2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

teşekkürler cnmm..
bazı şeyleri internet üzerinden alabilirsin cnm..e-bebek güvenilir mesela..biz de hep erken dedik ama şaka maka 7. ay geldiiiii

teşekkürler cnmm..
bazı şeyleri internet üzerinden alabilirsin cnm..e-bebek güvenilir mesela..biz de hep erken dedik ama şaka maka 7. ay geldiiiii

öyle valla canım nasıl gecti bu aylar anlamadım ilk zamanlar sanki soranlara hep aynı ayı söylüyo gibiydim ama şimdi ne cabuk gecti diyolar bende internetten bakıyorum ama nedense elim deysin alacagım şeye diyorum yinede duramıyorum sürekli internete bakıyorum belki içime gercekten sinen bişey olur diye

kızlar herkesin aldıkları çok güzel maşallah. güle güle kullanın :)

kabağım nasılsın bak burda da buldum seni :) bebiş nasıl tekme olimpiyatları nasıl gidiyor.. almaya başladın mı sen de bişeyler...ben belisten dolap ve şifonyer siparişi verdim.yeğenlerimden kalan kıyafetlere falan bakıcam..bir kaç body çorap falan aldım yavaş yavaş başladık işte..sen neler yaptın görüşmeyeli...

selam canım :) iyiyim çok şükür, sen nasılsın? aynen devam ediyoruz, gün sayıyorum ama bitmiyor

ben de odasını aldım, yapıldı, 2-3 haftaya teslim edecekler inşallah. kıyafet konusuna daha hiç giremedim, inşallah onu da 2-3 haftaya halletmiş olurum. birkaç ıvır zıvır aldım. göğüs pedi, pişik kremi, bebek bezi, ateş ölçer, tarak vs. o tarz şeyleri bitirdim :)

sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bir an önce canımm

Kabak seni burda görmek hiç şaşırtıcı değil:)

Arkadaşlar önümüzdeki hafta alışveriş için mağazaları dolaşmak istiyorum. İşin kötüsü şehir merkezinde değilim, Konak'a gitmek benim için en az iki saat metroyla. O yüzden fazla zaman kaybetmeden, tabiki çok yorulmadan gezmek istiyorum. Son zamanlarda gittiğiniz, beğendiğiniz, fiyatları uygun nereleri önerirsiniz? Ben şimdilik sadece Bayraklı'daki Hello Baby mağazasını gezebildim. Kemeraltına gitmeyi düşünüyorum öncelikle. Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum.

bunların cogunu e bebekten aldım (BABYTREND) YAZLIK OLANLAR HEDIYE GELDI LCW SANIRSAM kızlar özellıkle kıslık olması cok ii oldu kalın kalın hepsi... Vaktınde zamanında saglıkla alalım kuzucuklarımızı inşallahh daha cok eksıgımız var :)))
HEPSINI TEK TEK YAZDIM AMA CIKMAMIS BOLE OLDU IDARE EDIN :)

Eklentiler

• $capture1 (2).webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $capture2 (2).webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 35
  • $capture4.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $capture5.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $capture8.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $capture11.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 54
  • $capture12.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $capture10.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $capture13.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $capture6.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $capture9.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 27
  • $capture7.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
filizcim çok güzel hepsi canım bayıldım kapşonlu pembe lcw nin aynısını oğluşuma maviyi bende aldım gelmişti arife günü allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin tatlım

Güle güle kullanın inş Filiz :))) çok şekerler, şu en son resimdekini, birde lcwdan aldıgın polar hırkayı ne kadara aldın?

saolun kızlarr evet lcw almıstım 10 tl idi netten aldım ben suan 7.90 dusmus cokta uygun hemde cok guzel sıcak sıcak gıyer kuzucuklarımız

Canım doğum günün kutlu olsun. nice mutlu senelere. arkadaşlarına bravo çok güzel bir sürpriz yapmışlar. annelere verilecek en güzel hediyeler bebek şeyleri

Teyzoşlar ben bir cesaretle face de pamukkale bebe diye bir sayfadan bebek arabamızı aldım , 260 lira taksitle ödüycez yurtdışından geliyor o yüzden 50 gün sürecek elime geçmesi inşallah kazıklanmam Travel sistem ve arka tekerlerin büyük olması çok hoşuma gitti almanyadan bir arkadaşımda benzerini kullanıyo çok memnun Doğuma bir ay kala elimde olacak kısmetse Eki Görüntüle 776882

Son düzenleme:
cok teşekkür ederım kızlar daha guzellerı sızlerın olsun
emtu canım nıce mutlu guzel senelere ınsallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…