- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
nergisyasemin canım aldıkların muheteşem güle güle kullansın meleğin artık inşallah sağlıkla:) bunları da gördük hadi bakem sen git tatiline özletme kenbdini :)
dilek 'cm bu nasılll güzel bir odadır maşallahhhh sağlıkla kullanmadyı nasip etsin rabbimmm
kızlar tek tek yazmadım aldıklarınız çok güzel güle güle giysin küçük melekler ...
canım çanta çok güzel duruyor,güle güle kullan,
eline ulaştımı nasıl kumaşı memnun kaldın mı?, birde link atabilirmisin?
evet canım dahil. her türlü özellik mevcut arabasıda iki yönlü kullanılıo. katlanınca tekerlerini çıkartabiliosun. acaip hafif özellikle ana kucağı
otribebe burun aspiratörünü ben kızımda kullandım çok kullanışlı ve her bebeğe lazım bence güle güle kullanın sağlıklı günlerdeEki Görüntüle 769763 bebetto dış zıbın 15 lira
Eki Görüntüle 769764 kanz 25 lira
Eki Görüntüle 769765 Eki Görüntüle 769766 Eki Görüntüle 769767 ] miniçodan pijama takımı 10 lira,önlükler tanesi 4 lira, yelek 6, eldivenler 1,5 lira
Eki Görüntüle 769768 bebek yağı eczanemizde.com 11 lira
Eki Görüntüle 769769 pişik kremi eczanemizde.com 11 lira
Eki Görüntüle 769770 el-yüz kremi eczanemizde.com 13,50 lira
Eki Görüntüle 769772 3,50 lira(eczanemizde.com) Eki Görüntüle 769773 emniyetli kulak çubuğu 90lı 2,50 lira(aczanemizde.com)
Eki Görüntüle 769774 bebe burun aspratör seti 20 lira(limango) Eki Görüntüle 769775 wee burun aspratörü(2,5 lira,pek kullanışlı değilmiş ama yine de aldık)
Eki Görüntüle 769776 Sevi bebe çok fonksiyonlu banyo minderi ve filesi limango 20 lira
otribebe burun aspiratörünü ben kızımda kullandım çok kullanışlı ve her bebeğe lazım bence güle güle kullanın sağlıklı günlerde
bi bizim akrabalar garip heralde. Bi bakiyorum miletin anneannesi babannesi yok teyzesi dayisi bi ton bisey almislar. Bizimkiler erken deyip duruyor. Hayir bisey bekledigimden degil de bana da aldirtmiyorlar deliricem yaa.
Kızlar size birşey sorucam. Ben dün evim.net ten tiny love ana kucağını 230 liraya aldım. Her yerde fiyatı 280-300 arası olduğu için bulunca pekte araştırmadan bu siteden aldım. Ama bugün siteyle ilgili nette çok kötü şeyler okudum. Haftalarca ürünü tedarik edemiyorlarmış. Kargoya haftalar sonra veriyorlarmış ya da hiç vermeyip sonradan siparişi iptal ettiriyorlarmış. Ne bileyim biraz midem bulandı bu işten ama daha bir gün oldu. Normalde e bebekten falan aldığımda ertesi günü kargoya veriliyordu bunda tedarik sürecinde yazınca şaşırdım. Meğer kampanya bittikten sonra kargoya veriliyormuş ve kampanya da ayın 7 sinde yani arefe günü bitiyor. E haliyle sonra bayramdı derken benimki de haftaları bulacak galiba( Ne yapsam siparişi iptal mi etsem beklesem mi? Ordan alışveriş yapan var mı hiç aranızda???
Canim ben ordan alisveris yapmadim fakat takip ettigim bir site.kampanya bitimini hemen hemen butun siteler bekliyor.mesela ben de butikbebeden gecen sali biseyler aldim.halen tedarik surecinde veya kampanyanin bitmesi bekleniyor diyor.markafoni,trendyol,morhipo...vs gibi siteler de aynisini yapiyor.bence bekle.
Kızlar size birşey sorucam. Ben dün evim.net ten tiny love ana kucağını 230 liraya aldım. Her yerde fiyatı 280-300 arası olduğu için bulunca pekte araştırmadan bu siteden aldım. Ama bugün siteyle ilgili nette çok kötü şeyler okudum. Haftalarca ürünü tedarik edemiyorlarmış. Kargoya haftalar sonra veriyorlarmış ya da hiç vermeyip sonradan siparişi iptal ettiriyorlarmış. Ne bileyim biraz midem bulandı bu işten ama daha bir gün oldu. Normalde e bebekten falan aldığımda ertesi günü kargoya veriliyordu bunda tedarik sürecinde yazınca şaşırdım. Meğer kampanya bittikten sonra kargoya veriliyormuş ve kampanya da ayın 7 sinde yani arefe günü bitiyor. E haliyle sonra bayramdı derken benimki de haftaları bulacak galiba( Ne yapsam siparişi iptal mi etsem beklesem mi? Ordan alışveriş yapan var mı hiç aranızda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?