2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

evet canım belis starline serisi beyaz yaptırmıştık. 1000tl işte amin allh hepimize hayırlısıyla sağlılkla büyütmek nasip etsin inşallh .

saol canım bende öle düşündüm aslında bir tane yetmez. ama çabuk büyüyorlar o yüzden kıyafete çok acele etmedim ablam gelicek ondan fikir alıcam :) bizde kartal yuvasına gittiğimizde zor çıkardım eşimi herşeye sahip çıktı. bide beşiktaşın ürünleri hiç kaliteli deil ve çok pahalı o yüzden pek bakmadım bana çaktırmadan aldıklarının arasına önlükleri sıkıştırmış :) elde yıkadıım halde kırmızısı soldu. beyaz yerlerini boyadı. fenerbahçeyle galatasarayınkiler kaliteli öle olsa gözüm görmez alırım. ablamda fanatik bisürü beşiktaşlı nevresim pike yastık falan almışlar. gelince kalanları bana bırakmazlar alırlar :)

dilekcim bayıldım odasına. biz düşündük oda yapmadık ama gördümmü dayanamıyorum :) iyi günlerde kullansın hepsini

al benden de o kadar canım.. düğünümden bile bi haberlerdi, kendim yaptım düğünümü.. bebeğimi hiç sallamıyolar.. ne varsa hep kendi annemden var, onada kıyamıyorum her şeyimde o koşturuyor..

canım park yatağın modeli ne Samba mı Coral Extra mı? ben de Coral Extra alıcam gibi görünüyor..

canım park yatağın modeli ne Samba mı Coral Extra mı? ben de Coral Extra alıcam gibi görünüyor..

coral extra canım. gayet güzel sensörlü falanmış gerçi bizimkinin dönencesi kırık çıktı hatta deişti ama orjinali yunuslu eşime kuşlu vermişler bende istemem dedim şimdi o deişicek yani sensörünü denemedik henüz :)

kızlar aldıklarınız cok guzelll gule gule kullansın bebıslerrr odanızada bayıldım cok hoşş olmuşşş ve cok uyguna almıssın odayı

tek tek yazamadım kızlar aldıklarınızın hepsine bayıldım çok güzeller güle güle giyinsin kullansın kuzucuklarınız ..

saol canım. daha iisi senin kuzunun olsun inşallah. bizimkilerde biraz emrivaki aldılar aslında :) olsun üzülme ablamın bebeinede hep biz almıştık. bisürü şeyi vardı. bişeyleri eksik kalmaz merak etme :)
sağolsun annem herşeyle ilgileniyorda isterdimki bebeğim babaanne dede hala amca tanısın ama nafile ben yeterim yavruma yeterki sağlıkla alayım kollarıma ama insan hep şu olsa bu olsa istiyor çok şükür eksiklik olmazda canım sevgi ilgi eksikliği olur onada yapcak birşey yok annaannesi sever napalım hakkımızda hayırlısı olsun.

canım peluş battaniyene bayıldım :)) markası neydi? gerçi yeterince battaniyemiz var ama ... Maşallah hemen herşeyi tamam büyük parçalar bitmiş.

Dilek maşallah canım ya herşey tamtakır :))) heveslendik bizde

nergis araba anakucağı dahil fiyatı mı canım..özellikleri nasıl

nergisyasemin canım aldıkların muheteşem güle güle kullansın meleğin artık inşallah sağlıkla:) bunları da gördük hadi bakem sen git tatiline özletme kenbdini :)

dilek 'cm bu nasılll güzel bir odadır maşallahhhh sağlıkla kullanmadyı nasip etsin rabbimmm

kızlar aldıklarınızın hepsine bayıldım hepsi birbirinden güzel rabbim sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

evet canım belis starline serisi beyaz yaptırmıştık. 1000tl işte amin allh hepimize hayırlısıyla sağlılkla büyütmek nasip etsin inşallh .

dilekcimm bende büyüyen yatak almaya karar verdim sen hangi ildeydin fiyatı çok uygun bulabilirsem bende böyle birşey almak istiyorum. çilekde sordum sadece yatağı uyku seti iç yatağı 1149 tl dediler çünkü içinde dolabı falanda yok.

canım avent'in anne memesine benzeyen biberonu da var, ondan da al istersen. yenidoğan için olanı almaya dikkat et. öbür delikler büyük gelir, memeden soğur.

kızlar tek tek yazmadım aldıklarınız çok güzel güle güle giysin küçük melekler ...

canım çanta çok güzel duruyor,güle güle kullan,
eline ulaştımı nasıl kumaşı memnun kaldın mı?, birde link atabilirmisin?

bu takımı da babamız dün hastaneden çıkınca aldı içindeki battaniye pek kalın değil ama altına falan serilir yinede ,
toplam 5 parça fiyatı 15 tl,

Son düzenleme:

canım o battaniyenin etiketide yoktu böle bi torbanın içindeydi indirim sepetinde bulunca hemen aldım. o yüzden markası ne bilemedim. belki pattaniyede yazıodur kenarında desen gibi gidince bi bakkim haber veririm canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…