- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Teyzoşlar ben bir cesaretle face de pamukkale bebe diye bir sayfadan bebek arabamızı aldım , 260 lira taksitle ödüycez yurtdışından geliyor o yüzden 50 gün sürecek elime geçmesi inşallah kazıklanmamTravel sistem ve arka tekerlerin büyük olması çok hoşuma gitti almanyadan bir arkadaşımda benzerini kullanıyo çok memnun Doğuma bir ay kala elimde olacak kısmetse Eki Görüntüle 776882
tatlım o sıteyı pek ıyı anlatmıyorlar ama ınsallah senınkınde bı problem olmaz. aldıgın arabaya gelınce cok guzel bende ondan alıcam hatta cok rahat gule gule kullan
kızlar bebek arabası olarak chicco lite way isimli bir baston bebek arabası var, uzun incelemelerim ve gidip yaptığım kontroller sonucu ona karar verdim. tam yatar olduğu için doğumdan itibaren kullanılıyor. Ayrıca bizimkiler kış bebeği olacağı için üzerinde ayrıca tulum gibi fermuarlı bir şeyde takılabiliyor olması çok iyi. manevra kabiliyeti, açılıp kapakna kolaylığı, diğer bastonlara göre daha hafif olması, malzeme kalitesi ve evde ve bagajda yer kaplamaması gibi etkenleride ekleyince bence en güzeli bu. Fiyatı 300 ile 350 tl arasında değişiyor. Henü almadım ama resimde koyayım ki görün.
canım bende chicco lite wayi çok beğeniyorum ama içime sinmeyen kısmı çift yönlü olmayışıbebek küçükken yüzünü görememek zor olur gibi geliyor bana, ikide bir durup kontrol etmek gerekir .. hafifliği ve katlanınca az yer kaplaması en güzel yönü ama ben yine de tedirgin oluyorum..
kabağım nasılsın bak burda da buldum seni :) bebiş nasıl tekme olimpiyatları nasıl gidiyor.. almaya başladın mı sen de bişeyler...ben belisten dolap ve şifonyer siparişi verdim.yeğenlerimden kalan kıyafetlere falan bakıcam..bir kaç body çorap falan aldım yavaş yavaş başladık işte..sen neler yaptın görüşmeyeli...
filizcim çok güzel hepsi canım bayıldım kapşonlu pembe lcw nin aynısını oğluşuma maviyi bende aldım gelmişti arife günü allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin tatlım
Güle güle kullanın inş Filiz :))) çok şekerler, şu en son resimdekini, birde lcwdan aldıgın polar hırkayı ne kadara aldın?
Teyzoşlar ben bir cesaretle face de pamukkale bebe diye bir sayfadan bebek arabamızı aldım , 260 lira taksitle ödüycez yurtdışından geliyor o yüzden 50 gün sürecek elime geçmesi inşallah kazıklanmamTravel sistem ve arka tekerlerin büyük olması çok hoşuma gitti almanyadan bir arkadaşımda benzerini kullanıyo çok memnun Doğuma bir ay kala elimde olacak kısmetse Eki Görüntüle 776882
puset güzel ve hafif gözüküyor, markası ne acaba?
Inş. Bir sorun çıkmaz, alır kullanırsın sağlıklla
sağol canımm aynen bende gidiyom günde bi kere bakıyorum calıstırıyorum elimi koyuyuorum titreşimini açıpdogum gunun kutlu olsun canım anakucagının pembesınden banada hedıye geldı arada calışırıp bakıyorm
Kabak seni burda görmek hiç şaşırtıcı değil:)
canım biz de eşimle bu modeli çok beğendik, tam yatış pozisyonu ve hafif olmasından dolayı. renkleri de çok güzel gerçekten.
ana kucağı takılabiliyordu değil mi?
çift yönlü diye hatırlıyorum değil miymiş?
ama anakucağı takılıyorsa ilk 6 ay bebek ana kucağındayken koltuğu çift yönlü oturtulur olmadı?:44:
canım seninle aynı tarihte bebişlerimizin gelişleri 28 kasım benimkinin tarihi de...
ben de o mavi polardan aldım lcw'dan
pişti olacak oğluşlarımız
9,90tl idi ben de internetten aldım, senden sonra hatta canım
puset güzel ve hafif gözüküyor, markası ne acaba?
inş. bir sorun çıkmaz, alır kullanırsın sağlıklla
Kızlar bende dermoeczanemden lansinohun manuel göğüs pompasını aldım 34 liraya. Çoğu yerde 60 lira. Yanısıra göğüs ucu kremi ve göğüs pedini de aldım gayet uygun fiyatlara. Almayı düşünenlere tavsiye ederim. 100 liraya tamamlayınca kargo da bedavaya geliyor...
bende dermoeczanemden Lierac çatlak kremi, Lansinoh göğüs ucu kremi ve göğüs pedini alıcam.. Şu an kullandığım Lierac bitsin diye bekliyorum.. Birde Otribebe burun aspiratörünü alıp almamakta çok kararsızım, gerekli midirki burun aspiratörü.. nette araştırdığımda bazı kişiler mutlaka olmalı diyor, bazıları da gereksiz bir icat diyor.. Sizler aldınız mı?
Kızlar ayrıca Dermoeczanemde Sebamed bebek bakım ürünleride diğer sitelere göre daha uygun, ben e-bebek indiriminden almasaydım dermoeczanemden alırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?