2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

neden park besik aliyorsun?normal besik alsan daha iyi degil mi, yatak odanda , oturma odanda rahatca uyutursun tasirsin besigi. yani benim düsüncemm..

nasil yani... akarsa ne yapalim, yenisi olusmaz mi?

Akarsa yapacak bir şey yok ama sen sıkıp akıtırsan vücudun emzirme moduna geçip oksitosin salgılamaa başlar erken doğum tetiklersin.

neden park besik aliyorsun?normal besik alsan daha iyi degil mi, yatak odanda , oturma odanda rahatca uyutursun tasirsin besigi. yani benim düsüncemm..

Ben beşikten bebeğin 2. ayında krtuldum. Sezeryanlıydım bebeği kaldırması daha zordu, yattığım yerden bebeğimi göremiyordum, kenar koruyucusunu tek taraflı çıkarayım dedim bu sefer kız kolunu korkuluklara taktırdı, ahşap beşikti benimki ağır olduğundan halıda çekmesi zordu. Park yatağa geçiğim gün kızım X gibi yatmaya başlladı. Meğer o da bunalmış şimdi ara katı çkardım hala severek kullanıyoruz.

kraftın bende gri kırmızısını beğendim ama içinde pembeli nevresim uyku seti falan kötü olacak diye vazgectim... bende pazartesi e bebek bursa mağazasına gidicem, oradan bakayım :)

bende mobilya olanları çok beğeniyodum ama tayinciyiz ve yer değiştiricez sıkça, mobilya hem zor olacak taşıması, bunun yanında bir çok kişiden bebek için uygun olmadığını duydum... düşmeler çok sık oluyomuş mobilya beşikten o yüzden vazgeçtim...

canım birde park yatağın boyutlarına nasıl karar verdin, geçende bitane gördüm... battal boy, ona uygun uyku seti bile yok, eşim büyük olsun rahat olsun falan diyo, ama ben 70/110 yeter diye düşünüyorum :)

kraftın bende gri kırmızısını beğendim ama içinde pembeli nevresim uyku seti falan kötü olacak diye vazgectim... bende pazartesi e bebek bursa mağazasına gidicem, oradan bakayım :)

Par yatak alırken içine uygun şilte de bakın derim. Alırken iyice inceleyin, kumalı çok hışırdıyor mu, eklem yerlerinden çok oynuyor mu kenar fileleri esniyor mu. Bende graco counter prestij pembe annemde chiccco lullaby gri turuncu var.

Graconun dönencesini, raflarını ve sepetini acayip kullandım ama çok hışırdıyordu ve eklemerinden oynuyordu. Ara katta pek sorun olmadı hatta geceleri beşik gibi salladım ama şimdi ayaklandı. Yatak oynak olunca hep ayağı kenarlara giriyor sıkışacak diye korkuyorum, çok derin eğilmek çok zor, tabii rafları çıkardık dipte yatınca, sepetede bir şey koymak artık mümündeğil kız habire kurcalıyor oraları. Bir de titreşim aparatının kablosu açıktan geçiyor 6 aylıkken sürekli kabloyu koparmaya çalıştığı için çıkarmak gerekti. Zaten müziklei de rezaletti. Ama önemlisi ara katı kullanırken yatak zemini düz dğil çukur kalıyordu bebek içinde rahat yatamıyordu, uygun ebaylarda sunta kestirip koymak zorunda kaldık.

Chicconun rengi güzel değil. Titreşim aparatı çok gürültü yapıyor. Tekerleri graco kadar rahat değil. Ama taş gibi hiç oynamıyor. Biz oyun halısı kısmıyla da çok oynamadık. Oysa dönenceye çok baktı.

Kısaca ben cahildim neye bakacağımı bilmeyince bir markaya bir de tipine bakarak para verdim siz iyice inceleyin.

canım birde park yatağın boyutlarına nasıl karar verdin, geçende bitane gördüm... battal boy, ona uygun uyku seti bile yok, eşim büyük olsun rahat olsun falan diyo, ama ben 70/110 yeter diye düşünüyorum :)

Ben odam küçük olduğundan 95*65 aldım bence 2 yaşı rahat bitiririz. Sonra da odasına geçer diye düşünüyorum. Kısmet yaşayacağım ve göreceğim. Ama içinde oynar hayali kurma. Türk bir bebek sınır tanımaz, söz dinlemez:))

anladim, o zaman hangisi uyginsa o olmali...Ayy düsmesinler ya aben cok korkuyorummm

besik rahat degil diyorsun yani....hmmm...benim aldigim besikte tahta. ama tekerlekleri var yatagin her yerine cevirebilirim. bizim evde hic hali yok, süsümeside kolay olur.. Aldik artik sansimizi denicez:))

besik rahat degil diyorsun yani....hmmm...benim aldigim besikte tahta. ama tekerlekleri var yatagin her yerine cevirebilirim. bizim evde hic hali yok, süsümeside kolay olur.. Aldik artik sansimizi denicez:))

Benim ve kızım için rahat olmadı desem daha doğru. Kız hala zafer turu atar gibi yatakta döne döne yatıyor. Gecede 3 kere 360 derece döndüğünü gördüm. Akıllı uslu modeller eminim güzel güzel süsleyip kullanıyorlardır.

şifonyeri almadık ama yerimiz yokkk..avizeyi de eşim beğendi:)karyolanın büyük ve küçük yatağı ile uyku setini de veriyorlarmış yanında..hepsine 2200 verdik.

Eklentiler

• $av ize.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 26
şifonyeri almadık ama yerimiz yokkk..avizeyi de eşim beğendi:)karyolanın büyük ve küçük yatağı ile uyku setini de veriyorlarmış yanında..hepsine 2200 verdik.

ayyy yerim ben bu odayiii...Canim insalllah saglikla kullanir..Evlatlarimiz hayilri evlat olurlar, insallah yetistirebiliriz...

geçmiş olsun canım şimdi okudum şeker olayını, kaç çıktı ki?... nasıl oldun şimdi kontrol altına alabildin mi? bi de şu sarı sıvı olayını sanki bir yerlerde okumuştum bebeğin ilk emzirilmesinde emeceği sıvı diye, doktor ne diyor bu duruma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…