2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

iremiomm nehar asyaeren filiz canom ve daha nickini hatırlayamadığım annişlerrr cicileriniz çok güzelll güzel günlerde giysin bebeişlerimizzzz

annanemiz oğluma çok güzel hırkalar yelekler patikler şapkalar ördü bunlardan yanlızca ikitanesinin resmi var sizinle paylaşayım ama en yakın zamanda diğerlerininde resmini çekip koyucam sizlere fikir olur belki
bunun adını biz karadayı yeleği koydukkk çok sevimli

buda kardanadamlı bere atkı patiğimiz hırkamızda var ama annanemiz onu süslüyo şuan süslesin diğer yaptıklarıyla birlikte onlarıda ekliycemm

bende cok asagıda hıssedıyorum canım ya baskı yapıyor cok fazla ıdrar torbama dun sordum dr alttamı bebek dıye normal yerde dedi ıns oledır bakalım antıbıyotık kullanıyorum ıltıhap var

--kızlar hepınızın aldıkları cok guzel gule gule agız tadıyla gıydırmeyı nasıp etsın guzel rabbimm

iremneva aldıkların çok güzel,güle güle kullansın kızoşunnnn. Önerilerime göre alman ve memnun kalman beni ayrıca mutlu etti balımmm Bu arada kundak için 2 tane pazen battaniye alcam ben eğer düşünürsen onları da muhakkak bebitof al yumuşacık
3lü pembe çıtçıtlı body sanırım e-bebekten aldın ben de ekru renklerinden almıştım çok memnun kaldım, yumuşacık. 3ü 15e geldi baya da uygun yani

flyrey bayıldımm odasına sağlıkla büyüsün paşaaaa

alıcam dunurum alıcam damadına karızma kıyafetler

Kızlaaaaarrr oğluşumun yeni cicisi bayıla bayıla aldımmmm

Eki Görüntüle 744436 Eki Görüntüle 744437 Eki Görüntüle 744438

LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET 19.50'ye aldım kızlar burdan LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET GittiGidiyor'da 87671135

* Parlak canlı ve kontrast renkler bebeğinizin görme duyusunu destekler.
* Siyah ve beyaz renkleriyle ilk aydan itibaran bebeğinizin ilgisini çeker.
* Oynarken bebeği uzanmak, tutmak suretiyle kaslarını kullanmaya teşvik eder.
* Bebeğiniz çıkan seslerle ayaklarını ve ellerini hareket ettirmeye başlar. Bunun sonucunda ürün bebeğin motor gelişimine katkıda bulunur.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebeğin her ileri-geri hareketinde bileklik çıngırak ses çıkarır.
* Bilekliğindeki kanatların hışırtılı olması bebeğin oyuncağı daha fazla zevk alarak oynamasını sağlar.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebekte el ve göz koordinasyonunu teşvik eder.

çok güzel bir ürün canım, oğluşunun çok hoşuna gidecektir kesin

slm kızlar diğer topiğemi yazsaydım bilemedim ama burda alınanlarla ilgili paylaşım olduğundan buraya yazıyorum
biberonlara baktım bu gün..hepsi plastik miş yahu..ben avent ve chicconunkileri cam biliyodum
tamam bpa sız da yinede sinmedi içime..ben şöyle suya atıp haldır haldır kaynatırım diyodum :)
ne kadar sağlıklı densede sonuçta plastik cam gibi değil..eczanelerdeki dandik bebedorun filan cam olanlarını mı alsam ne yapsam :44:
oto koltuğu/ana kucağınada baktık..maxi cossi en hafifi ama en pahalısı:) çok çok 6 ay kullanılacak bişey içinde o kadar para vermek istemedim..mağazada pek çeşit yoktu başka yere bakıcaz artık...
şimdilik bişey almadan kafam karışık bişekilde döndüm:)

ablamda cam al dedi ama aventın bıberonlarıda guzel bence sarımtırak olanını tercıh et dedı bana e bebektekı kız mal mumundan yapılmıs daha az kolık ve bakterı uretıyormus ben onun yalancısıyım
maxi cossi cok hafıf dımı cok pahalı ama off ıcım kalıo onda ama alamam arabasıyla takım ıstıyordum
buarada chıcoo cam olanları var canım aklında olsun dr brows'n da var cam olanı bak ıstersen

Marmara forumdaki e bebeğe gittinmi bilmiyorum da ..ordaki mağazada pek bişey yok
biberonlardan olanların hepsi plastikti..yok ben aventten vazgeçtim..cam olanlara bakayım chicconun filan.
evet hem hafif hem kumaşı diğerlerine göre iyi ama 500 de fazla ya...
biraz daha bakınıcam ben o kadar bana fazla geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…