- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
oyy cok güzeller yaa güle güle kullan canım. benim kızıma ne zaman almaya başlayacam bişeyler bilmiyorum kör olası yerdede bebek magzası yok varda bana göre yok herşey turstlere göre ve inanılmaz pahalı ve saolsun kızımın babası daha erken diye hiç ilgilenmiyo bazen çok kızıyorum ona yaa
teşekkürler cnmm..
bazı şeyleri internet üzerinden alabilirsin cnm..e-bebek güvenilir mesela..biz de hep erken dedik ama şaka maka 7. ay geldiiiii
kızlar herkesin aldıkları çok güzel maşallah. güle güle kullanın :)
kabağım nasılsın bak burda da buldum seni :) bebiş nasıl tekme olimpiyatları nasıl gidiyor.. almaya başladın mı sen de bişeyler...ben belisten dolap ve şifonyer siparişi verdim.yeğenlerimden kalan kıyafetlere falan bakıcam..bir kaç body çorap falan aldım yavaş yavaş başladık işte..sen neler yaptın görüşmeyeli...
selam canım :) iyiyim çok şükür, sen nasılsın? aynen devam ediyoruz, gün sayıyorum ama bitmiyor
ben de odasını aldım, yapıldı, 2-3 haftaya teslim edecekler inşallah. kıyafet konusuna daha hiç giremedim, inşallah onu da 2-3 haftaya halletmiş olurum. birkaç ıvır zıvır aldım. göğüs pedi, pişik kremi, bebek bezi, ateş ölçer, tarak vs. o tarz şeyleri bitirdim :)
sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bir an önce canımm
Güle güle kullanın inş Filiz :))) çok şekerler, şu en son resimdekini, birde lcwdan aldıgın polar hırkayı ne kadara aldın?
canım bende almıştım aynındn mavi olanını ben 10 tl ye aldım yumuşacık çok güzel gerçekten de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?