- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
kızlar kapı süsümü kendim yaptım, sizce nasıl olmuş :)
kızlar bunlarda bebek şekerlerim, sizce hangi modeli yapayım... ben kararsız kaldım da :)Eki Görüntüle 780599
kızlar bu da bebek arabamız, beşik noktasında çok kararsızım ben sizler neler düşünüyosunuz... ben park beşik almayı istiyorum ama onlarda da renkler fazlaca karışık, aranızda sade renklerde özellikle siyah renk park beşik gören var mı :)
Kraftbaby.com -
nasil yani... akarsa ne yapalim, yenisi olusmaz mi?
neden park besik aliyorsun?normal besik alsan daha iyi degil mi, yatak odanda , oturma odanda rahatca uyutursun tasirsin besigi. yani benim düsüncemm..
canım bende park yatak aldım.. Kraft Coral Extra Mavi Gri.. Siyah renkte e-bebekte Nuna Park Yatak görmüştüm.. internet sitesinde şu an temin edilememektedir yazıyor ama ben Gebze mağazasında görmüştüm, hala var mı bilmiyorum ama..
neden park besik aliyorsun?normal besik alsan daha iyi degil mi, yatak odanda , oturma odanda rahatca uyutursun tasirsin besigi. yani benim düsüncemm..
Akarsa yapacak bir şey yok ama sen sıkıp akıtırsan vücudun emzirme moduna geçip oksitosin salgılamaa başlar erken doğum tetiklersin.
Ben beşikten bebeğin 2. ayında krtuldum. Sezeryanlıydım bebeği kaldırması daha zordu, yattığım yerden bebeğimi göremiyordum, kenar koruyucusunu tek taraflı çıkarayım dedim bu sefer kız kolunu korkuluklara taktırdı, ahşap beşikti benimki ağır olduğundan halıda çekmesi zordu. Park yatağa geçiğim gün kızım X gibi yatmaya başlladı. Meğer o da bunalmış şimdi ara katı çkardım hala severek kullanıyoruz.
kraftın bende gri kırmızısını beğendim ama içinde pembeli nevresim uyku seti falan kötü olacak diye vazgectim... bende pazartesi e bebek bursa mağazasına gidicem, oradan bakayım :)
canım birde park yatağın boyutlarına nasıl karar verdin, geçende bitane gördüm... battal boy, ona uygun uyku seti bile yok, eşim büyük olsun rahat olsun falan diyo, ama ben 70/110 yeter diye düşünüyorum :)
kızlar kapı süsümü kendim yaptım, sizce nasıl olmuş :)
bende mobilya olanları çok beğeniyodum ama tayinciyiz ve yer değiştiricez sıkça, mobilya hem zor olacak taşıması, bunun yanında bir çok kişiden bebek için uygun olmadığını duydum... düşmeler çok sık oluyomuş mobilya beşikten o yüzden vazgeçtim...
Akarsa yapacak bir şey yok ama sen sıkıp akıtırsan vücudun emzirme moduna geçip oksitosin salgılamaa başlar erken doğum tetiklersin.
Ben beşikten bebeğin 2. ayında krtuldum. Sezeryanlıydım bebeği kaldırması daha zordu, yattığım yerden bebeğimi göremiyordum, kenar koruyucusunu tek taraflı çıkarayım dedim bu sefer kız kolunu korkuluklara taktırdı, ahşap beşikti benimki ağır olduğundan halıda çekmesi zordu. Park yatağa geçiğim gün kızım X gibi yatmaya başlladı. Meğer o da bunalmış şimdi ara katı çkardım hala severek kullanıyoruz.
besik rahat degil diyorsun yani....hmmm...benim aldigim besikte tahta. ama tekerlekleri var yatagin her yerine cevirebilirim. bizim evde hic hali yok, süsümeside kolay olur.. Aldik artik sansimizi denicez:))
şifonyeri almadık ama yerimiz yokkk..avizeyi de eşim beğendi:)karyolanın büyük ve küçük yatağı ile uyku setini de veriyorlarmış yanında..hepsine 2200 verdik.
ah canım ahh biliyorum valla zor oldugunu ama eşim işte tutturdu annemin ismi olsun diye bende annesinin böyle bişeyi hak ettigini düşünmüyorum o yüzden zeynebide istiyorum nüfüsunda nekadar selma yazsada ben zeynep demek istiyorum. eşim uyuzluk yapmasaydı i olacaktı. canım bu arada benim lerimden sarı su geliyo bu normalmi. zaten şekerimde yüksek çıkmış sıkıntıdayım bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?