2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

yaaaa ben bu sayfayı bilmiyordum yeni gördüm bende kızım hırkalarını tulumlarını çekip koyacam ya nerde kalmışım ben

aaannaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm kargo geldi bizeeeeeeee hemde hıphızlıııı hafta sonu markafonide mathercare nin butiği vardı orda bi astronot görmüştüm inekliiiii içim gitmişti 145 tl den 55 tl ye inmişti onu aldıydımmm az önce kargo geldi resminden çok daha güzelllll ayyyyyyyyy içim gitttiii teyzoşlarııı bakınnnn şunun güzelliğineeeee

Eki Görüntüle 739221

bunlarda kızceme butıkbebe den aldıklarım ama henuz gelmedı sabırsızlıkla beklıyorum

Eklentiler

• $1.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $2.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $3.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $4.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 48
  • $5.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $5siurun1370611033.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $6.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $7.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 50
ben ilk resimleri interspar diye bi magazadan aldim markasi my little bear yaziyo,

diger elbise ve body H&M den aldim arkadaslar türkiyede heryerde yok sanirim

2,3 kg prematüre
50 cm erken doğan
56 cm yeni doğan
62 cm 0-3 ay
68 cm 3-6 ay
74 cm 6-9 ay
80 cm 9-12 ay
86 cm 12-18 ay
92 cm 18-24 ay
98 cm 2-3 yaş
104 cm 3-4 yaş
110 cm 4-5 yaş
116 cm 5-6 yaş
122 cm 6-7 yaş
128 cm 7-8 yaş
134 cm 8-9 yaş
140 cm 9-10 yaş

Kızlar selamm
Dün bebek arabası araştırmasına girdik ve tek kaldığı için indirime girmiş bir araba bulduk hemen aldık.

araba araştırırken satan kişilere hangi özelliklerin mutlaka olması gerektiğini sordum, bana çift yönlü olmasının neredeyse şart olduğunu söylediler. Yeni doğan bebeklerin anneyi görmesi büyüyünce etrafı izlemek isteyeceğini söylediler. Ayrıca çift yön, rüzgar güneş durumunda bebeği rahat ettirecek bir özellikmiş... yağmur, güneş koruması için komple kapanabilir olması ve tekerliklerinin çift yönde de iyi manevra yapması gerekiyor. ben bu arabayı 260 TL aldım

Bir ara bir video eklemiştiniz, Kraft twist travel arabanın özelliklerini gösteriyordu. 899 TL demiştiniz hani? işte ben onun 2. elini e-bebek te 350 TL ye buldum. Ana kucağı filan herşeyi var ve tekerlikleri neredeyse aşınmamış bile. yani 2. el oldupu anlaşılmıyor bile tam işte bu dedim amaaa..... Satıcı arkadaş bu modelin iç haznesinin kullanışlı olmadığını ve 1 yaştan sonra pek kullanamadıklarını 2. el olarak en çok gelen ürün olduğunu söyleyince vazgeçtim kızlar. Bende internetten araştırdım ki 2. eli gerçekten çok fazla 8 ay kullandık demişler hep. Çok bayıla bayıla bakmıştık, kızlarla paylaşayım da bilsinler dedim.

... ve araştırırken şunu da anladım bebek arabasına çok para verilmez. kaliteli olsun isteriz hepimiz tabi ama bakın ben 260 TL istediğim tüm özellikleri barındıran güzel bir araba buldum. gezin dolaşın, sorun derim. umarım araştırmamız size de fikir verir çünkü araştırırken kafamız çok karışmıştı ki mutlu sona ulaştık

Son düzenleme:
Kızlar uyku setini de azcık araştırdım alayım diye ama öğrendim ki 1 yaştan sonra kullanılamıyormuş... sizin tecrübeniz fikriniz var mı? annem dikişten anlıyor ona yorgan yastık koruyucu, nevresim dikimini yaptırırım dedim. daha mantıklı olmaz mı?

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun. via kapları aynı biberon gibi kullanabiliyorsun. link veremedim. Nette "bebekler için ankastre set"
diye aratırsan, nasılı geliyor. inanılmaz pratik oluyor.

sağol canım. henüz küçük parçaları hiç incelemedim bile. inceleyeyim...

selam guzel anne adaylari ...
aldiklarinizin hepsi birbirinden guzel meleklerinizi kucaginiza alnanizi sabirsizlandiracak kadar...
bende sizin bu heyecaninizi gecen yil yasamistim . ilk alinan esyalar , herseyi alma isteginin yaninda en guzeli olsun duygusu ... sonradan da bebeginle alis veris yapmak cok daha fazla keyifli. yakisacak mi diye denetmek ...
size tavsiyem cok fazla kiyafet almayin. askari duzeyde alin sonra bebeginizle yapin alis verisinizi.her ne kadar kis bebegide olsa bir aydan sonra disariya cikiliyor. kapali mekanlar artik cogaldi hemen her sehirde kendi kapasitesine gore avm var. bebeginizin boyu kilosu ten rengi nasil olacak . insanin gozune guzel geliyor ama giydirdiginde ayni guzelligi goremedigi kiyafetler olabiliyor. o yuzden onceden cok almak bazen iyi olmayabiliyor. mesela onluk ; ilk dort ay hic ihtiyac olmuyor. ne zaman ki disler kasinmaya basliyor. o zaman agzinin suyu akiyor ki ben o zaman ble takmadim pek. sadece yemek yiyecegi zaman takiyorum sonra cikariyorum. estegi bozuyor :)

bunlar da benim son aldıklarım, en son dün unnado'dan yukarıdaki 2 adet uzun kollu bodyi aldım. 0-3 aylar
diğeri de aziz bebe'den çok şirin, tulumunu aldım ben ama pant. ve üst ayrı ayrı da vardı, bebişim rahat etsin hem de şık olsun istedim.
bu aralar cinsiyetimiz %100 erkek olduğundan beri çok şey almaya başladım oğluma ama diyorum kara kara bişey olursa koyu renklerle boğulacak çocuk, biraz daha açık renk seçimler yapmalıyım sanırım

tulumu eklememiş ekliyim dedim. çok ufak ama bu resimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…