2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Burcak canım chicconun kendi mağazasından mı yoksa internetten mi aldın? Ben de Ankaradayım şu sıralar alabiliim , çok hoş şeyler prenseslerin güle güle kullansınlar inş

bitanem natural serisi de pesi aşmış durumda, çift destekli valf sistemi var, koliğe karşı en etkili biberonu bunlar.. Tabi balsarısı olan da çok iyi ama bi daha alırsan Naturel aklında olsun. Çok haklısın daha ne biberonlar alcaaaaaaaaaaazzz Hem ben alırım gelinime sen zahmet etme

(dısneyden aldım)

(aziz-bebe aldım )

bunlarda bızım cıcılerımız allahım ınsallah vaktınde zamanında gıydırmeyı nasip eder..
yan oldu yahu duzeltıyım derken bıdaha cıktı sılınmıyorda

Eklentiler

• $IMG_1109.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
yaaa bende istiyorum ikiz bebiş ama yaa :))) çoook tatlılar canım, Allah bebişlerini de görmeyi nasip etsin bu cicilerin içinde inşallah:)))

kızlar cok saolunnnnnnn daha guzellerı sızlerın olsun bugun aldık bunun bırını dıerınıde gecen almıstım.
başkada pek bıseyı yok:)
buarada motharcare uurunlerı magazasında yokmu badecım ?bakırkoyde caruselde var dıye bılıyorum ablam ordan almıstı cok eskıden kapanmadıysa duruyordur bazende nette ındırımlerı oluyor takıp etmek lazım

güle güle giysin cimcimeler şen kahkahalarıyla şenlenecek evin

ahh cnmm çook güzel bi temennide bulunmuşsun. ama bilmem şen kahkaha mı olurr bağırtı-ağlama mı olur

prematüre her ihtimale karşı gene de bulundursak mı ya?
newborn prematüre olmuyor mu yenidoğan yani?:44:

cnm benm malum ikiz olunca 2kg kadar küçük doğuyolar bide erken doğum riskinden dolayı daha çok primatüre almaya çalışıyoruz. ama bence sen normal 0-3 al. allah korusun erken doğum vs bi durum olursa eşin gider 2 takım primatüre alır çok zor değil. yeni doğan normal 3üzeri doğan çocuklar giyiyor. ama primatüre 6aylık doğan çocuklar bile giyiyor. ufacıkk bi görsen

burcak cok tatlılar ben daha bı cop bılem almadım şehzademe.bıde carıye bakıyorum

kızzz çıplakkk damat istememmmm hemen kıyafettt alalımmm

Burcak canım chicconun kendi mağazasından mı yoksa internetten mi aldın? Ben de Ankaradayım şu sıralar alabiliim , çok hoş şeyler prenseslerin güle güle kullansınlar inş

cnmm eryamanda optimum varya ordaki chiccodan aldım. daha neler varrrr kesin git chiccoya güzel indirimler varrrr

maşallah cicileriniz çok güzel canım, güle güle giysin cimcimelerin inşallah

saoll hayatım daha iyileri sizin bebeişlerin olsun inş.

sen bana tam bi modelini yazda yada nette indirime girerse söle de bitane de ondan alayım cnm. nasılsa bize çok lazım olacak. oyyy yerimmm ben seniiii deeee damadımı daaaaaaaa. kıyarmıyızzz hısımımmm sizeee hiççç

yaaa bende istiyorum ikiz bebiş ama yaa :))) çoook tatlılar canım, Allah bebişlerini de görmeyi nasip etsin bu cicilerin içinde inşallah:)))

cnmmm evet görünüşte süperrr bişi. amaaaa madddi olarak çok zormuşşş, bilmiyorum doğduklarında napcaz. aman onlar sağlıklı bi şekilde gelsinler de canları saolsun başka bişi istemem. hiç önemli değil. ama şu bir dezavantaj mesela bişi beğeniyorum ama 2tane almak gerektiği için çok uçuk oluyor vazgeçiyorum alamıyorum. ama sizde öle dğil durum beğendiğiniz herşeyi kısıtlamadan alabiliyosunuz. ama ikiz annesi olmak müthiş mutluluk verici. herşeyi 2 düşünmek ayrım yapmamak fln komik oluyor yaa. rabbim hepimize sağ salim doğum nasip etsin inş. bitanem

kızlar mothercare ürünlerini nerden alıyosunuz..
online satışı varmı

cnm mothercarenin net sitesi yok. yabancı sitesi var ingiltereye özgü. sadece büyük avm lerde oluyor şubeleri. çok elit bi bebek mağazası süper şeyler oluyor. http://www.demsagroup.com/mothercare/magazalar.aspx buradan şubelere bakabilirsin

canımmm disneyi almışsınnn çook şekerrr bende alacam. bi indirim daha denk gelirse) gerçi sen mağazadan buldun şanslısın. buarada kızçelere tütülerini ne zaman alıyouzzz

sonunda bende yükleyebildim sanırım filiz sayesinde cicilerimizi :)))

bunları lcw dan almıştım

bunları burdaki bir mağazadan almıştım

bu çerçeveyi de babamız bimden almıştı kızlar

canom sonunda olmus maşallah kızlar aldıklarınız cok guzel vaktınde saglıkla gıydırmek nasıp olsun hepımıze..
burcak dıer tarafa yazdım sana cvp burası sohbet yerı olmasın diyee....

Kızlar paşama ciciler aldım fiyatlandırayım hemennn : soldaki dalmaçyalı tulum ve battaniye 50 TL alttaki küçük çoraplar tane 1,75 TL, Fenerbahçeli 14.50 TL, sağdaki kıyafet 10 TL ve alttaki battaniye 8 TL
Yalnız damaçyalıya bayıldım!!! ama erkek çocuğu için uygun mu bilemedim ? sizce ???

cnmmm dalmaçyalıya bayıldımmm çok güzellll. hiçde erkeğe olur mu diye düşünme top fln var zaten üzerinde. bence çok açar çok yakışcakkk paşanaaa. nerden aldın dalmaçyayı

güle güle giysin canım lcw girdim bugün ama Nerharın dediği battaniyeler bitmiş... kız çocukları için çok güzel şeyler var gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…