- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
canım mobilyası gayet güzel belis zaten bilindik bi marka bebek karyolasında benim çok hoşuma gitti kutay bebe den aldım izmitte çınarlının orda izgazın hemen 4 5 dükkan yanında bir yer
İzmit bize uzak kalıyo ben ist beykozdayım alsak adamlar getirip kurmazlar belkide ufff buralarda da hepsi içinde pahalıya geliyor bakalım artık
gidip görmen iyi olur canım eğer yerin varsa koyacak güzel görünüyorgüle güle kullansın kuzu
merhaba canım tarihlerimiz aynı. hayırlısıyla gelsin inş. miniklerimiz. kız mı erkek mi senin?
içine hangisi siniyorsa onu al kullanacak olan sensin, ben park yatak istemiyordum, hala da almadık bişey ama ikeadan beşik alacağız herhalde.
Arkadaşlar tam istediğim model gardırop buldum. 240 TL
3 Kapılı 2 Çekmeceli Gardırop - Koçtaş
Gidip koçtaşta görmeyi ve mağazadan almayı planlıyorum. Sizce nasıl? Dolap alanlar fiyatı nasıl acaba?
Eki Görüntüle 788889 Eki Görüntüle 788905 Eki Görüntüle 788904 Eki Görüntüle 788903 Eki Görüntüle 788902 Eki Görüntüle 788901 Eki Görüntüle 788900 Eki Görüntüle 788898 Eki Görüntüle 788897 Eki Görüntüle 788896 Eki Görüntüle 788895 Eki Görüntüle 788894 Eki Görüntüle 788893 Eki Görüntüle 788892 Eki Görüntüle 788891 Eki Görüntüle 788890 Eki Görüntüle 788922
Bende deli gibi ikeaya gitmek istiyorum ama vanda yaşıyorum ben. Ailem istanbulda ama beşik için ikeaya gitmeye imkanım olmadı o zaman daha 4 aylık hamileydim. Görmeden de almak istemiyorum o yüzden burda da görebildiğim en güzel beşik çileğinki oldu. Bir de ben 70-130 bir yatak istiyorum ikeadakiler 60-120. Yine de ikeadakini görüp bakmak isterdim. Çilekte içime sindi ama. Bende dün yataştan bebek yatağını kararlaştırdım. Miniko yatağını ayırttım. 240 tl peşinde anlaştık. Satıcı bayanda ya aguyu alın ya da minikoyu dedi. Bebişle yumurcak çok satılmıyor ve özellik olarak çok farklı değiller fiyatları minikodan pahalı dedi. Ama agu da fiyat olarak yüksek kalite olarakta. Gittim baktım minikoda çok güzel bir yatak. Şimdi ayın 15 ini beklicem maaş gününü :)))
Dün birde bebeğin küvetini ve filesini aldım. Küvet şeffaf giderli moje marka 20 tl bücürük mağazasından, sevi bebe çok fonk. küvet filesi 25 tl bebetto mağazasından aldım...
Arkadaşlar tam istediğim model gardırop buldum. 240 TL
3 Kapılı 2 Çekmeceli Gardırop - Koçtaş
Gidip koçtaşta görmeyi ve mağazadan almayı planlıyorum. Sizce nasıl? Dolap alanlar fiyatı nasıl acaba?
canım biz bugun gardolabını aldık.. bende oda yapmıcam .. yatak odamın bi kenarına gardolabını koyucam.. 300 tl ye aldık. Düz sade beyaz kulpları güneş şeklinde 2 kapılı 2 çekmeceli ... resmini ekliyorum. eğer mobilyalarına beyaz uyuyorsa bence bu modeli düşünebilirsin... Eki Görüntüle 790170
Kızlar Taç'ın sitesinde 2. ürüne %50 indirim var. Ben GS nevresim takımını (60 TL ) ve Disney Cars pike takımını (59 TL ) aldım. Toplamda 89.50 TL tuttu. Lisanslı nevresim takımı almayı düşünenleriniz varsa bakın derim.
Eki Görüntüle 789724 Eki Görüntüle 789728
Bir de park yatak aldığım için uyku seti veya yorgan olayı çok kafamı karıştırdı. Uyku setine gerek yok gibi geldi bana ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Yorgan olarakta Baby jem.in naturel pamuk yorganını gördüm internette ama nasıl olmalı sizce. Başlarda pek kullanamayız yorgan heralde dimi? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
canım biz bugun gardolabını aldık.. bende oda yapmıcam .. yatak odamın bi kenarına gardolabını koyucam.. 300 tl ye aldık. Düz sade beyaz kulpları güneş şeklinde 2 kapılı 2 çekmeceli ... resmini ekliyorum. eğer mobilyalarına beyaz uyuyorsa bence bu modeli düşünebilirsin..[/B]
Nerden aldınız cnm? İnternette var mı?
canım biz bugun gardolabını aldık.. bende oda yapmıcam .. yatak odamın bi kenarına gardolabını koyucam.. 300 tl ye aldık. Düz sade beyaz kulpları güneş şeklinde 2 kapılı 2 çekmeceli ... resmini ekliyorum. eğer mobilyalarına beyaz uyuyorsa bence bu modeli düşünebilirsin... Eki Görüntüle 790170
aynı tarihte bi göbiştaşım olmasına sevindim..90 günümüz kaldı bi avazda kurtulalım inşallah.. kız bekliyoruz hayırlısıyla.. senin bebiş kızmı erkekmi :))
benim eşim marangoz, beşiği o kendi yapıcak ama suan evimiz musait değil 1-1.5 sene kullanabılcegımız bi park yatak alıp daha sonra oda yapıcaz inşallah..
tabi yeri olanlar için beşik daha kullanışlı olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?