- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
fulim nehar beren ve dilşatcım çok güzel aldıklarınızı güle güle kullanın , dilşat canım benim eşimde trabzonlu cinsiyetin yüzde yüz olmasını bekliyo pusuda kızda olsa bir takımda bizim olacak bu gidişle
nehar canım malları çok güzel görünüyo aldıklarının şu bebitofun fiyatlarını nette uygun görüyorum birde funny baby i malları normal mi bayağı iyi mi onu soracaktım ben netten alabilirim de o yüzden soruyorum .....
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin canım..hepsi çok güzel ama ben o kırmızı ayakkabıya bayıldım :)
bizde ilkkez birkaç cicimizi yükleyelim ben henüz sadece ufak fenerli patikleri ve tabi dolabını aldım gerisi anneannesinin dayanamayıp aldıkları ben önümüzdeki ay inşallah başlayacagım alısverişeeEki Görüntüle 737647 Eki Görüntüle 737657 Eki Görüntüle 737656 Eki Görüntüle 737655 Eki Görüntüle 737654 Eki Görüntüle 737653 Eki Görüntüle 737652 Eki Görüntüle 737651 Eki Görüntüle 737649 Eki Görüntüle 737650 Eki Görüntüle 737658
sorma canım benim eşim de, kız olsa da alacaktı Trabzonsporlu takımları
gerçekten Trabzon çok pahalı bende çok fazla bir şey almak istemiyorum, 2 hafta sonra annemlere Ankara'ya gideceğim o zamana saklıyorum alışverişimi ama çıkınca da dayanamıyorum alıyorum. bu arada bir arkadaş yazmış dediği gibi civil'in fiyatları çok uygun, oraya bakmanı tavsiye ederim...
Eki Görüntüle 737359 Eki Görüntüle 737360 Eki Görüntüle 737361
Yavrumun cicilerinden sadece bir kaçı :))
Bunlarda benim kuzucuğumun cinsiyetini bilerek aldığım ilk cicileri :)
bizde ilkkez birkaç cicimizi yükleyelim ben henüz sadece ufak fenerli patikleri ve tabi dolabını aldım gerisi anneannesinin dayanamayıp aldıkları ben önümüzdeki ay inşallah başlayacagım alısverişeeEki Görüntüle 737647 Eki Görüntüle 737657 Eki Görüntüle 737656 Eki Görüntüle 737655 Eki Görüntüle 737654 Eki Görüntüle 737653 Eki Görüntüle 737652 Eki Görüntüle 737651 Eki Görüntüle 737649 Eki Görüntüle 737650 Eki Görüntüle 737658
kadıkoy canım bu mamas urunlerı nasıl kalıtelımı? bende alıcaktımda netten kumasını gormedım nasıl guzelmı??
Philips Avent Anne Sütü Kapları Saklama VE Philips Avent Yeni Doğan Başlangıç Seti Hediye Seti SCD270/60
Eki Görüntüle 738261 Eki Görüntüle 738262
merhaba cici anne adayları ben de 2010 kasım annesiyim şöyle bir tatlı hatırlayış yapıyım dedim geçmişe ve kendimi aranızda buldum.benim oğlum 2 kasımda normal doğum sancısıyla gelip sezeryanla doğdu şimdi ise 2 yıl 7 aylık ve tam bi koca dana:)Rabbim inşallah sizlere de bebeğinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.
sizlere nacizane bikaç tavsiyem olacak
başta bebekler doğduğunda çok çok küçük oldukları için prematüre bebek kıyafetlerinin içini bile tam doldurmuyorlar.İlk başlarda zaten çıtçıtlı badi giydirmek de çok küçük oldukları için biraz zorluyor.önceleri en iisi zıbınlar oluyor.onun üstüne de rahat giydirilen şeyler zıbın pijama takım ya da önden ya da yandan çıtçıtlı tulumlar.tek beden almayın çok çabuk büyüdükleri için kıyafetler çok çabuk küçülüyor,aldığınız kıyafetler farklı büyüklüklerde olsun mesela.
bebek çorabı alırsanız asla ve asla en ufak dahi lastiği olmasın çünkü bebeklerin bacaklarını mahvediyor.bebek bakım ürünleri alırken çok güvenilir markalar tercih edin.tırnak makası oda termometresi vb hepsini eksiksiz temin edin
amaaaaa ne alırsanız alın en çok içinize sineni alın ve geriye dönüp keşke diceğiniz bişeyi atlamayın.Gebeliğini çok ilerlemeden takın eşinizi kolunuza göbeğinizi gere gere geze geze yapın alışverişinizi.Bunlar en tatlı anlar kıymetini bilin.Hepinize bol bebişli bol mutlu günler
Hepsi ne kadar tuttu canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?