2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

yeni doğum yapacak doğumuna az kalmış anneler bebeğim olucaktı Rabbim nasp etmedi odası yatagı herseyi hazr bakamıycak olan annelerin gözü hiç arkada kalmasın ona canım gbi bakacagıma emin olabilrler.lütfn benml irtibta geçin

10'lu hastane çıkışı chiccoda kampanyada idi 50,00tl ye aldım. Penyesi çok güzel tavsiye ederim hepinize. çok renkli cıvıl cıvıl desenleri vardı ama ben sadelikten yana olduğum için rengini böyle seçtim. Her zevke uygun var tavsiye ederim.

Yine chicco dan, alt açmayı yastığıyla birlikte 10,00tl 'ye aldım. Kızımın birine kırmızı birine sarı aldım. çokda kaliteli valla. Ayrca kundak gibi de kullanılıyor cebi var.

Yeşil 3'li tulum takımınıda (alt, üst ve şapkası) 10,00tl'ye aldım. Onunda penyesi çok güzel.

Tabi ben herşeyden 2 tane aldım. şuan bakınca çok saçma geliyor niye aynı şeyden aldım gibi düşünüyorum sonra ikiz olduğu aklıma geliyor. Komik yaa

İNTERNETTEN ALDIĞIM BİBERON SETİM VE SÜT SAKLAMA KAPLARIM GELDİİİİİİİİ GÖRÜNDÜĞÜNDEN DAHA GÜZELLEMİŞ

Philips Avent Yeni Doğan Başlangıç Seti Hediye Seti SCD270/60 88,00TL'YE ALDIM. (BUARADA İÇİNDE BİR TANE EMZİK HEDİYESİ OLUYORDU BANA 2 TANE KOYMUŞLAR. KIZLARIM ÇOK NASİPLİ))

Philips Avent Anne Sütü Kapları Saklama SCF612/10 59,00TL'YE ALDIM. 10 LU

canım aldıkların çok güzel, kızların iyi günlerde sağlıkla kullansınlar inşallah.
hangi chicco'dan aldın?
indirimde miydi?

bir de bu süt saklama kapları, başlangıç setleri niye alınıyor ben bilmiyorum yani gerek var mı ki?
bebek doğunca 6 ay sırf anne sütü verilecek sonuçta, neden biberona ihtiyaç olsun ki?
bir de hangi internet sitesinden aldın?
benim almama gerek var mı? daha doğar doğmaz?

diğer topiğe cevap yazdım bitanem. sen alma cnm ihtiyç olursa şu marka dersin eşine alır gelir. ikiz annesi olmasam, erken doğum olmasa, çalışan anne olmasam vermezdim biberon. emzirmek gibsi var mı? ama ben mecburum cnm

sağlıkla kullanın inş.
bu biberonlar kaç ml. acaba.. pes mi natural mi..

Lcw'dan tanesini 10 liraya aldığım yumuşacık penye battaniyeler
Lcw'dan 2li tek alt 16,90 lira
H&M'den tanesi 10'ar lira
Çoraplar Aziz Bebe ve Bibaby
Bim'den sıcak-soğuk termos 750 mg. 10 liraydı. Bebeğe niyetlenerek aldık,ilerde mamaya geçtiğimizde sıcak su koyarız diye.

neharcım güle güle kullansın paşan çok güzeller hemde renkleri bayıldım, ben hep alışveriş yaparken pembe tonlarına takılıyom ara renklere geçmem şart oldu artık galiba termos bizdede var hemde aynından hiç bebek için kullanmak aklıma gelmemişti

Güle güle giysin Paşacık termosu iyi düşünmüşsün çok mantıklı. her türlü kullanırsın.

haklısın canım, sağol cevap için gördüm dün. ben de vazgeçtim almaktan, gerek olursa her yerde var, eczanelerde bile.

nehar kızzzzzzz çok kıskandımmm ne güzelll ciciler almışsınn. yerim ben damat adayımııııı
lcw de battaniye satıldığını bilmiyordum bende bakayım oraya.

teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizlerin olsun

Amin cnm inş. 2 tne 120ml 2 tane 260ml. Philips Avent Yeni Doğan Başlangıç Seti Hediye Seti SCD270/60 pes modeli cnm bu. sarımsı dışı. naturelden sonra çıkan seri.

Burçakcım Natural serisi Aventin en son çıkan serisi. Yani ben araştırmalarımdan öyle biliyorum.

teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizlerin olsun

Burçakcım Natural serisi Aventin en son çıkan serisi. Yani ben araştırmalarımdan öyle biliyorum.

bilmiyorum ki cnm bana da 270/60 modeli en son çıkan modeli dediler. 271/60 ı var bide bunun o pes değil. neticede aventin hepsi süper. herkesin memnun kalıcağını düşünüyorum. zaten benim kızçelerime yetmez bir tane bide naturel seriden alırız ozaman. alrsanız bana da haber verinn

kızlar prenseslerimin teyzesi bunları almışşş. ama nerden aldığını bilmiyorum hediye olunca sorulmuyor kadıköyden ist.dan alıdğını söledi sadece

buarada tulumlar pramitüre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…