2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

babamız Trabzonlu olunca olmazsa olmazımız :)
bebişimin çerçevesi ve yeleği
bunlarda ağız mendili, ter bezlerimiz, tırnak makasımız, burun aspratörümüz, patiklerimiz :)
marka marka yazmadım ama hepsini civil mağazasından aldım kızlar..

güle güle giydir canım maşaallah hepsi birbirinden güzel bende ankara ya gidip geleyim ordan alayım herşeyimiiii fotolarını yüklerimmm ))

Coook güzeller allah bol bol giyinmeyi nasip etsin. Bayildim hele ki su trabzon formasina. Eee nede olsa bende trabzonluyum.

canım cok iyi almışşın bende bunun aynısından istiyrum ama büyüyenini bunun gibi düz beyazz nerden aldın acaba izmitten önümüzdeki ay alıcam bende büyüyeni varmıydı birde?

Eki Görüntüle 736297 Eki Görüntüle 736298 (5'li setimizi Bebitof)
Eki Görüntüle 736325 Eki Görüntüle 736326 (Avent Naturel serisi-yenidoğan,Mothercarede indirimdeydi 32 tl)

Neharcım sağlıklı günleriniz olsun inşallah. çok güzel... Kıyafetleri görünce okuduğum bişey geldi aklıma size de söyleyeyim dedim. Bebeğin tırnaklarını törpüleyin, eldiven takmayın diyordu. Parmak emmek, daha doğrusu emme refleksi bebek için çok önemliymiş. Hatta emziği bu nedenle kullanmamızı bile öneriyorlar. Ayrıca bebek elini sürekli ağzına götürüp emeceğinden eldivenin pamuklarını emmesini engellemiş olursunuz diyordu.
Bana çok mantıklı geldi, paylaşayım dedim...

fulim nehar beren ve dilşatcım çok güzel aldıklarınızı güle güle kullanın , dilşat canım benim eşimde trabzonlu cinsiyetin yüzde yüz olmasını bekliyo pusuda kızda olsa bir takımda bizim olacak bu gidişle

nehar canım malları çok güzel görünüyo aldıklarının şu bebitofun fiyatlarını nette uygun görüyorum birde funny baby i malları normal mi bayağı iyi mi onu soracaktım ben netten alabilirim de o yüzden soruyorum .....

Canım teşekkür ederim,daha güzelleri sizin olsun Özellikle bebitoffu kesinlikle öneririm, malları yumuşacık,özellikle pazen battaniyesini bulursan kesinlikle al canım. Funny baby de gayet iyi

Bunlar da dün e-bebek'ten indirim çekimizle verdiğimiz siparişler
Emzirme minderi(Kullanan arkadaşlarımın kesinlikle tavsiye ettiği bir ürün, özellikle emzirirken oluşacak kol ve boyun ağrılarını engellemek için,aynı zamanda daha sonra bebeğin destekli oturmasını sağlayacak)
Eki Görüntüle 737065 Lansinoh meme başı kremi
Lansinoh 60'lı göğüs pedi(tek tek paketli olması güzel bir özellik)
Kadife pijama takımı
(özellikle kış bebekleri olacağından, tulumlarının altına giydirmek için bol bol lazım olacak)

güle güle kullanın neharcım , trabzonda herşey çok pahalı dükkandan almaya kalksam hep 100 liraya falan aldılar iyi bişeyleri burdaki hamişler o yüzden netten alcam eğer memelekette bulamazsam bebitof uygun görünüyo aklımda
inşallah senin minder güzeldir benim ki küçücük geldi kazıklanmış hissettim kendimi açıkçası o 3 lü zıbının kız versiyonunu da ben aldım beğenmiştim fena değil malları güle güle kullansın paşan

teşekkür ederim canım. Emzirme minderimiz Bebefox,ben mağazasında görmüştüm epey büyüktü, zaten değişim-iade imkanı da var. seninkinin markası ne canımcım. Bu arada Bebitofun ürünleri İlke Bebe ve İrem Bebe'den bakabilirsin.Hem bu siteler Antalya'nın yerel bebek mağazaları.Ben de ordan aldım zaten. Eğer pahalı gelirse de ben de alıp gönderirim sana.Ayrıca nette fix fiyatlar varken mağazada indirim olayı var.Mesela 5li set 25lirayken 20liraya aldık, pazen battaniye de 20yken 17,50 ye

Not:Emzirme minderi 40 lira ama çekle 25 liraya almış oldum..

Son düzenleme:

babyjem diye bir marka 12. sayfaya resmini koymuştum yastığın, ben bebeği destekler diye düşünmüştüm ama sadece başını destekliyo , ben oyun parkımı ilke bebenin sitesinden almıştım sende bebitofu görünce sitesine baktım 18. lira 5 li takımları bi kaç çeşit daha alsam kargo eklense üstüne anca 20 lira olur aklımda bu fiyatlar bende 8 temmuzda anneme gidicem konyada bakacaz eğer orası yüksek gelirse netten alırım diye düşünüyorum açıkçası, sağolasın çok yardımcı oldun ilk bebek olunca markaları bilmiyorsun anca yerlerini alanlara soruyorum iyi mi diye henüz mağaza gezmedim burdada gezmeyi düşünmüyorum açıkçası ....

canım evet o baş destekleyen minder pek kullanışlı değilmiş, iade şansın varsa iyi olur bundan alırsın.
Bu arada sen söyleyince fişe baktım 5li setler benim aklımda 20 lira kalmış, kazıklandık sandım.Ama biz de 18den almışız
Pazen battaniyesi de 15,50ymiş canım :))

Son düzenleme:

sen kargodan şanslısın bende daha ucuza alamaycağımdan canım benimde hediye çekim vardı 100 liralık alışveriş yapmıştım 10 lira için onu göndermek istemedim, olmadı kızım bebklerini uyutur onda

Canım Trabzon'da civil mağazası var ordan alabilrsin gayette uygun fiyatları müdürü bizim arkadaşımız..
Abdulkerim adı..Genelde Trabzon acayip pahalı biliyorum burda (İstanbul) 5 lira orda 20 şok geçirmiştim mağazalar uçmuş ama civilde heryerde fiyatlar aynı..Konya'da da civil var Konya daha pahalı memleket orasıda çok uçuk fiyatlarda..
Bende yakında belki gelirim Trabzon Akçaabat'a görümcemin düğünü var ama yolculukta yapmak istemiyorum..

Aklimda olsun ama burasi konyaya gore cok oahali konyada uygun alacagin yerlerde cok bence siirf su sosyetepazarlari icin bike ordan yaparim alisverisi

Bunlarda benim kuzucuğumun cinsiyetini bilerek aldığım ilk cicileri :)

Eklentiler

• $alt.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 60
  • $gri.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 47
  • $mavi.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $renkli.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 51
  • $mavi takım.webp
    5 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…