2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

sorma canım benim eşim de, kız olsa da alacaktı Trabzonsporlu takımları
gerçekten Trabzon çok pahalı bende çok fazla bir şey almak istemiyorum, 2 hafta sonra annemlere Ankara'ya gideceğim o zamana saklıyorum alışverişimi ama çıkınca da dayanamıyorum alıyorum. bu arada bir arkadaş yazmış dediği gibi civil'in fiyatları çok uygun, oraya bakmanı tavsiye ederim...

bizde ilkkez birkaç cicimizi yükleyelim ben henüz sadece ufak fenerli patikleri ve tabi dolabını aldım gerisi anneannesinin dayanamayıp aldıkları ben önümüzdeki ay inşallah başlayacagım alısverişee

hepside çok güzel canım sağlıkla kullanıp eskitir inş bende detaylı usg sonra başlıcam alışverişe.anneanneler dayanamıyorlar.

civilin siteside var bakıyorum arada beğendiğim bişey olursa gider mağazasından alırım bu durumda sağolasın, ben konyaya gitcek olunca netten olmadıkça almıyorum ama ordada bulamadığım yada fiyatını beğenmediğim olursa dönünce nete sarcam galiba

Bunlarda benim kuzucuğumun cinsiyetini bilerek aldığım ilk cicileri :)

hepinizin cicileriii çoookkk ama çoookkk güzellll rabbimmm bu minnak cicileri bebişlerimize göydiripte resimlerini paylaştığımız günleride göstersinnnnnnnnn

kadıkoy canım bu mamas urunlerı nasıl kalıtelımı? bende alıcaktımda netten kumasını gormedım nasıl guzelmı??

merhaba cici anne adayları ben de 2010 kasım annesiyim şöyle bir tatlı hatırlayış yapıyım dedim geçmişe ve kendimi aranızda buldum.benim oğlum 2 kasımda normal doğum sancısıyla gelip sezeryanla doğdu şimdi ise 2 yıl 7 aylık ve tam bi koca dana:)Rabbim inşallah sizlere de bebeğinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.
sizlere nacizane bikaç tavsiyem olacak
başta bebekler doğduğunda çok çok küçük oldukları için prematüre bebek kıyafetlerinin içini bile tam doldurmuyorlar.İlk başlarda zaten çıtçıtlı badi giydirmek de çok küçük oldukları için biraz zorluyor.önceleri en iisi zıbınlar oluyor.onun üstüne de rahat giydirilen şeyler zıbın pijama takım ya da önden ya da yandan çıtçıtlı tulumlar.tek beden almayın çok çabuk büyüdükleri için kıyafetler çok çabuk küçülüyor,aldığınız kıyafetler farklı büyüklüklerde olsun mesela.
bebek çorabı alırsanız asla ve asla en ufak dahi lastiği olmasın çünkü bebeklerin bacaklarını mahvediyor.bebek bakım ürünleri alırken çok güvenilir markalar tercih edin.tırnak makası oda termometresi vb hepsini eksiksiz temin edin
amaaaaa ne alırsanız alın en çok içinize sineni alın ve geriye dönüp keşke diceğiniz bişeyi atlamayın.Gebeliğini çok ilerlemeden takın eşinizi kolunuza göbeğinizi gere gere geze geze yapın alışverişinizi.Bunlar en tatlı anlar kıymetini bilin.Hepinize bol bebişli bol mutlu günler

Son düzenleme:

tavsiyelerini kulağıma küpe yaptım,umarım bizim bebeklerimizde hayırlısı ile doğar :)

Naçizane bir tavsiyem olucak bu bebek ürünlerinin beden aylarını da yazarsak nasıl olur benim kafam çok karışık bu konudaçok fazla 0-3 almak istemiyorum siz paylaşırsanız kıyaslama yapma şansımız olur diye düşündüm.

prenseslerime halasının ilk hediyeleri

Eklentiler

• $IMG_5637.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMG_5642.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMG_5643.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_5645.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG_5646.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…