- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
cnm bornoz setini kaça aldın???
cnm bornoz setini kaça aldın???
10'lu hastane çıkışı chiccoda kampanyada idi 50,00tl ye aldım. Penyesi çok güzel tavsiye ederim hepinize. çok renkli cıvıl cıvıl desenleri vardı ama ben sadelikten yana olduğum için rengini böyle seçtim. Her zevke uygun var tavsiye ederim.
Yine chicco dan, alt açmayı yastığıyla birlikte 10,00tl 'ye aldım. Kızımın birine kırmızı birine sarı aldım. çokda kaliteli valla. Ayrca kundak gibi de kullanılıyor cebi var.
Yeşil 3'li tulum takımınıda (alt, üst ve şapkası) 10,00tl'ye aldım. Onunda penyesi çok güzel.
Tabi ben herşeyden 2 tane aldım. şuan bakınca çok saçma geliyor niye aynı şeyden aldım gibi düşünüyorum sonra ikiz olduğu aklıma geliyor. Komik yaa
İNTERNETTEN ALDIĞIM BİBERON SETİM VE SÜT SAKLAMA KAPLARIM GELDİİİİİİİİ GÖRÜNDÜĞÜNDEN DAHA GÜZELLEMİŞ
Philips Avent Yeni Doğan Başlangıç Seti Hediye Seti SCD270/60 88,00TL'YE ALDIM. (BUARADA İÇİNDE BİR TANE EMZİK HEDİYESİ OLUYORDU BANA 2 TANE KOYMUŞLAR. KIZLARIM ÇOK NASİPLİ))
Philips Avent Anne Sütü Kapları Saklama SCF612/10 59,00TL'YE ALDIM. 10 LU
canım aldıkların çok güzel, kızların iyi günlerde sağlıkla kullansınlar inşallah.
hangi chicco'dan aldın?
indirimde miydi?
saol hayatım daha iyileri sizlerin olsun. bn öyle yok organik yok antibakteriyel hastane çıkışı fln alamadım malum 2 çocuk bunlar bile canımı okuyor. evet cnm ankaradaki chiccodan aldım ama tüm chiccolarda indirimde şuan
bir de bu süt saklama kapları, başlangıç setleri niye alınıyor ben bilmiyorum yani gerek var mı ki?
bebek doğunca 6 ay sırf anne sütü verilecek sonuçta, neden biberona ihtiyaç olsun ki?
bir de hangi internet sitesinden aldın?
benim almama gerek var mı? daha doğar doğmaz?
İNTERNETTEN ALDIĞIM BİBERON SETİM VE SÜT SAKLAMA KAPLARIM GELDİİİİİİİİ GÖRÜNDÜĞÜNDEN DAHA GÜZELLEMİŞ
Philips Avent Yeni Doğan Başlangıç Seti Hediye Seti SCD270/60 88,00TL'YE ALDIM. (BUARADA İÇİNDE BİR TANE EMZİK HEDİYESİ OLUYORDU BANA 2 TANE KOYMUŞLAR. KIZLARIM ÇOK NASİPLİ))
Philips Avent Anne Sütü Kapları Saklama SCF612/10 59,00TL'YE ALDIM. 10 LU
Eki Görüntüle 743078 Eki Görüntüle 743076 Eki Görüntüle 743077
Eki Görüntüle 743443 Eki Görüntüle 743444 Lcw'dan tanesini 10 liraya aldığım yumuşacık penye battaniyeler
Eki Görüntüle 743445 Lcw'dan 2li tek alt 16,90 lira
Eki Görüntüle 743446 Eki Görüntüle 743447 Eki Görüntüle 743448 H&M'den tanesi 10'ar lira
Eki Görüntüle 743449 Çoraplar Aziz Bebe ve Bibaby
Eki Görüntüle 743450 Bim'den sıcak-soğuk termos 750 mg. 10 liraydı. Bebeğe niyetlenerek aldık,ilerde mamaya geçtiğimizde sıcak su koyarız diye.
diğer topiğe cevap yazdım bitanem. sen alma cnm ihtiyç olursa şu marka dersin eşine alır gelir. ikiz annesi olmasam, erken doğum olmasa, çalışan anne olmasam vermezdim biberon. emzirmek gibsi var mı? ama ben mecburum cnm
sağlıkla kullanın inş.
bu biberonlar kaç ml. acaba.. pes mi natural mi..
Amin cnm inş. 2 tne 120ml 2 tane 260ml. Philips Avent Yeni Doğan Başlangıç Seti Hediye Seti SCD270/60 pes modeli cnm bu. sarımsı dışı. naturelden sonra çıkan seri.
teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizlerin olsun
Burçakcım Natural serisi Aventin en son çıkan serisi. Yani ben araştırmalarımdan öyle biliyorum.
Amin cnm inş. 2 tne 120ml 2 tane 260ml. Philips Avent Yeni Doğan Başlangıç Seti Hediye Seti SCD270/60 pes modeli cnm bu. sarımsı dışı. naturelden sonra çıkan seri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?