- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
kızlar prenseslerimin teyzesi bunları almışşş. ama nerden aldığını bilmiyorum hediye olunca sorulmuyorkadıköyden ist.dan alıdğını söledi sadeceEki Görüntüle 743593 Eki Görüntüle 743594 Eki Görüntüle 743595
buarada tulumlar pramitüre
kızlar prenseslerimin teyzesi bunları almışşş. ama nerden aldığını bilmiyorum hediye olunca sorulmuyorkadıköyden ist.dan alıdğını söledi sadeceEki Görüntüle 743593 Eki Görüntüle 743594 Eki Görüntüle 743595
buarada tulumlar pramitüre
bilmiyorum ki cnm bana da 270/60 modeli en son çıkan modeli dediler. 271/60 ı var bide bunun o pes değil. neticede aventin hepsi süper. herkesin memnun kalıcağını düşünüyorum. zaten benim kızçelerime yetmez bir tane bide naturel seriden alırız ozaman.alrsanız bana da haber verinn
Eki Görüntüle 743715 (dısneyden aldım)
Eki Görüntüle 743714 (aziz-bebe aldım )
bunlarda bızım cıcılerımız allahım ınsallah vaktınde zamanında gıydırmeyı nasip eder..
yan oldu yahu duzeltıyım derken bıdaha cıktı sılınmıyorda
Eki Görüntüle 743715 (dısneyden aldım)
Eki Görüntüle 743714 (aziz-bebe aldım )
bunlarda bızım cıcılerımız allahım ınsallah vaktınde zamanında gıydırmeyı nasip eder..
yan oldu yahu duzeltıyım derken bıdaha cıktı sılınmıyorda
güle güle giysin cimcimeler şen kahkahalarıyla şenlenecek evin
prematüre her ihtimale karşı gene de bulundursak mı ya?
newborn prematüre olmuyor mu yenidoğan yani?:44:
burcak cok tatlılar ben daha bı cop bılem almadım şehzademe.bıde carıye bakıyorum
Burcak canım chicconun kendi mağazasından mı yoksa internetten mi aldın? Ben de Ankaradayım şu sıralar alabiliim , çok hoş şeyler prenseslerin güle güle kullansınlar inş
maşallah cicileriniz çok güzel canım, güle güle giysin cimcimelerin inşallah
bitanem natural serisi de pesi aşmış durumda, çift destekli valf sistemi var, koliğe karşı en etkili biberonu bunlar.. Tabi balsarısı olan da çok iyi ama bi daha alırsan Naturel aklında olsun. Çok haklısın daha ne biberonlar alcaaaaaaaaaaazzzHem ben alırım gelinime sen zahmet etme
yaaa bende istiyorum ikiz bebiş ama yaa :))) çoook tatlılar canım, Allah bebişlerini de görmeyi nasip etsin bu cicilerin içinde inşallah:)))
kızlar mothercare ürünlerini nerden alıyosunuz..
online satışı varmı
Kızlar paşama ciciler aldımfiyatlandırayım hemennn : soldaki dalmaçyalı tulum ve battaniye 50 TL alttaki küçük çoraplar tane 1,75 TL, Fenerbahçeli 14.50 TL, sağdaki kıyafet 10 TL ve alttaki battaniye 8 TL
Yalnız damaçyalıya bayıldım!!! ama erkek çocuğu için uygun mu bilemedim ? sizce ??? Eki Görüntüle 743739
sonunda bende yükleyebildim sanırım filiz sayesinde cicilerimizi :)))
bunları lcw dan almıştım
Eki Görüntüle 743727 Eki Görüntüle 743729 Eki Görüntüle 743730 Eki Görüntüle 743731
bunları burdaki bir mağazadan almıştım
Eki Görüntüle 743732 Eki Görüntüle 743733 Eki Görüntüle 743734
bu çerçeveyi de babamız bimden almıştı kızlar
Eki Görüntüle 743735
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?