2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

tatlım o sıteyı pek ıyı anlatmıyorlar ama ınsallah senınkınde bı problem olmaz. aldıgın arabaya gelınce cok guzel bende ondan alıcam hatta cok rahat gule gule kullan

tatlım o sıteyı pek ıyı anlatmıyorlar ama ınsallah senınkınde bı problem olmaz. aldıgın arabaya gelınce cok guzel bende ondan alıcam hatta cok rahat gule gule kullan

inşallah bir sıkıntı çıkmaz :18::18::18: banada başka bir arkadaş renkte sıkıntı olabilir yoksa sıkıntı olmuyo dedi :44::44::44:

Merhaba arkadaşlar, Ben keçeden bebek şekerleri nikah şekerleri yapıyorum, blogum da var, zaten şu anda size blogumu tanıtmak için yazıyorum Normalde Temmuz anneleri topiğini takip ediyorum, nisandan beri oraya takılıyorum ama size de yaptıklarımı göstermek istedim. Gerçi doğuma daha çok var da, şimdiden fikriniz olsun diye girdim :)
bebek şekerlerini kendisi yapmak isteyenler de vardır tabiki ama değişik bebek şekeri isteyip vakti olmayan veya eli böyle şeylere yatkın olmayan veyahut da sabrı olmayan arkadaşlar varsa o zaman işte ben varım beğenirseniz ne mutlu bana, şimdilik hoşçakalın, mutlu hamilelikler dilerim.

RNA TASARIM --> keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

Eklentiler

• $SDC13547.webp
    67 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_2985-001.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMG_3003-001.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $wuww uçak keçe bebek þekeri.webp
    11 KB · Görüntüleme: 43

canım biz de eşimle bu modeli çok beğendik, tam yatış pozisyonu ve hafif olmasından dolayı. renkleri de çok güzel gerçekten.
ana kucağı takılabiliyordu değil mi?

çift yönlü diye hatırlıyorum değil miymiş?
ama anakucağı takılıyorsa ilk 6 ay bebek ana kucağındayken koltuğu çift yönlü oturtulur olmadı?:44:

canım seninle aynı tarihte bebişlerimizin gelişleri 28 kasım benimkinin tarihi de...

filizcim çok güzel hepsi canım bayıldım kapşonlu pembe lcw nin aynısını oğluşuma maviyi bende aldım gelmişti arife günü allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin tatlım

ben de o mavi polardan aldım lcw'dan
pişti olacak oğluşlarımız

Güle güle kullanın inş Filiz :))) çok şekerler, şu en son resimdekini, birde lcwdan aldıgın polar hırkayı ne kadara aldın?

9,90tl idi ben de internetten aldım, senden sonra hatta canım

puset güzel ve hafif gözüküyor, markası ne acaba?
inş. bir sorun çıkmaz, alır kullanırsın sağlıklla

canım chicco lite wayin iki çeşidi var.. biri sadece baston puset, diğeri seninde dediğin gibi travel sistem yani ana kucaklı.. bu travel sistem olan Chicco Liteway Plus olarak geçiyor ve çift yönlü kullanılabiliyor.. Ben dün travel olanı aldım siteye fotoğrafını yükleyeceğim.. Sadece baston pusetin fiyatı 350 tl civarı, travel sistemse 689 tl.. ama kesinlikle tavsiye ederim, bebek küçükken ana kucağıyla, büyüdüğünde bastonla taşınabiliyor, baston çok hafif 6,5 kg.. Hantal, ağır bir araba alıp birkaç ay sonra baston almak yerine baştan bunu almak çok mantıklı geldi bana .. Zaten Lite way çok tutulan bir model olduğu için, çift yön sorununu çözmek amaçlı Travel sistemini yapmışlar.. Hem ana kucağı arabada da oto koltuğu olarak kullanılıyor..

Kızlar bende dermoeczanemden lansinohun manuel göğüs pompasını aldım 34 liraya. Çoğu yerde 60 lira. Yanısıra göğüs ucu kremi ve göğüs pedini de aldım gayet uygun fiyatlara. Almayı düşünenlere tavsiye ederim. 100 liraya tamamlayınca kargo da bedavaya geliyor...

bende dermoeczanemden Lierac çatlak kremi, Lansinoh göğüs ucu kremi ve göğüs pedini alıcam.. Şu an kullandığım Lierac bitsin diye bekliyorum.. Birde Otribebe burun aspiratörünü alıp almamakta çok kararsızım, gerekli midirki burun aspiratörü.. nette araştırdığımda bazı kişiler mutlaka olmalı diyor, bazıları da gereksiz bir icat diyor.. Sizler aldınız mı?
Kızlar ayrıca Dermoeczanemde Sebamed bebek bakım ürünleride diğer sitelere göre daha uygun, ben e-bebek indiriminden almasaydım dermoeczanemden alırdım..

Ben almıştım ne olur ne olmaz diye ucuz birşey. Banyo yaptırdıktan sonra da bebeğin burnunda ne var ne yok çıkıyor zaten. Ama bazen insanın içi rahat etmez burnunu temizlemeye çalışırsan o zaman işe yarayacak bir alet olduğunu düşünüyorum. Hele de bebek hırıltılı nefes alıyor da bir de burnunun dolu olduğunu görürsem o zaman karşı konulmaz bir istekle burun aspiratörüne sarılacağımı düşünüyorum :)) Ya da direk banyooo.....

Merhabalar herkese umarım herkes iyi güzel bir bayram geçirmişsinizdir..Karasız kaldıgım 1-2 konuda fikrinize ihtiyacım var hanımlar öncelikle bebek arabası. internette arastırdım begendiğim bazı modeller var bunlar ;
-Chicco Trio Enjoy Travel Sistem(indirimde 850 tl)
-Chicco Liing Smart Travel Sistem( 1500 tl)
-Wollex New York Manhattan 2.Nesil Seyahat Sistem Bebek Arabası (indirimde 800tl)
wollex i duyan kullanan var mı ? chicconun bu iki model arasındaki fark indirimde olanın port bebe ve ana kucağı arabanın üstüne takılması sizce çocuk daralmaz mı? bir de oto koltuğunun altındaki ekstra baza ..

Sizce neyi seçmeliyim ? Yardımcı olursanız sevinirirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…