- 18 Mart 2012
- 6.598
- 7
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
cnmmm dalmaçyalıya bayıldımmm çok güzellll. hiçde erkeğe olur mu diye düşünme top fln var zaten üzerinde. bence çok açar çok yakışcakkk paşanaaa. nerden aldın dalmaçyayı
o dalmacyalıya bende bayıldımmmm kiiii nerden aldın hayır kızada erkegede uygun bence canım
gule gule pisletsin paşam
sağol canım, battaniyedeki köpekçikte kurdele olunca bilemedimpamidordan aldım. ist ve izmirde şubeleri var. takım değil aslında 22.5 tanesi ayrı satılıyorlar ben takım yapmış oldum...
pamidor.com.tr bebek arabasını da buradan almıştım, linke bakın bulunduğunuz ilde varsa bir gidip görün derim. çok çeşit var ve kaliteli uygun.
ay kızlar nolur aldıklarınızı yazın yaaaasormak zorunda kalmayalımmmmmmm begendıgımız seyelrı bızde gıder bakarız magazalarından
çok beğendimmm bakıym da olmazsa bende alayım
canım benim dalmaçyalı pamidordan ama diğerleri küçük bir bebek mağazasından ne yazık ki . ondan yazmadım aslında.
olsun kız markası etıkette yazıodur o tulumda cok uyguna almıssın ayy battanıyeler yok hıc stogu olsa nette olurdu zaten kaldık ortadacokta guzellerdi. kacırdıkk
kızlar cok saolunnnnnnn daha guzellerı sızlerın olsun bugun aldık bunun bırınıdıerınıde gecen almıstım.
başkada pek bıseyı yok:)
buarada motharcare uurunlerı magazasında yokmu badecım ?bakırkoyde caruselde var dıye bılıyorum ablam ordan almıstı cok eskıden kapanmadıysa duruyordur bazende nette ındırımlerı oluyor takıp etmek lazım
ahh cnmm çook güzel bi temennide bulunmuşsun. ama bilmem şen kahkaha mı olurr bağırtı-ağlama mı olur
cnm mothercarenin net sitesi yok. yabancı sitesi var ingiltereye özgü. sadece büyük avm lerde oluyor şubeleri. çok elit bi bebek mağazası süper şeyler oluyor. http://www.demsagroup.com/mothercare/magazalar.aspx buradan şubelere bakabilirsin
Kızlar paşama ciciler aldımfiyatlandırayım hemennn : soldaki dalmaçyalı tulum ve battaniye 50 TL alttaki küçük çoraplar tane 1,75 TL, Fenerbahçeli 14.50 TL, sağdaki kıyafet 10 TL ve alttaki battaniye 8 TL
Yalnız damaçyalıya bayıldım!!! ama erkek çocuğu için uygun mu bilemedim ? sizce ??? Eki Görüntüle 743739
tatlım emzik şeklinde ateş ölçer onlar kayınpederim almıştı :))) bimden ama dışarda da var netten bulabilirsin :))) canımemziklere bayıldım o üzerindekiler dijital ekranmıyanlışmı görüyorum nerden aldığını yazarmısın
güle güle giysin canım lcw girdim bugün ama Nerharın dediği battaniyeler bitmiş... kız çocukları için çok güzel şeyler var gerçekten
canoomm ve asyaeren aldıklarınız çok güzeller canlarım yavrularınızda sağlıkla huzurla giyip eskitsinler
Güle güle kullan canım çok güzeller :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?