2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

canım mobilyası gayet güzel belis zaten bilindik bi marka bebek karyolasında benim çok hoşuma gitti kutay bebe den aldım izmitte çınarlının orda izgazın hemen 4 5 dükkan yanında bir yer

İzmit bize uzak kalıyo ben ist beykozdayım alsak adamlar getirip kurmazlar belkide ufff buralarda da hepsi içinde pahalıya geliyor bakalım artık

gidip görmen iyi olur canım eğer yerin varsa koyacak güzel görünüyor güle güle kullansın kuzu

Aslında evim küçük, kendi gardırobum yatak odasına sığmadığı için giyinme odası yaptık, bu dolabı da oraya kayacağım. Kızımın oyun parkı bizim yatak odasında olcak. 3 kapılı dolap istedim çünkü bebeğin eşyalarını, malzemelerini koyacak başka bir yerim yok. Sanırım 15 gün sonra anca gidebileceğim. Merkezde oturmayınca bu işler zor.

aynı tarihte bi göbiştaşım olmasına sevindim.. 90 günümüz kaldı bi avazda kurtulalım inşallah.. kız bekliyoruz hayırlısıyla.. senin bebiş kızmı erkekmi :))
benim eşim marangoz, beşiği o kendi yapıcak ama suan evimiz musait değil 1-1.5 sene kullanabılcegımız bi park yatak alıp daha sonra oda yapıcaz inşallah..
tabi yeri olanlar için beşik daha kullanışlı olur :))

Ben ilk cocugumda basta mobilyadan sallanan bir besik almistim. Ailelerimiz sehir disinda oldugu icin onlara giderken kullanacagimiz bir de park yatak aldik 5-6 ay sonra. Park yatagi aldiktan sonra besigi hic kullanmadim. Baska birine verdim hatta. O da tekrar hamile oldugumu duyunca geri yollamis ama ben yeni park yatagimizi hazirladim bile :) besigi gormek bile istemiyorum, gicir gicir duruyor, vercem yine birine

Kızlar Taç'ın sitesinde 2. ürüne %50 indirim var. Ben GS nevresim takımını (60 TL ) ve Disney Cars pike takımını (59 TL ) aldım. Toplamda 89.50 TL tuttu. Lisanslı nevresim takımı almayı düşünenleriniz varsa bakın derim.

Bir de park yatak aldığım için uyku seti veya yorgan olayı çok kafamı karıştırdı. Uyku setine gerek yok gibi geldi bana ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Yorgan olarakta Baby jem.in naturel pamuk yorganını gördüm internette ama nasıl olmalı sizce. Başlarda pek kullanamayız yorgan heralde dimi? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

canım biz bugun gardolabını aldık.. bende oda yapmıcam .. yatak odamın bi kenarına gardolabını koyucam.. 300 tl ye aldık. Düz sade beyaz kulpları güneş şeklinde 2 kapılı 2 çekmeceli ... resmini ekliyorum. eğer mobilyalarına beyaz uyuyorsa bence bu modeli düşünebilirsin...

cnm bende çilekten aldım ama büyüyebilen karyolalardan..eğer ondan alırsan içinde hem küçük yatağı hem büyük yatağı hem de uyku seti fiyata dahil..999 tl..normal karyolalarda da o hediye varmı bilmiyorum bi sor istersen ben de almaya gittiğimizde öğrendim..böyle çok ta ucuza geliyor aslında

gule gule kullan canım bende almıştım aynısından 1ay önce buyuyen besıgınıde aldım oda yapacaktım

bende bu gün bunları aldımm tsirtler 2 li 8 tl..yazlık tulum 6 tl...çilek set 20 tl

Eklentiler

• $2013-08-30 19.59.31.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $2013-08-30 19.59.57.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 32
  • $2013-08-30 20.00.29.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 44
kızlar merhaba.
buraya resim filan koymasam da sizi gizliden takip ediyorum. bayılıyorum aldıklarınıza, gaza gelip gidip alışveriş yapıyorum. bugün bebeğimin beşiğini almaya gidicez. ben de resmini koyarım artık. uzun yıllardır resim koymuyorum buraya unutmuşum nasıl olduğunu. önce buolayı çözmem lazım

Ben de oyun parkı aldım. Uyku seti almayı düşünmedim, gereksiz geldi bana. E-bebek te indirimden yorgan ve yastık aldım sadece.
35 TL ye aldım.

Nerden aldınız cnm? İnternette var mı?

Son düzenleme:

canım şifonyerin çekmeceleri geniş mi gibi şifonyerler dar oluyo geldiyse resmini çekmen mümkün mü ....

kaldı 87 :)
ben de erkek bekliyorum inşallah, sağlıkla gelsin bebişler
ne güzel istediğin modeli yaptırırsın eşine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…