- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Merhabalar herkese umarım herkes iyi güzel bir bayram geçirmişsinizdir..Karasız kaldıgım 1-2 konuda fikrinize ihtiyacım var hanımlar öncelikle bebek arabası. internette arastırdım begendiğim bazı modeller var bunlar ;
-Chicco Trio Enjoy Travel Sistem(indirimde 850 tl)
-Chicco Liing Smart Travel Sistem( 1500 tl)
-Wollex New York Manhattan 2.Nesil Seyahat Sistem Bebek Arabası (indirimde 800tl)
wollex i duyan kullanan var mı ? chicconun bu iki model arasındaki fark indirimde olanın port bebe ve ana kucağı arabanın üstüne takılması sizce çocuk daralmaz mı? bir de oto koltuğunun altındaki ekstra baza ..
Sizce neyi seçmeliyim ? Yardımcı olursanız sevinirirm
bende bayram öncesi e bebekten birşeyler almıştım gelince çekip yüklerim diyordum ama bazı ürünler yanlış geldi geri yollayacağımdan çekemedim siteden yollayayım bari :)
Eki Görüntüle 779069 Eki Görüntüle 779070 Eki Görüntüle 779071 Eki Görüntüle 779072 Eki Görüntüle 779073 Eki Görüntüle 779074 Eki Görüntüle 779077 Eki Görüntüle 779079 Eki Görüntüle 779080 Eki Görüntüle 779081
hepsini 152 tl tuttu 50 tl indirim aldım 102 tl ye aldım :) sonra annem neden sen aldın die kızdı bana ben alacaktım dedi sonrada parasını verdi
bende dermoeczanemden Lierac çatlak kremi, Lansinoh göğüs ucu kremi ve göğüs pedini alıcam.. Şu an kullandığım Lierac bitsin diye bekliyorum.. Birde Otribebe burun aspiratörünü alıp almamakta çok kararsızım, gerekli midirki burun aspiratörü.. nette araştırdığımda bazı kişiler mutlaka olmalı diyor, bazıları da gereksiz bir icat diyor.. Sizler aldınız mı?
Kızlar ayrıca Dermoeczanemde Sebamed bebek bakım ürünleride diğer sitelere göre daha uygun, ben e-bebek indiriminden almasaydım dermoeczanemden alırdım..
önerin için teşekkürler canım bilmeden aldım açıkçası neden önermedikleri hakkında bi bilgin varmı ilk bastada lansinoh almıştım sonradan değiştirdim
Kızlar aldıklarınız çok güzel güle güle kullansın bebişleriniz :)
Bende şimdi Sebamedin ürünlerini araştırırken bi site buldum turuncukasa diye dermoeczanemden daha uygun geldi bana fiyatlar canım.
Kızlar bu arada sebamedin pişik kreminin hangisini almak lazım ? Healing mi, extra soft mu?
slm kızlar bugün ikiz kızları olan bi abla bana anakucagını verdi fazla kullanılmadı dedi istermisin diye sordugunda isterim dedim gercekten iyiki almışım temiz kullanılmış ama yinde ben kılıfını yıkadım tertemiz mis gibi oldu inşallah kızımı onun içindede görürüm buda fotografları
cok tatli nikkycimmm, Rabbim insalllah saglikla kullanmayi nasip ederr... Benimkiler eylül sonunda gelicek, ismarladik ama 9 hafta süer dediler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?