ..
Insallah kolay olur dogumumuz..
Harlemmmm canim süprizzz oldu masallah size .. Rabbim anali babali büyütsün
Pinar 1907 rabbim yardimcin olsun , en kolay sekilde kurtarsin insallah sizi.:
Hehehehe 1 ay kız diye sevdik oğlanı amanın nasıl kızmıştır içerde bizehaber veririm muhakkak canım bu arada filiz dün gece acil sezaryenle kızına kavuştu suyu iyice azalınca...normal doğumu çok istiyordu ama kısmet olmadı
Dogum yapmayan arkadaslar dogumdan once ve ozellikle dogum esnasinda sümmessebilea yesserah cekmek dogumu kolaylastiriyormus bir de siz dogumdayken okuyabilecek kimseniz varsa inşikak suresi anlami ayrilmakmis zaten cok iyiymis o da kolaylastiriyormus bir de dogum yaptiktan sonra birinin cocugun basinda kirki cikana kadar hatim etmesi cok iyiymis 40 gun boyunca okuyacak kimsem olmadigindan ben bilgisayari acip dinletmeyi dusunuyorum bebegime insallah sizlerle de paylasmak istedim...
kızlar burdan duyurmustumm 3 kasımda pasamı kucagıma aldım... sanırımm dogum hıkayemı yazmanın zamanı geldı.. 8 saatlik sancı sonunda aldım kucagıma prensımı..günümüz 4 kasımda doluyodu.. 2 kasım gecesı saat 2 de tuvalete kalktım. yatagıma yattıgım gıbı suyum gelmeye basladı. hemen kayınvalıdemlerı aradım.hazırlanıp sakınce hastaneye gıttık . sancım yokken dogumhaneye gırer gırmez sancım yavas yavas basladı. hazrlıklar yapıldı derken sancım cogalmaya basladı gece 3de basladı .. aslında dayanılmıcak degıldı ılk sancılar ama son 1 saat cektgım sancıyı hıc unutamam.. belım kırıldı zannettım.. ılk 3 saat acılmam olmadı.. sonra bırden 9 cm acıldı.. tabı kınmayı beceremedım ılk dogumum oldugu ıcıın.. saglsun ebeler cok ıyıydı. sureklı benı motıve etmeye calıstılar. sonunda dogum sandalyesıne alındım.. ıkınmaları elımden geldıgınce duzgun yapmaya calıstım.. ama oglumun dogdugu o anı hıcbırseye degısmem :))) kesiyi dikişleri hiç hissetmedim... guzel bı deneyım oldu :)) Allah herkese kolay dogumlar versın ınsallah ,:)
Oyyy gözü aydin olsun filizimin.
Sag salim kavusmus sükür ... Ismi ne oldu ??nasillar ?? Yazabildimi cok selam benden
Burcak ne yapti ? Vahsihatun birde ..
Benden hepsine selam ..
haftana göre normal gibi canım.benimde 2800 gr dı doğumdan önce çok üzülmüştüm 10 gün sonra doğum yaptım 3100 grdı.alır merak etme.boyumuzda 50cm di.saolasın cnm eksik olmaen son pazartesi günü gittim 48 cm ve 2.950 gr dedi ama hep net rakam verdiği için guvenemıyorum biraz atıyo gibi doktorum... :44:
slm arkadaşlar bende çarşamba 6 kasımda oğluşumu kucağıma aldım çok şükür spinal sezeryan 39 hafta 1 günlük 3.800 gram 50 cm
şimdi evdeyiz çok şükür mama ve süt takviyesiyle gidiyoruz.geçmişe bakamadım doğuranları şimdiden tebrik ederim.
kızlar hastanedeyim sezeryana alacaklar dua edin. allahım tüm isteyenlere nasip etsin.
