2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

o dalmacyalıya bende bayıldımmmm kiiii nerden aldın hayır kızada erkegede uygun bence canım
gule gule pisletsin paşam

cnmmm dalmaçyalıya bayıldımmm çok güzellll. hiçde erkeğe olur mu diye düşünme top fln var zaten üzerinde. bence çok açar çok yakışcakkk paşanaaa. nerden aldın dalmaçyayı

sağol canım, battaniyedeki köpekçikte kurdele olunca bilemedim pamidordan aldım. ist ve izmirde şubeleri var. takım değil aslında 22.5 tanesi ayrı satılıyorlar ben takım yapmış oldum...
pamidor.com.tr bebek arabasını da buradan almıştım, linke bakın bulunduğunuz ilde varsa bir gidip görün derim. çok çeşit var ve kaliteli uygun.

ay kızlar nolur aldıklarınızı yazın yaaaa sormak zorunda kalmayalımmmmmmm begendıgımız seyelrı bızde gıder bakarız magazalarından

çok beğendimmm bakıym da olmazsa bende alayım

ay kızlar nolur aldıklarınızı yazın yaaaa sormak zorunda kalmayalımmmmmmm begendıgımız seyelrı bızde gıder bakarız magazalarından

canım benim dalmaçyalı pamidordan ama diğerleri küçük bir bebek mağazasından ne yazık ki . ondan yazmadım aslında.

canım benim dalmaçyalı pamidordan ama diğerleri küçük bir bebek mağazasından ne yazık ki . ondan yazmadım aslında.

olsun kız markası etıkette yazıodur o tulumda cok uyguna almıssın ayy battanıyeler yok hıc stogu olsa nette olurdu zaten kaldık ortada cokta guzellerdi. kacırdıkk

olsun kız markası etıkette yazıodur o tulumda cok uyguna almıssın ayy battanıyeler yok hıc stogu olsa nette olurdu zaten kaldık ortada cokta guzellerdi. kacırdıkk

nehar dün yazınca lcw gidip baktım 2 şubesinde de yoktu zaten az getirmişler. turlarken bakınayım dedim bunları aldım battaniyeler de kaliteye göre işte canım... aldığım 8 TL olanla 22 TL olan kıyas kabul etmez tabi. mavi battaniye çok ince yazlık işi, diğer daha baharlık da kullanılır. kışlık da annem örecekmiş, ayrıca 1 tane daha var... yeter işte battaniye mevzusu nehar sayesinde kapanmış oldu benim için

sağolun kızlar...filizcim ben henüz çıkıp gezemiyorum yaa :)
bebeğim çok aşağıda azıcık gezsem kasıklarıma çöküyor ağrım oluyor filan ..24. haftayı bekliyorum yukarı çıksında bende rahatlayayım diye
o yüzden online satışını sordum..kolaydan bakarım diye :) tembel işi

canım güle güle kullanın ciclerinizi, yakışır tatlım ya erkek bebekte çok güzel durur takımın :)))

emziklere bayıldım o üzerindekiler dijital ekranmı yanlışmı görüyorum nerden aldığını yazarmısın
tatlım emzik şeklinde ateş ölçer onlar kayınpederim almıştı :))) bimden ama dışarda da var netten bulabilirsin :))) canım

güle güle giysin canım lcw girdim bugün ama Nerharın dediği battaniyeler bitmiş... kız çocukları için çok güzel şeyler var gerçekten

evet canım bende kuzenime dedim baksın diye ama ses çıkmadı bulamadı herhalde ((

Eki Görüntüle 743769

Kızımın yeni cicileri lcw den aldık ikisi toplam 12 lira

güle güle giysin fıstık cicilerini annesi :)))

teyzoşları bende kızıma burçağın avent pes biberonundan aldım resim koymuyorum o yüzden 87 liraya almıştım onu akakçe sitesinden en uygun fiyatı alıp birde kraftın göğüs pedini aldım ...

yatağımız pierre cardin ilke bebeden 317 lira taksitli olunca yoksa peşin 288 di sitesinde yatağını e bebekten almıştım ama çok güzel değildi resmi yok şuan ...

gelelim dün gelen cicilerimize indirimli bebe diye bir siteden aldık kocaeli de bir mağazaymış orda olanlar gidip mağazanın kendini de görebilir çok uygun fiyatları...
neharcım güzel demişti bebitof için gerçekten yerini beğendim 49.50 hastane çıkışımız kücücükler ya doğduklarında el kadarlar resmen kurban olduklarım
buda bebitoftan banyo havlumuz 17,90,
şapkalı tulumumuz 10 lira
takımlarımız pembe olan 5,90, yeşil olan şapkalı 7,90 , turuncu olan 3,90 sadece pembe olanı beğenmedim resimden anlarsınız ,sert kumaşı 5 li takım o şapka eldiven önlük var ama geri vermedim yıkanınca belki giyilir 6 lira için iade yapmadım yani ..

üst mavi 5,90 ve zıbın 3,90

pembe altımız 4,90
gri alt 4,90
patikli alt 4,90,

ben yinede iç zıbın aldım kimisi gerek yok desede kış bebeği olacağı için 7,50, ağız bezi altılı 4,90, çoraplarımız 3,90, şapkamız 1,50 eldivenler gri 1 lira kırmızı 1,50 bantlarımız 2,50-3,00 , ev patiğimiz 5,90,

bunlarıda e-bebekten almıştım site resimlerini yüklemiştim

14,99 3 lü 17,90 ben %40 indirimli almıştım park yatağı ve emzirme yastığıda almıştım ...

bunları butik bebeden 5,50 liraya

bunlarıda a-101 den 2. ay içinde almıştım indirimliydi

battaniye alez ve akkabısı çorap pazardan , a-101 e hepsine 18 lira verdim diye hatırlıyom başka bişey aldımmıydı hatırlıyamadım ama battaniye 8 lira gibi bişeydi yine indirim olsun diye bekliyom erken diye küvet almamıştım küvetler çok güzeldi

hepsi harika güle güle kullan canım. A101'den küvvet kova maşraba,bataniye,yorgan ve alezi ben de almıştım küçüçüktü o zaman bebişim bana kalsa almayacaktım bababmız aldı daha küçük diye cesaret edememiştim,yorgan pembe kalmıştı pembe aldık nasılsa kızda olsa erkek de nefresim takımı geçireceğiz diye,buarada küvvet de pembemsiydi

cnm sen artık doğurabiirsin herşeyi hazır maşşallah)) kız bişi kalmamış ne çok şey almışsın. kızın sağlıkla giysin inşallah hepside çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…