2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydin ..

Elifezgy canm gece br bakqyim doguran sancilanan varmi diye yazini okudum cok heycanlandim ..
Belki dogumun gerceklesmistir , rabbim yardimcin olsun en kolay yoldan kavusursun insallah minigine ..
Dualarim seninle ..

Marriposa gözün aydin canim , rabbim anali babali büyütsün , saglik sihat versin minik kzucuguna ..
Sende kavustun ne güzel ..

Artik o kadar az ksi kaldikki , insallah bizlerde sag salim kavusuruz yavrularimiza

Kuzum06 ne güzel imrendim ya.. Rabbim hep saglik sihat versin güzel kizina ..
Benim icinde aklina geldikce dua et kuzumda sag salim kavusayim bebegime ..

Neharcim insallah birgün katilabilirim bende araniza :)
Burcagin miniklerinn iyi olmasinada cok sevindim .. Demek erken erken gelen miniklerimiz oldu .. Rabbim hepsine saglik sihat versin ..

..

Arkadaşlar sizinle muhabbeti özledim. Küçük kızımla herşey çok güzel gidiyor, maaşallah, böyle bir sevgi yokmuş. Her geçen gün kızımı daha fazla seviyorum. O uyurken onu özlüyorum. Emzirmek çok güzelmiş. İlk 3 gün sütüm çok azdı, gerizekalı hemşire gelip gelip niye senin sütün gelmiyor, normal doğum yaptın, gelmeyecek herhalde deyip durdu. Gelip gelip mememi sıktı, canımı çok yaktı. Zaten ilk 3 gün süt şakır şakır gelmeyebilir, bunu herkesin bilmesi lazım. Ben sinir oldum ama dinlemedim hemşireyi, sağolsun annem de destek oldu, eve gidelim çok gelecek sütün dedi. Saatlerce emzirdim, çocuğum da yoruldu sürekli acıkıp durdu ama mama vermedim. Eğer 3. gün gelmese verecektim. Çok şükür geldi. Emzirirken eldivenlerini çıkarıyorum, elini mememin üstüne koyuyor, canım kızım. Emerken sol yanağındaki gamzesi çıkıyor. Bir de kucağıma aldığımda bana sokuluyor, tarifsiz bir duygu. Her anının tadını çıkarın, hamilelik güzel diyordum, ama doğduktan sonra daha da güzelmiş. İlk kez anne olacaklar için söyleyeyim, ilk anda biraz şaşkınlık olabiliyor, lohusa depresyonuna girmek de pek zor değil, ben hep kendimi destekliyorum, biraz birşeye moralim bozulsa bebeğim yanımda diyorum hemen. Emzirme konusunda ben de kızım da çok inat ettik. Dün geceye kadar 3 gündür çocuk mememde resmen. Artık düzene oturttuk biraz. Lütfen siz de inat edin. Sütüm az diye baştan kabullenmeyin.

Ya cok özendim benim de kızım gelsin artık

Kiskandim yaaa annemle sohbet ettik sutum gelmezse doye cok korkuyorum dedim.. geldigi kadar ilk baslarda az gelir ama zamanla fazlalasir dedi.. demekki dogruymus.. Rabbim herkese tattirsin bu guzel duyguyu

Ya çok imrendim valla allah mutluluğunuzu daim etsin canım bize de göstersin hayırlısıyla o günleri

Kiskandim yaaa annemle sohbet ettik sutum gelmezse doye cok korkuyorum dedim.. geldigi kadar ilk baslarda az gelir ama zamanla fazlalasir dedi.. demekki dogruymus.. Rabbim herkese tattirsin bu guzel duyguyu

Amin canım. Siz de vakitlice sağlıklı bebeklerinizi kolaylıkla alın inşallah kucaklarınıza. Bir de gelenle gidenle sütünüz hakkında çok konuşmayın diyorlar nazar değebilir muhabbeti var. İdare ediyoruz diyorum ben soranlara. Bir tek size ayrıntılı anlatıyorum böyle. Hiç de korkma bebeğe bakmak ona sarılmak bile sütü arttırıyormuş. Bir kadın iki bebeğe yetecek sütü üretme kapasitesine sahip. Ben ufak tefeğim göğüslerim küçük falan yalan yani. İnşallah bol bol sütünüz olur. Bebekleriniz de sağlıklı sağlıklı büyür.

Aynen benimkilerde oyle kucucuk, nasi gelcek bunlardan sut diyorum basimda dirdir eden birileri olcak %100 suphem yok.. sutun gelmiyomu bu cocuk ac vs vs.. oyle yap boyle yap... Allah benim yardimcim olsun..

Aynen benimkilerde oyle kucucuk, nasi gelcek bunlardan sut diyorum basimda dirdir eden birileri olcak %100 suphem yok.. sutun gelmiyomu bu cocuk ac vs vs.. oyle yap boyle yap... Allah benim yardimcim olsun..
Canım kulaklarını tıka. He de geç, çok fazla karşılık verip de moralini bozma. Birçok kadın süt verebilecekken etraftan etkilenip sütünü azaltıyor. Sen bebeğin için en ideal annesin. Büyümek için senin bedenini seçmiş. Ona senden iyi kimse bakamaz.

Haklisin.. kulaklarimi tikamaktan baska carem yok sanirim..

Kizlar mrb bugun cati muayenem oldu ust kemik biraz dar ama normL dogumu denicez bebekte iri degil normal olabilir dedi.yalbiz oldugumdan beri kasiklarim cok fena agriyo normal mi uzandim donemiyorum saga sola o derece

Kizlar mrb bugun cati muayenem oldu ust kemik biraz dar ama normL dogumu denicez bebekte iri degil normal olabilir dedi.yalbiz oldugumdan beri kasiklarim cok fena agriyo normal mi uzandim donemiyorum saga sola o derece

Ooo benim belki birbucuk aydir agriyo. Ben de sordum burdaki arkadaslara normalmis. Direk saga sola dönme dogrul sonra dön ben öyle yapiyorum yoksa dönerken aglsyacak kadar cok cnm yaniyor

Ne guzel masallah swn anlatirken kendimi hayal ettim allahim bize de hayirlisi ile nasip eder ins o gunleri

ayy canım yaa ne kadar güzel anlatmışsın. çok sabırsızlanıyoruz bizlerde. zaten normal olsun sezryn olsun ilk 3 5 güne kadar anca geliyor gelse bile yeterli gelmiyor hemen geneli böyleymiş . sütüm gelmiyor diye kabullenince daha kötü oluyormuş beyne olumsuz sinyal göndermemek lazımmış.bide benim kızım hayrlısıyla doğsada annesine sokulsa bende onu sarsam

Mrb canim ben de cati muayenesinden sonra 3-4 gun agri cektim biraz kastim kendimi o yuzden diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…