2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

ayy canım hepsi çoook tatlı bunların güle güle giyer kızın inşallahhh.bide kız bebek olunca böyle cicili bicili rengarek oluyo herşeyiii kızının ismi bellimi?

aynennnnn yaa kiz olsun camurdan olsun:)) ama erkek bebekler icinde inanilmaz güzel seyler var bu sene. Gecen sene hediye icin hic güzel bisi bulamamistim...evet Nikyycim belli insaalllah, adi Melek olucak teyzesi:)) senin ki belli mi?

daha nice güzel seyler var ama hepsini alamiyor insan iste...Allahim senin bebisine ve nice bebislere daha güzellerini saglikla giymeyi nasip etsin insaalllahhhhh

saol canım allah razı olsun 9 haftada baya uzun bi süre neden gec geliyo ki

ayy bilmiyorum tatlim yaa, buranin herseyi gec:))) doktordan randevu aliyorsun seneye veriyorlar:))) göz randevusu aldik iki ay sonraya verdi:))

evde tadilat baslattik mutfak yeniletiyoruz 10 hafta sonra gelicek dediler.. öyle mutfaksiz kaldim, kilerdeki camasir odasinda ocakla furun var orada rezillik cekiyorum:))) Valla sabirli insanlar beim sabrim yok:))

canım arabanın kırmızısını bende çok beğenmiştim, ama biz oğlumuz olacak diye siyah seçtik, güle güle kullanalım ikimizde arabalarımızı.. Bana da çok kullanışlı geldi araba, her şeyden önce hafif sonrasında baston alma derdi olmaz.. Liteway zaten çok tutulan bir modeldi, birde travel olunca süper oldu.. Evet canım kipadaki ürünlerde F&F diye etiket var.. Ben bir blogta okumuştum hangi blog hatırlamıyorum ama blog yazarı Mothercare ürünleri kadar kaliteli olduğunu yazmıştı kipa ürünlerinin.. Bende baktım gerçekten öyle, çoğu ürün %100 pamuk, kumaş kalitesi çok iyi yumuşacık.. Ben çıtçıtlı badyleri falanda hep Kipadan almayı düşünüyorum.. İndirim varken bir bak derim..

odası tam benim düşündüğüm gibi nerden kaç paraya aldınız.diğer kıyafetleride çok güzel allah hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin

Allah razi olsun, hepimize insaalllahhh... Odasini 220 euro ya XXXL diye bir magazadan aldik. Ben yurt disindayim, ama odasini netten de siparis verebiliyorsunuz. Ama sartlari ne bilmiyorum. Kiyafetlerin bir kismi Türkiye den hediye, bir kismi H&M diye bir magazandan. Istanbul da, Antalya da var. Ayrica internet satisida var..

valla sabır iyidir ama saglık ve bebek konusunda olunca i olmuyo saglık acil bişi e insanın bebegiyle ilgili aldıgı şeyede heves ettigi için hemen elinde olması lazım. ay canım mutfakta çok önemli 10 hafta da mübarek ne yapacak bu insan demiyolarmı yaw.melek çok güzel bi isim canım adı gibi melek olur inşallahhh.benim kızımın adınıda zeynep istiyorum eşimde annesinin ismi olarak selma istiyo bende diyorum zeynep selma olsun sen selma de bende zeynep derim diyorum bakalım hayırlısıyla dogsunda minik kızım gerisi önemli degil.

zeynep ismini cokk severim ben, kiz ismi olarak cok iyi bir secimm. Cok yakisir, adiyla yasasin insalllahh.. ama tavsiyem ben iki isimliyim kardesim iki isim koydu hep zorluk hep zorlukk...Cocougun ilerdeki yasami icin tek isim derim ben:))

zeynep ismini cokk severim ben, kiz ismi olarak cok iyi bir secimm. Cok yakisir, adiyla yasasin insalllahh.. ama tavsiyem ben iki isimliyim kardesim iki isim koydu hep zorluk hep zorlukk...Cocougun ilerdeki yasami icin tek isim derim ben:))

ah canım ahh biliyorum valla zor oldugunu ama eşim işte tutturdu annemin ismi olsun diye bende annesinin böyle bişeyi hak ettigini düşünmüyorum o yüzden zeynebide istiyorum nüfüsunda nekadar selma yazsada ben zeynep demek istiyorum. eşim uyuzluk yapmasaydı i olacaktı. canım bu arada benim lerimden sarı su geliyo bu normalmi. zaten şekerimde yüksek çıkmış sıkıntıdayım bu aralar

anlamadim nasil sari su?? ne kadar?? camasirini cok mu islatiyor?? bence hemen doktorunu ara, bebegin inice bulundugu sivi akinti yapabiliyor ve bu bebek icin iyi degil. Sakin ihmal etme tatlim...Sekeri tamamen kes rahatlarsin ama su isini lütfen ihmal etme...

ay canım pardon yanlış olmuş gögüslerimden sarı su geliyo yazının yarısını yazmamışım nasl becerdiysem

Sarı su değil o ağız sütü denilen bebek doğar doğmaz emsin istenilen annenin antikorlarıyla dolu olan ilk sütünüz. Sıkmayın, akıtmayın erken doğum tetiklersiniz. Gene de doktorunuza danışın derim.

Bugün memleketten oğlumun ananesi geldi.. Çok tatlı ciciler almış oğluma.. Canım annem iyiki varsın..
LCW alt 9,90 tl, LCW T-Shirt 9,90 tl
Civil 5'li takım 9,90 tl, Civil 3'lü takım 10,90 tl
Civil 2'li takım 8,00 tl, Civil 2'li takım 9,90 tl
Civil hırka 7,00 tl, annemin ördüğü yelek ve patikler
Çıtçıtlı zıbın 5 tl, Civil kısa taytlar 3'er tl
Civil penye battaniye 17,90 tl
Çıtçıtlı badyler ve altlar Eskişehir'de bir mağaza 1,5'ar tl
Color Proof Renk Koruyucu Mendiller tanesi 12,50 tl

Eklentiler

• $2013-08-17-0054.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $2013-08-17-0055.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $2013-08-17-0056.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $2013-08-17-0057.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $2013-08-17-0058.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 52
  • $2013-08-17-0059.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $2013-08-17-0060.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 32
  • $2013-08-17-0061.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
canım maşallah ne kadar beceriklisin,çok beğendim.. bebek şekerlerinin ikiside çok güzel ama seçim yapmak gerekirse bence ilki..

canım cok sağol, okulöncesi öğretmeni olarak kızıma da faydam olsun dedim :) ikinci bebek şekerinin yüzü daha sevimli geliyor ama bende ilkini yapıcam galiba :)

kızlar bu da bebek arabamız, beşik noktasında çok kararsızım ben sizler neler düşünüyosunuz... ben park beşik almayı istiyorum ama onlarda da renkler fazlaca karışık, aranızda sade renklerde özellikle siyah renk park beşik gören var mı :)

Kraftbaby.com -

canım bende park yatak aldım.. Kraft Coral Extra Mavi Gri.. Siyah renkte e-bebekte Nuna Park Yatak görmüştüm.. internet sitesinde şu an temin edilememektedir yazıyor ama ben Gebze mağazasında görmüştüm, hala var mı bilmiyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…