- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
ay oda çok takımın çok güzelmiş bende bu siteye bir göz atayım güle güle kullansın yavrun sağlıkla
fulim çok tatlılar ya
canım odanız da cicilerinizde çok güzel bayıldım, güle güle kullansın oğluşun inş.
bende cok asagıda hıssedıyorum canım ya baskı yapıyor cok fazla ıdrar torbama dun sordum dr alttamı bebek dıye normal yerde dedi ıns oledır bakalım antıbıyotık kullanıyorum ıltıhap varsağolun kızlar...filizcim ben henüz çıkıp gezemiyorum yaa :)
bebeğim çok aşağıda azıcık gezsem kasıklarıma çöküyor ağrım oluyor filan ..24. haftayı bekliyorum yukarı çıksında bende rahatlayayım diye
o yüzden online satışını sordum..kolaydan bakarım diye :) tembel işi
ahh cnmm çook güzel bi temennide bulunmuşsun. ama bilmem şen kahkaha mı olurr bağırtı-ağlama mı olur
cnm benm malum ikiz olunca 2kg kadar küçük doğuyolar bide erken doğum riskinden dolayı daha çok primatüre almaya çalışıyoruz. ama bence sen normal 0-3 al. allah korusun erken doğum vs bi durum olursa eşin gider 2 takım primatüre alır çok zor değil. yeni doğan normal 3üzeri doğan çocuklar giyiyor. ama primatüre 6aylık doğan çocuklar bile giyiyor. ufacıkk bi görsen
kızzz çıplakkk damat istememmmm hemen kıyafettt alalımmm
cnmm eryamanda optimum varya ordaki chiccodan aldım. daha neler varrrr kesin git chiccoya güzel indirimler varrrr
saoll hayatım daha iyileri sizin bebeişlerin olsun inş.
sen bana tam bi modelini yazda yada nette indirime girerse söle de bitane de ondan alayım cnm. nasılsa bize çok lazım olacak. oyyy yerimmm ben seniiii deeee damadımı daaaaaaaa. kıyarmıyızzz hısımımmm sizeee hiççç
cnmmm evet görünüşte süperrr bişi. amaaaa madddi olarak çok zormuşşş, bilmiyorum doğduklarında napcaz. aman onlar sağlıklı bi şekilde gelsinler de canları saolsun başka bişi istemem. hiç önemli değil. ama şu bir dezavantaj mesela bişi beğeniyorum ama 2tane almak gerektiği için çok uçuk oluyor vazgeçiyorum alamıyorum. ama sizde öle dğil durum beğendiğiniz herşeyi kısıtlamadan alabiliyosunuz. ama ikiz annesi olmak müthiş mutluluk verici. herşeyi 2 düşünmek ayrım yapmamak fln komik oluyor yaa. rabbim hepimize sağ salim doğum nasip etsin inş. bitanem
cnm mothercarenin net sitesi yok. yabancı sitesi var ingiltereye özgü. sadece büyük avm lerde oluyor şubeleri. çok elit bi bebek mağazası süper şeyler oluyor. http://www.demsagroup.com/mothercare/magazalar.aspx buradan şubelere bakabilirsin
Kızlaaaaarrr oğluşumun yeni cicisi bayıla bayıla aldımmmm
Eki Görüntüle 744436 Eki Görüntüle 744437 Eki Görüntüle 744438
LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET 19.50'ye aldım kızlar burdan LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET GittiGidiyor'da 87671135
* Parlak canlı ve kontrast renkler bebeğinizin görme duyusunu destekler.
* Siyah ve beyaz renkleriyle ilk aydan itibaran bebeğinizin ilgisini çeker.
* Oynarken bebeği uzanmak, tutmak suretiyle kaslarını kullanmaya teşvik eder.
* Bebeğiniz çıkan seslerle ayaklarını ve ellerini hareket ettirmeye başlar. Bunun sonucunda ürün bebeğin motor gelişimine katkıda bulunur.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebeğin her ileri-geri hareketinde bileklik çıngırak ses çıkarır.
* Bilekliğindeki kanatların hışırtılı olması bebeğin oyuncağı daha fazla zevk alarak oynamasını sağlar.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebekte el ve göz koordinasyonunu teşvik eder.
slm kızlar diğer topiğemi yazsaydım bilemedim ama burda alınanlarla ilgili paylaşım olduğundan buraya yazıyorum
biberonlara baktım bu gün..hepsi plastik miş yahu..ben avent ve chicconunkileri cam biliyodum
tamam bpa sız da yinede sinmedi içime..ben şöyle suya atıp haldır haldır kaynatırım diyodum :)
ne kadar sağlıklı densede sonuçta plastik cam gibi değil..eczanelerdeki dandik bebedorun filan cam olanlarını mı alsam ne yapsam :44:
oto koltuğu/ana kucağınada baktık..maxi cossi en hafifi ama en pahalısı:) çok çok 6 ay kullanılacak bişey içinde o kadar para vermek istemedim..mağazada pek çeşit yoktu başka yere bakıcaz artık...
şimdilik bişey almadan kafam karışık bişekilde döndüm:)
ablamda cam al dedi ama aventın bıberonlarıda guzel bence sarımtırak olanını tercıh et dedı bana e bebektekı kız mal mumundan yapılmıs daha az kolık ve bakterı uretıyormus ben onun yalancısıyım
maxi cossi cok hafıf dımıcok pahalı ama off ıcım kalıo onda ama alamam arabasıyla takım ıstıyordum
buarada chıcoo cam olanları var canım aklında olsun dr brows'n da var cam olanı bak ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?