2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

canım ben de graco almayı düşünüyodum, hatta şu ana kadar gezip beğendiğim tek park yatak graco oldu. ama senin anlattıklarını okuyunca ikide kaldım doğrusu. 1 yaşına kadar oda yapmayıp yanımda yatırmayı düşünüyodum ama şimdi aklım karıştı mobilya alıp oda mı yapsam graco rahat değilse boş yere almıyım.. :/

bizde dün gittigidiyordan park yatak siparişi verdik fiyatı çok uygundu oğluşuma kırmızı park yatak aldık olur mu ki diye dertlenirken park yatak yorumlarını okuyup derdime dert kattım :) netten ilk kez alışveriş yaptık gözümle görmediğim bi ürün inş. güzel kaliteli birşey çıkar

biz massimo ricco park yatak aldık bu akşam kurduk kenarları cırt cırtlı değil aksine fermuarla sabitlenmiş oluyor ikinci katı bu yüzden çökme derdi yok .kraftla massimo ricco arasında kalmıştık Kraft sallanmadığı için bunu seçtik ben çok beğendim tasarımını .bebekle kullanınca daha iyi anlayacağız bakalım

Massimo Ricco Elite Oyun Parkı 70*110 Mavi GittiGidiyor'da 91079482 aldığımız yatak bu

burcumm senin yazdıklarına bakarken gördüm paylaştıklarını çok beğendim özledim bi bakayım şu kıza napmış dedim

güle güle kullansın paşamız çok beğendim

çok güzel zamanlar bunlar insan aldıkça alası geliyor

sende yakında bebişinle resimleri eklersin

özledim valla eski sohpetleri

herkesin bebeişi sağlıkla zamanında gelsin inş..kolay gelsin herkese

kız ozaman sence hangisi iyi bir fikir verseydin ya :)

şifonyeri almadık ama yerimiz yokkk..avizeyi de eşim beğendi:)karyolanın büyük ve küçük yatağı ile uyku setini de veriyorlarmış yanında..hepsine 2200 verdik.

tatlım nereden aldığınız uygunmuş fiyatı sadece beşiği ne kadar mesela birde markası ne olmadı netten araştırırım.

belis büyüyen beşiğimizi belis uyku setimizi yatağımızı cibinliğimizi mevlüt takımımızı aldık bugün ananemizin hediyesi ama 1 ay sonra gelcekler şimdilik resimlerini atayım
Eki Görüntüle 782591
büyüyen beşik, ortopedik yatak uyku seti ( netten baktım bi sitede 199 tl ye gördüm aynısını) cibinlik hepsi 800 TL

Merhaba ben yeni üyeyim. 28 haftamizi bitiricez ins cuma gunu. Bnde park yatak aldim cevremde kullananlar var ve cok memnunlar bence o ahşap hantal beşiklerden daha sevimli ve sıcak duruşu var. Tabi herkezin zevki farklı:)

Ben pek kıyafet almadm daha cok kararsızım ilk bebegim her kafadan bir ses cikiyo. Sizce napayim? 2 adet 5 li hastane cıkısı aldm,3uzun kollu 3 kisa kollu citcitli body aldm,2 tane tulum, 2tane ince battaniye aldm ve ufak tefek corap kusmuk bezi falan. Alacaklarim arasinda 10lu hastane cikisi.kalin battaniye.alt acma sungeri ve bir iki tane daha tulum alicam. Daha ne var ki aklim durdu resmen bana akil verinnnnn:S

kız ozaman sence hangisi iyi bir fikir verseydin ya :)

tatlım nereden aldığınız uygunmuş fiyatı sadece beşiği ne kadar mesela birde markası ne olmadı netten araştırırım.

cnm çilek mobilyadan aldık..sadece büyüyrbilrn karyolası 1000 tl.amaçok kullanışlı..rahat 7-8 yaşına kullanır..hem dediğim gibi yatakları ve uyku seti de içinde..yataklar pahalı zaten..
birde istersen 3 yaşına falan kullanabileceği beşik tarzı yatakları var onlarda 600 tl..çilekin sitesinde fiyatlar yok..ben katalog almıştım..size yakın varsa bi katalog alırsın

Alma! Düşüklerin üstüne bir şey alma. Zaten epi topu 1 ay, taş çatlasın 2 ay giyecek. Allah korusun ama premstüre ya da zayıf doğarsa hemen giyemeyecek, benim kızım gibi 4 kg üzeri doğarsa hiç giyemeyecek. Canım kadifr chicco tulumlar sadece hastanede 3 gün giyildi.

emtucum sen hangi mağzadan aldın mobilyası nasıl? ismi yada net adresi varmı tam benim istediğim beşik çünkü. uyku seti cibinlik yatak seninkilerin fiyatlarıda uyguna gelmiş..

tatlım bende çilekten baktım aynı şekilde 1000 ve 1140 tl falan fiyatları hepsi içinde ama ama dikkatimi çeken şey çilekin modellerinde asansor sistemi olmamasıydı. seninkisinde de yok değilmi?

kızlar bebişleriniz iyi güzel sağlıklı günlerde kullansınlar inş. ağırlaşmaya başladım biran önce yatak konusunu halletmem lazım

Çilek te asansör yok. Avrupa standartlaruna uygun olması için koymuyorlarmış.

emtucum sen hangi mağzadan aldın mobilyası nasıl? ismi yada net adresi varmı tam benim istediğim beşik çünkü. uyku seti cibinlik yatak seninkilerin fiyatlarıda uyguna gelmiş..

canım mobilyası gayet güzel belis zaten bilindik bi marka bebek karyolasında benim çok hoşuma gitti kutay bebe den aldım izmitte çınarlının orda izgazın hemen 4 5 dükkan yanında bir yer

evet cnm asansör sisemi yok..çok gerekli mi onu da bilmiyorum valla

maviye bayıldım... :)

canım biz şimdilik çok beğendik gayet güzel. özellikle koldan çift taraflı ayarlanması çok hoşumuza gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…