2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

saol canım daha iisi sizlerin olsun :)

canım daha elime ulasmadı 15 günde falan glcek gittigidiyordan aldım ama şimdi baktım ilan kapanmıştır diyor 1 günlüğüne falan açılmışt ben aldığımda 2 3 gün oldu sanırım bitti

.....................

Eklentiler

• $Sevi-Bebe-Cok-Fonksiyonlu-Banyo-File-ve-Minderi-11628.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
bebetto dış zıbın 15 lira
kanz 25 lira
] miniçodan pijama takımı 10 lira,önlükler tanesi 4 lira, yelek 6, eldivenler 1,5 lira
bebek yağı eczanemizde.com 11 lira
pişik kremi eczanemizde.com 11 lira
el-yüz kremi eczanemizde.com 13,50 lira
3,50 lira(eczanemizde.com) emniyetli kulak çubuğu 90lı 2,50 lira(aczanemizde.com)
bebe burun aspratör seti 20 lira(limango) wee burun aspratörü(2,5 lira,pek kullanışlı değilmiş ama yine de aldık)
Eki Görüntüle 769776 Sevi bebe çok fonksiyonlu banyo minderi ve filesi limango 20 lira

hepsiii çoook cici maşallahhh..güle güle giysin kirletsin paşamızzzzzz.
bu arada kızla bu otrıbebenin burun aspiratorunden arkadasımçok memnun kaldı..diğerleri çekmiyormuş..bunu kendi nefesimizle çekiyoruz aparatın içnde kalıyormuş.bende alıcam ondan

kızlar aldıklarınız çok güzel güle güle kullansın bebişler neharım senin alacağın bişey kaldı mı bebeğim yaw , sen bize bir alınacaklar listesi yap artık

banyo mlz. tamamı e bebekten mağzadan aldık tek tek fiyat yazamıyorum 157tl tuttu 50tl indirimim vardı 107 ödedim
mothercare 5li bady 27.69tl
mothercare 3lü tulum 35.09tl
bebek patikleri butikbebe 9.17tl
uzun kol bodyler butikbebe tanesi 6.39tl
beyaz lila tulum butikbebe 13.8tl
iç dış zıbın takımlar butik bebe 11.94tl
tek alt yarım patikli tulumlar butikbebe 5.46tl

otribebe burun aspiratörünü ben kızımda kullandım çok kullanışlı ve her bebeğe lazım bence güle güle kullanın sağlıklı günlerde

bi bizim akrabalar garip heralde. bi bakiyorum miletin anneannesi babannesi yok teyzesi dayisi bi ton bisey almislar. bizimkiler erken deyip duruyor. hayir bisey bekledigimden degil de bana da aldirtmiyorlar deliricem yaa.

bi bizim akrabalar garip heralde. Bi bakiyorum miletin anneannesi babannesi yok teyzesi dayisi bi ton bisey almislar. Bizimkiler erken deyip duruyor. Hayir bisey bekledigimden degil de bana da aldirtmiyorlar deliricem yaa.

yok canım sadece sizinkiler değil benimkilerde öyle iki taraflı erken muamelesi yapılıyo ama ben bildiğimi okudum iç kıyafetlerin çoğunu hallettim alt üstler kaldı annem görünce bişey kalmamış dedi bana da

Kızlar size birşey sorucam. Ben dün evim.net ten tiny love ana kucağını 230 liraya aldım. Her yerde fiyatı 280-300 arası olduğu için bulunca pekte araştırmadan bu siteden aldım. Ama bugün siteyle ilgili nette çok kötü şeyler okudum. Haftalarca ürünü tedarik edemiyorlarmış. Kargoya haftalar sonra veriyorlarmış ya da hiç vermeyip sonradan siparişi iptal ettiriyorlarmış. Ne bileyim biraz midem bulandı bu işten ama daha bir gün oldu. Normalde e bebekten falan aldığımda ertesi günü kargoya veriliyordu bunda tedarik sürecinde yazınca şaşırdım. Meğer kampanya bittikten sonra kargoya veriliyormuş ve kampanya da ayın 7 sinde yani arefe günü bitiyor. E haliyle sonra bayramdı derken benimki de haftaları bulacak galiba ( Ne yapsam siparişi iptal mi etsem beklesem mi? Ordan alışveriş yapan var mı hiç aranızda???

Canim ben ordan alisveris yapmadim fakat takip ettigim bir site.kampanya bitimini hemen hemen butun siteler bekliyor.mesela ben de butikbebeden gecen sali biseyler aldim.halen tedarik surecinde veya kampanyanin bitmesi bekleniyor diyor.markafoni,trendyol,morhipo...vs gibi siteler de aynisini yapiyor.bence bekle.

Hmm bende bekliyim o zaman canım ya. Ne bileyim yorumları okuyunca canım sıkıldı epey. Gelişmeleri yazarım gene...

cnm evim netten 2-3 defa alisveris yaptim. evet tedarik sureleri biraz uzun, ama eninde sonunda geliyor. nasilsa acelen yok sabredebilirsen sabret derim

Eki Görüntüle 772207 mamas papas sola 649 tl cybex 299 tl oyuncaklar tanesı 8 le 9 arası degısıyor sanıyorum ındırımdeydı bugun e bebekte oyun halısı almıcaktım ama buna bayıldım 179 dan 53.90 dusmustu dayanamadım aldım acıp oynadım hatta cok kullanıslı bısı ve atımız bunada bayıldım rahat yarım saat ben oynadım 6 aydan sonra kullanabılıyor ve ınanılmaz egıtıcıymıs bı sure esım oynar herlade 30 tl falandı sanıyorum.bırde ıkı cıft agız sılme bezlerıyle tulnbentımsı bısı aldım at oyun halısı o ıvırzıvırlar 152 tututu 50 tl kodla 102 tleye almıs oldum.araba ve dıger oyuncaklar hedıye:) sag salım kızımı kucagıma alıp gezdırmesı oynatması kaldı artık..rabbım hepımızın bebeklerını korusun sag salım kucagımıza alalım ıns.

civil bebe 11 lira civil bebe çoraplar 1.5 lira tanesi yelek 4 lira 2 li takım 8 lira pembe takımı babannesi ördü :))) civil bebe 22 liraya aldık 5 li takımı babası begendi :))) bunlarıda babannesi almış kızımın

şimdilik bu kadar :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…