18:12 spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım bebişimi kucağima aldım emzirdim şimdi yanımda uyuyor detayları sonra paylaşırım
kızlar burdan duyurmustumm 3 kasımda pasamı kucagıma aldım... sanırımm dogum hıkayemı yazmanın zamanı geldı.. 8 saatlik sancı sonunda aldım kucagıma prensımı..günümüz 4 kasımda doluyodu.. 2 kasım gecesı saat 2 de tuvalete kalktım. yatagıma yattıgım gıbı suyum gelmeye basladı. hemen kayınvalıdemlerı aradım.hazırlanıp sakınce hastaneye gıttık . sancım yokken dogumhaneye gırer gırmez sancım yavas yavas basladı. hazrlıklar yapıldı derken sancım cogalmaya basladı gece 3de basladı .. aslında dayanılmıcak degıldı ılk sancılar ama son 1 saat cektgım sancıyı hıc unutamam.. belım kırıldı zannettım.. ılk 3 saat acılmam olmadı.. sonra bırden 9 cm acıldı.. tabı kınmayı beceremedım ılk dogumum oldugu ıcıın.. saglsun ebeler cok ıyıydı. sureklı benı motıve etmeye calıstılar. sonunda dogum sandalyesıne alındım.. ıkınmaları elımden geldıgınce duzgun yapmaya calıstım.. ama oglumun dogdugu o anı hıcbırseye degısmem :))) kesiyi dikişleri hiç hissetmedim... guzel bı deneyım oldu :)) Allah herkese kolay dogumlar versın ınsallah ,:)
Kızlar hastane odasından canlı yayınşuan hafif sancım var saat 1 gibi geldik eşimle, nst de sancım çıkmadı alttan muayene ettiler 2cm açılmış doğum başlamış gönderemeyi dediler. Ne zaman doğuma girerim bilmem =)
Ama sizlere haber ,ereyim dedim. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepinizi öptüm.
Kızlar hastane odasından canlı yayınşuan hafif sancım var saat 1 gibi geldik eşimle, nst de sancım çıkmadı alttan muayene ettiler 2cm açılmış doğum başlamış gönderemeyi dediler. Ne zaman doğuma girerim bilmem =)
Hayırlı olsun canım allah sağlıklı uzun ömür versin oğluna çok güzel anlatmışsın hikayeni zaten herşeye doluyo sulu gözlerim bu ara ;-)kızlar burdan duyurmustumm 3 kasımda pasamı kucagıma aldım... sanırımm dogum hıkayemı yazmanın zamanı geldı.. 8 saatlik sancı sonunda aldım kucagıma prensımı..günümüz 4 kasımda doluyodu.. 2 kasım gecesı saat 2 de tuvalete kalktım. yatagıma yattıgım gıbı suyum gelmeye basladı. hemen kayınvalıdemlerı aradım.hazırlanıp sakınce hastaneye gıttık . sancım yokken dogumhaneye gırer gırmez sancım yavas yavas basladı. hazrlıklar yapıldı derken sancım cogalmaya basladı gece 3de basladı .. aslında dayanılmıcak degıldı ılk sancılar ama son 1 saat cektgım sancıyı hıc unutamam.. belım kırıldı zannettım.. ılk 3 saat acılmam olmadı.. sonra bırden 9 cm acıldı.. tabı kınmayı beceremedım ılk dogumum oldugu ıcıın.. saglsun ebeler cok ıyıydı. sureklı benı motıve etmeye calıstılar. sonunda dogum sandalyesıne alındım.. ıkınmaları elımden geldıgınce duzgun yapmaya calıstım.. ama oglumun dogdugu o anı hıcbırseye degısmem :))) kesiyi dikişleri hiç hissetmedim... guzel bı deneyım oldu :)) Allah herkese kolay dogumlar versın ınsallah ,:)
Ben onlari okuyim madem.cok tesekkur ederim..Gizliozne inşallah istedigin gibi kolay bir dogum olur. Bu arada ben sancilar sirasinda insikak ve insirah dualarini okudum hep. Bence faydasi oldu.
Anammm elifimmm hayirli haberlerini yaz.. rabbim yardimcin olsun...Kızlar hastane odasından canlı yayınşuan hafif sancım var saat 1 gibi geldik eşimle, nst de sancım çıkmadı alttan muayene ettiler 2cm açılmış doğum başlamış gönderemeyi dediler. Ne zaman doğuma girerim bilmem =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?