- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
BURCUHAYAL cim çok cici şeyler almışsın denizine bayıldım bayıldım allah sağlıkla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :) bayramdan sonra bende eklicem bakalım annemle yapalım alışverişimizi toplansın biraraya alınanlar eklemyi düşünüyorum ben anlamam resim eklemekten ama yardım edersiniz artık :)
burcucum rabbim sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip et sin kısmetse bende havuzlu hanı bir ziyaret etmek istiyorum gerçi hastane çıkışlarını battaniyelerini aldım ama uyku seti nevresim takımı falan bakmak istiyorum. bu arada sanırım alt değiştirme minderinin fiyatını yazmamışsın çok beğendim fiyatı nedir acaba?
eMTu5 çok güzel şeyler almışlar maşallah sğlıklı günlerde kullnmayı nasip etsin rabbim
cok tesekkür ederim canım amin sokağa çıktıkça bişey alıp getiriyolar hele annem duramıyor dışarı çıkmasın
nergisyasemin canım hepsi birbirinden güzeller hayırlarla rabbim kullanmayı nasip etsin inş. :) sadece dediğin gibi hastane çıkışı alt üst eksiğin var başka hiç br eksiğin kalmamış
canım hepside birbirinden güzeller ne güzel senin hem annenler hemde kayınvalidenler var bizde sadece annemler var diğerleri allah a emanetler yavrumun ne zaman doğucandan bile bi haberler neyse tatlım onların hediyelerinide görünce imrendim bebeğimin babaanne dede den yana hiç şansı yok rabbim sağlıkla yavruna giyindirmeyi nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?