- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
bi bizim akrabalar garip heralde. bi bakiyorum miletin anneannesi babannesi yok teyzesi dayisi bi ton bisey almislar. bizimkiler erken deyip duruyor. hayir bisey bekledigimden degil de bana da aldirtmiyorlar deliricem yaa.
yok canım sadece sizinkiler değil benimkilerde öyle iki taraflı erken muamelesi yapılıyo ama ben bildiğimi okudum iç kıyafetlerin çoğunu hallettim alt üstler kaldı annem görünce bişey kalmamış dedi bana da
Kızlar size birşey sorucam. Ben dün evim.net ten tiny love ana kucağını 230 liraya aldım. Her yerde fiyatı 280-300 arası olduğu için bulunca pekte araştırmadan bu siteden aldım. Ama bugün siteyle ilgili nette çok kötü şeyler okudum. Haftalarca ürünü tedarik edemiyorlarmış. Kargoya haftalar sonra veriyorlarmış ya da hiç vermeyip sonradan siparişi iptal ettiriyorlarmış. Ne bileyim biraz midem bulandı bu işten ama daha bir gün oldu. Normalde e bebekten falan aldığımda ertesi günü kargoya veriliyordu bunda tedarik sürecinde yazınca şaşırdım. Meğer kampanya bittikten sonra kargoya veriliyormuş ve kampanya da ayın 7 sinde yani arefe günü bitiyor. E haliyle sonra bayramdı derken benimki de haftaları bulacak galiba( Ne yapsam siparişi iptal mi etsem beklesem mi? Ordan alışveriş yapan var mı hiç aranızda???
aynı durum bizde de var canım yaa. Diyorum 6 aylık olduk artık. Erkenmiş. Doğumu mu bekliyorsunuz diyorum ben de
bu sefer de herşeyi almışsın biz ne alacağız diyorlar. E alsaydınız napıyım, sizi bekleyecek olsam çok beklerim...
Canım daha önce bişey almıştım ben de evim.net ten bekle bence, tüm her yer tedarik sürecini ve kampanya bitişini bekletiyor.
azra verdiğin link açılmıyor isim yazsan
bi anakucagi bi de bebek arabasi markasi bulursam iyi oacak.
kızlar bebek arabası olarak chicco lite way isimli bir baston bebek arabası var, uzun incelemelerim ve gidip yaptığım kontroller sonucu ona karar verdim. tam yatar olduğu için doğumdan itibaren kullanılıyor. Ayrıca bizimkiler kış bebeği olacağı için üzerinde ayrıca tulum gibi fermuarlı bir şeyde takılabiliyor olması çok iyi. manevra kabiliyeti, açılıp kapakna kolaylığı, diğer bastonlara göre daha hafif olması, malzeme kalitesi ve evde ve bagajda yer kaplamaması gibi etkenleride ekleyince bence en güzeli bu. Fiyatı 300 ile 350 tl arasında değişiyor. Henü almadım ama resimde koyayım ki görün.
Eki Görüntüle 775993 Eki Görüntüle 775994 Eki Görüntüle 775995 Eki Görüntüle 775996 Eki Görüntüle 775997 Eki Görüntüle 775998
ufak tefek bişeyler daha ekleniyo ama çoook eksik var çokkkk
anakucağını bu gün e-bebekten aldık..50 tlindirim kazanmıştım 110 tl ye geldi.kraft diaderm.kalitesi güzel baş destekli olması hoşumuza gitti..
babası bi forma kendine almış.bi tulum iki tshirtte kızınaşu 3 küçük şey 100 küsür tl konu bjk olunca adamın gözü görmüyo anacımmm
ikili takım ve çoraplar alt kat komşu teyzemin kızıma bayram hediyesi.çokk mutluoldukk
kuvetimizde kankamlardan..annesi cinsiyeti belli olmadan almış onlara ama onlarınki erkek olacakk..küvet bize geldi cici bici olucaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?