2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

bi bizim akrabalar garip heralde. bi bakiyorum miletin anneannesi babannesi yok teyzesi dayisi bi ton bisey almislar. bizimkiler erken deyip duruyor. hayir bisey bekledigimden degil de bana da aldirtmiyorlar deliricem yaa.

aynı durum bizde de var canım yaa. diyorum 6 aylık olduk artık. erkenmiş. doğumu mu bekliyorsunuz diyorum ben de

bu sefer de herşeyi almışsın biz ne alacağız diyorlar. e alsaydınız napıyım, sizi bekleyecek olsam çok beklerim...

canım daha önce bişey almıştım ben de evim.net ten bekle bence, tüm her yer tedarik sürecini ve kampanya bitişini bekletiyor.

altın taksınlar eşya almasınlar zaten

gaye bebe tulum krem bej=24.91 tl
cheery tulum pembe=18.43 tl
gaye bebe tulum krem-gri=18.43 tl
krz balonlu ayı baskılı patikli zıbın=12.87 tl
kırmızı eşşek patik=9.17 tl
ekru biyeli kapitone yelek=6.39 tl
fuşya çiçekli hastane çıkışı=14.72 tl
canım babannem önlük pembe=2.08 tl
canım annem önlük pembe=2.08 tl
my bear body 3'lü = tanesi 7.87 tl
beyaz örgü patik kendi el emeğim

Ben bir süre mola verdim alışverişe kızçemin son cicileri bunlarda

Bunlar e-bebekten

Eki Görüntüle 772637 Eki Görüntüle 772638 Eki Görüntüle 772639 bunlar 12.99
Eki Görüntüle 772640 Eki Görüntüle 772641 bunlar 10.99
bu 49,9 bunlar 3.99 bu 2li ikisi 5 lira buda nevzat bebenin 14,99 küsürlü yazdım hepsi 168 tuttu 50 indirimle 118 ödedim .......

Bunları gitti gidiyor dan aldım

Eki Görüntüle 772678 bu 18 lira bolero güzel ama tulum kısmı biraz naylonsu
bunlar tane 2,75
bunlar çok güzel değil tane 2,5

4 lira hem 0-3 ay hem 3-6 aldım
Eki Görüntüle 772718 15 lira
1,7 tanesi
7 lira buda

Eklentiler

• $20130803_112640.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $20130803_111923.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $20130803_112526.webp
    9 KB · Görüntüleme: 34
  • $20130805_140606.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $20130805_140701.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $20130805_140734.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 34
O kadar uğraştım yan yanlarına gelsin açıklama diye gelmedi be

Bunlarda butik bebeden aldım 2 tane 5 li yeni doğan aldım hastaneye bunları götürcem biri 12 biri 17 lira bebetix markalı krem olanın yeri güzel diğeri bebcix o çok güzel değil...

bunlarda kızımın elbise ve tayt lı takımı kışlık biri 6-9 ay ama yıkayınca çeker dediler

kızıma eşimin yengesi getirmiş ama ebat büyük diye yüklenmiyo
Eki Görüntüle 772728 iki tanesi

Kızlaaarr, teşekkür ederim beni rahatlattığınız için. Kargom yola çıkmış çok mutlu oldum. Tiny love 3 ü bir arada ana kucağını aldım kahverengi. Eğer almayı düşünen olursa hala sitede 229 liraya satılıyor. Elime geçince gene yazarım size...
Bu arada aldığınız cicilerin hepsi de çok güzel. Bebişleriniz güle güle giysinler inşallah :))

Bunlar da benim kızımın ilk cicileri... Alışverişe yeni başladık daha:) Asıl alışveriş bayramdan sonra inşallah.

Bebissimo Zıbın 10'lu pembe (Butikbebe) =20 TL ama pek beğenmedim, acemilik işte ilk aldığım şeydi.
Beyzi Kids Zıbın Yeşil-Pembe (Butikbebe) =10 TL takımı
Üçlü önlük Motherlove (Hello Baby) = 9,90 TL
Üçlü Minidamla alt (Hello Baby)= 11.90 TL
Külotlu çorap (butikbebe) = 3,25 TL
Üçlü body (Hello Baby) =11,90 TL
Bebitof Zıbın (Hello Baby) = 11,60 TL

