2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Selam kızlar,
Ben de en sonunda karar verip bebeğin yatağını aldım. Ne zormuş seçmesi :) Hepsiburada dan Maxima Swing Otomatik Sallanan Bebek Yatağını aldım. Geçen sene doğum yapan bir arkadaşım almıştı uzun araştırmaları sonunda. Dün onunla konuştum gayet memnun kalmış ben de içime sinerek aldım. Fiyatı da uygun kargo ücreti yok iyi oldu. Bi de dolabını aldık mı gerisi kolay artık.
Bu arada yorgan, yastık, battaniye, alt açma, kıyafetler tamam. Bu hafta gelecekler. E-bebekten aldım. Gelince paylaşırım sizlerle.
Sıra banyo, bakım ürünlerini araştırmaya geldi. Sebamed ürünlerini alıcam bebek için, alışverişte olmasa zaman geçmicek zaten.

Cottonboxtan aldığım nevresim takımı pazarda denk geldi 30 TL ye aldım.

kızlar aldıklarınızın yanına nereden aldıklarınızda yazarsanız cok mutlu oluruz =)) sormak zorunda kalmayızz

Kizlar bebegimi kendi odamda yatiracagim. Yatak konusunda cok kararsizim. Park yatak ile mobilya besik arasinda kaldim. Park yataklar cadir kumasindan oldugu icin sagliksiz gibi gelio bide cok gicirdiyormus, yorumlarda okudum. Cilekteki bebek karyolalarida hosuma gitti. Erken dogum riskim oldugundan dolasamiyorumda. Park yatak alanlardan fikir almak istiyorum??

Canım bende beşik konusunda aynen çok kararsız kalmıştım. Ama en sonunda çilekteki baby dream bebek beşiğine karar verdim. Odama kurdurucam bende. Ekstra dolap falan da almıcam malum kiracıyız çok eşya istemiyorum. Şifonyerin çekmecesi beşiğin çekmecesi bir de gardıropta bazı yerleri boşalttım bebek için eşyalarını da öyle yerleştiricem. Bende de erken doğum riski var maalesef onun için giysilerinin hepsini yıkadım bir kısmını ütüledim. Hastane çantamı da hazırlıyorum...
Park yatak kullanışlı gözüküyor ama benim içime bir türlü sinmedi gitti. Baby dream beşik tam istediğim gibi hemde peşinde 470 kadar iniyorlar. Hugglo nun çok güzel beşikleri var ama onda da 600 tl den bir kuruş inmiyorlar. Çileğin beşiği sallanmıyor ve asansörü yok ama ben zaten asansör sistemini pek sevmiyorum. Çengellerin arasına parmakları falan girer diye korkuyorum. Bir de çocuk sallanmaya da alışsın istemiyorum uyurken. O açıdan da beklentilerimi karşılıyor. Hem beşik baya derin; ilerde de çocuğun düşme ihtimali daha az. İçine de yataşın bebiş yatağını almayı düşünüyorum. 330 tl ama pazarlıkla 300 gelir. Önce çileğin yatağına bakıcam o da 230 tl. Eğer beğenmezsem yataşa gidicem. Haftaya kısmet olursa siparişini vericem bakalım....

Ayyy kafam cok karışık yaaa. Bebek büyüdüğünde kafasını çarpıyormuş. Yataktan inmeye falan çalışıyormuş. Gerçi çilekiğn yatakları çok derin ve kenarlarına korumalıkları takılıo ama en iyisi hangisiyse onu almak isterim.

cabım tüm maskoyu gezdim, çileği de...
en sonunda ikeaya karar verdim, tavsiye ederim

merhaba hanımlar bizim tarihimizde 28 kasım.. yatak olarak şimdilik park yatak düşünüyorum ama eşim inatla şu park yatagın küçüğü gıbı olan beşiklerden istıyo.. yer kaplamasın dıyo.. hangısı daha kullanışlı küçük beşiklerde 1 sene bile yatamazki bebek ama gelde anlatt...

cabım tüm maskoyu gezdim, çileği de...
en sonunda ikeaya karar verdim, tavsiye ederim

Bende deli gibi ikeaya gitmek istiyorum ama vanda yaşıyorum ben. Ailem istanbulda ama beşik için ikeaya gitmeye imkanım olmadı o zaman daha 4 aylık hamileydim. Görmeden de almak istemiyorum o yüzden burda da görebildiğim en güzel beşik çileğinki oldu. Bir de ben 70-130 bir yatak istiyorum ikeadakiler 60-120. Yine de ikeadakini görüp bakmak isterdim. Çilekte içime sindi ama. Bende dün yataştan bebek yatağını kararlaştırdım. Miniko yatağını ayırttım. 240 tl peşinde anlaştık. Satıcı bayanda ya aguyu alın ya da minikoyu dedi. Bebişle yumurcak çok satılmıyor ve özellik olarak çok farklı değiller fiyatları minikodan pahalı dedi. Ama agu da fiyat olarak yüksek kalite olarakta. Gittim baktım minikoda çok güzel bir yatak. Şimdi ayın 15 ini beklicem maaş gününü :)))
Dün birde bebeğin küvetini ve filesini aldım. Küvet şeffaf giderli moje marka 20 tl bücürük mağazasından, sevi bebe çok fonk. küvet filesi 25 tl bebetto mağazasından aldım...

Herkesin düşüncesi zevki çok farklı bu konularda. Hangisi içine siniyorsa onu al derim. Ben bir sene bebek bakıcılığı yaptım üniversiteden sonra yurtdışında dil eğitimi için ve baktığım bebeğin yatağı aynı çileğinki gibiydi; derin, sallanmayan ve asansörsüz. O yüzden ona çok ısındım. Aynen kenarlarının da korumalıkları vardı. Baktığım süre boyunca yani bir buçuk yaşına kadar da bebeğin hiç yataktan düştüğünü görmedim. Uzun boylu erkek bebekti...

merhaba canım tarihlerimiz aynı. hayırlısıyla gelsin inş. miniklerimiz. kız mı erkek mi senin?
içine hangisi siniyorsa onu al kullanacak olan sensin, ben park yatak istemiyordum, hala da almadık bişey ama ikeadan beşik alacağız herhalde.

bende ayrı oda yapamayacağım ve park yatak uzun süre kullanıldığı için pierre cardin aldım park yatak kurduk denedikte , sallanmasında her hangi bir sıkıntıda gıcırdıda farketmedim ama arkadaşım graco galiba başka bir marka aldı onun sallanma şekli başka sanki sallanma özelliği yokta zorla sallıyomuşun gibi gıcırdıyoda dediğin gibi, özelliklerini görerek al .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…