2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

BURCUHAYAL cim çok cici şeyler almışsın denizine bayıldım bayıldım allah sağlıkla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :) bayramdan sonra bende eklicem bakalım annemle yapalım alışverişimizi toplansın biraraya alınanlar eklemyi düşünüyorum ben anlamam resim eklemekten ama yardım edersiniz artık :)

saol canım tsk ederım daha ıyılerı sızın olsun :)))

yardım ederız tabıı nedemek

burcucum rabbim sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip et sin kısmetse bende havuzlu hanı bir ziyaret etmek istiyorum gerçi hastane çıkışlarını battaniyelerini aldım ama uyku seti nevresim takımı falan bakmak istiyorum. bu arada sanırım alt değiştirme minderinin fiyatını yazmamışsın çok beğendim fiyatı nedir acaba?

saol canım sende gule gule kullan fıyatı yazıyor canım alt azma unıtesı 20 tl

cok tesekkür ederim canım amin sokağa çıktıkça bişey alıp getiriyolar hele annem duramıyor dışarı çıkmasın

galiba anneanneler öyle oluyor bide ilk toırunsa bizim gibi deli oluyor telefonda hep anlatıyor onu aldım bunu beğendim şöyle böyle diye bize pek bişey bırakmıcaklar sanırm

kızlar benimde annem bebeğin alışverişini bitirmiş bana lohusa takımı almış 3 tane
abarttıkça abarttılar ablam almış halası almış bide geçen yıl doğan yegenden gelenler oldu
sanırım bana alcak bişey kalmıyor bu gidişle die üzülüyorum
gerçi dr çıkmamada izin vermiyor çok özeniyorum böyle gezip alışveriş yapanlara ben anca netten bakınıyorum

Alt Açma Eskişehirden almıştım indirim vardı 15 tl bebitof olması lazım :)

Arabamız Wollex anneannemiz aldı 650 tl :)

Bakım Malzemeleri anneannemiz almış fiyatını bilmiyorum :)

Battaniyelerimiz ilk ikisini e bebekten almıştım hem indirim hem çekle tanesi 10 tl ya geldi. kırmızıyı eskişehirden indirimden 15 tl ya peluş olanıda 20 tl ya almıştım :)

Biberonları e bebekten almıştım baya bi indirimli oldu hem %50 vardı hem indirim çeki :) ortalama tanesi 7 tl ya falan geldi. belki dahada ucuz olabilir :)

Bu bodyleri eskişehirden aldım tanesi 3 tl :)

Bunları internetten almıştım tanesi 5 tl :)

Bunu halası almış. Fiyatını bilmiyorum.

Bunlarıda halası almış. Fiyatlarını bilmiyorum.

Bunu daha ortada bebiş falan yokken ben almıştım sanırım 5 tl :)

Bunlarıda internetten almıştım. Sanırım tanesi 3 tl ydı :)

Bunlar internet alışverişlerimde kargo parası ödememek için aldığım çoraplar :)

Dolabımız ikeadan sanırım 148 tl ydı babanne ile dede aldılar.

Havluların gri olanını teyzemiz sarı olanını halamız aldı. fiyatı yanılmıyorsam 14 tl teyzemiz internetten halamız mağzadan almış birbirlerinden habersiz :)

Bunları anneannem örmüş :) kadıncaız sülalede kız olmayınca umudu olmadığından mavi yapmış :)

Park Yatağımız 299 tl babanne ile dedemiz aldılar.

Bunları internetten almıştım polar gibiler. tanesi 2 tl :)

Uyku Seti 80 tl funna baby babanne ile dedemiz aldılar.

Yelek ve eldivenleri teyzemiz almış. Fiyatını bilmiyorum. Önlükleri babamız aldı kartal yuvasından 30 tl.

daha çok bişeyimiz yokmuş :) birsürü alıncak var. bu arada park yatağımızın dönencesi kırık çıkmıştı o değişeceği için resimlerde yok. teyzemizle anneannemizin aldığı birçok şeyde bayramda gelicek. onlar gelince eksiklere bakıp öyle tamamlıcaz. daha gönlüme göre hastane çıkışı bulamadım. babasıda kartal yuvasından almak istio. bakalım daha kararsızız. anneannesi bi sürü yastık yapmış alt açma yapmış gelince onlarıda eklerim inşallah :)

nergisyasemin canım hepsi birbirinden güzeller hayırlarla rabbim kullanmayı nasip etsin inş. :) sadece dediğin gibi hastane çıkışı alt üst eksiğin var başka hiç br eksiğin kalmamış

canım hepside birbirinden güzeller ne güzel senin hem annenler hemde kayınvalidenler var bizde sadece annemler var diğerleri allah a emanetler yavrumun ne zaman doğucandan bile bi haberler neyse tatlım onların hediyelerinide görünce imrendim bebeğimin babaanne dede den yana hiç şansı yok rabbim sağlıkla yavruna giyindirmeyi nasip etsin inş

nergisyasemin canım hepsi birbirinden güzeller hayırlarla rabbim kullanmayı nasip etsin inş. :) sadece dediğin gibi hastane çıkışı alt üst eksiğin var başka hiç br eksiğin kalmamış

saol canım daha iileri senin bebişinin olsun :) sağlıklı güzel günlerde giysinler inşallah.

buda bizim odamız daha bitmedi tabi sticker siparişimiz var beşiğin duvarının oraya koyacağız birde cibinlik alıcam ona karar vermedim şuan gerek varmı kız olduğu için bilmiyorum. Eşyalrımızıda şimdilik ole koyduk son ayda yıkanıcaklarr :))

nergisyasemin güzel kızın güle güle eskitsin hepsini,hastane çıkışını optimum tokerbebeden bakabilirsin kararsızsan aziz bebeler indirimdeydi ben alırken;hem biraz büyük 3 aya kadar hem de çok kaliteli, ayrıca bizde feneriumdan da hastane çıkışı aldıkbi tane takım yetmeyecek zaten eşinin dediği de olsun sen de beğendiğin bi tane alırsın,bizim 4 tane hastane çıkışımız oldu :)

dilek oda takımın belisten mi ben de bu takımı beğenmiştim belisten ama beşiği büyümeyen tercih edicem,bebeğin sağlıklı güzel günlerde kullansın odasını,çok güzel olmuş.

saol canım. daha iisi senin kuzunun olsun inşallah. bizimkilerde biraz emrivaki aldılar aslında :) olsun üzülme ablamın bebeinede hep biz almıştık. bisürü şeyi vardı. bişeyleri eksik kalmaz merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…