Kızlar tiny love ana kucağı dün öğlen 12 de elime ulaştı. Kargo bile sadece 1.5 gün sürdü ve van'a kadar geldi :)) Evde hemen kurdum herşey sorunsuz ve mükemmel. Hatta bugün bayram ziyaretine 5 aylık bir bebekte geldi. Hemen koydum bebişi içine tam sığdı :)) Yani anlayacağınız 5-6 aya kadar kullanılacak birşey ama içine küçük bir yatakla gece uykusu için de kullanmayı düşünüyorum. Boyu falan çok ideal. Çocuğu sersemletcek kadar da sallanmıyor bu özelliği de ayrıca hoşuma gidiyor. İşiniz bitince tekrar söküp kutusuna koyup kaldırabilirsiniz. Kutusu çok büyük değil. Sitede en son gördüğüm hala aynı fiyat 229 lira. Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Her yerde 290-300 lira civarı çünkü...

slm kızlar bende kasım annesi olacam allahım nasip ederse ve şöyle bi baktımda herkesler ne güzel alış verişler yapmış ben daha hiç bişey almadım kızıma sadece bi kaç örgü ve eşimin arkadaşının hediye ettigi kışlık tulum var hepsi bu kadar ben de sizden heves edip onların fotolarını cektim fotolar pek i degil ama yine de koyuyorum

bi anakucagi bi de bebek arabasi markasi bulursam iyi oacak.

Ben araştırmaktan kafaları yemiştim artık. En son bu aldığım anakucağı çok içime sindiği için aldım. Ama kısa süreli kullanılacağından bir de bütçe problemi varsa daha uygunu da alınabilir. Benim ilk bebeğim bu sonrakileri de düşünerek bir daha masraf yapmam diyerekten tiny love u aldım. Bebek arabası olarakta chicco today duo travel ya da chicco ct 02 travel sistemi almayı düşünüyorum. Hangisi ucuza gelirse ikisinden birini alıcam...

kızlar bebek arabası olarak chicco lite way isimli bir baston bebek arabası var, uzun incelemelerim ve gidip yaptığım kontroller sonucu ona karar verdim. tam yatar olduğu için doğumdan itibaren kullanılıyor. Ayrıca bizimkiler kış bebeği olacağı için üzerinde ayrıca tulum gibi fermuarlı bir şeyde takılabiliyor olması çok iyi. manevra kabiliyeti, açılıp kapakna kolaylığı, diğer bastonlara göre daha hafif olması, malzeme kalitesi ve evde ve bagajda yer kaplamaması gibi etkenleride ekleyince bence en güzeli bu. Fiyatı 300 ile 350 tl arasında değişiyor. Henü almadım ama resimde koyayım ki görün.
Eki Görüntüle 775993

canım bende chicco lite wayi çok beğeniyorum ama içime sinmeyen kısmı çift yönlü olmayışı bebek küçükken yüzünü görememek zor olur gibi geliyor bana, ikide bir durup kontrol etmek gerekir .. hafifliği ve katlanınca az yer kaplaması en güzel yönü ama ben yine de tedirgin oluyorum..

ufak tefek bişeyler daha ekleniyo ama çoook eksik var çokkkk
anakucağını bu gün e-bebekten aldık..50 tlindirim kazanmıştım 110 tl ye geldi.kraft diaderm.kalitesi güzel baş destekli olması hoşumuza gitti..
babası bi forma kendine almış.bi tulum iki tshirtte kızınaşu 3 küçük şey 100 küsür tl konu bjk olunca adamın gözü görmüyo anacımmm
ikili takım ve çoraplar alt kat komşu teyzemin kızıma bayram hediyesi.çokk mutluoldukk
kuvetimizde kankamlardan..annesi cinsiyeti belli olmadan almış onlara ama onlarınki erkek olacakk..küvet bize geldi cici bici olucaaaa

Eklentiler

• $2013-08-11 16.23.28.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 83
  • $simay forma.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 48
  • $2013-08-11 16.43.33.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $2013-08-11 16.48.42.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:

oyy cok güzeller yaa güle güle kullan canım. benim kızıma ne zaman almaya başlayacam bişeyler bilmiyorum kör olası yerdede bebek magzası yok varda bana göre yok herşey turstlere göre ve inanılmaz pahalı ve saolsun kızımın babası daha erken diye hiç ilgilenmiyo bazen çok kızıyorum ona yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…