2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Kızlar Butikbebe de Lansinoh ürünlerinde indirim var.
Göğüs pompası manuel, Göğüs pedi 60 lı, Göğüs ucu çıkartıcı, Göğüs ucu kremi, Süt saklama şişesi 4 lü aldım.

Zaten alacaktım, indirime girmişken kargo ücreti de yok aldım gitti. Geçen sene doğum yapan arkadaşım mutlaka almamı tavsiye etmişti.
Siz ne düşünüyorsunuz? Umarım gereksiz şeyler almamışımdır. Yorumlarınızı bekliyorum, siz neler aldınız?

Gogus pedi ve sut saklama siseleri lazim gercekten. Ama gogus pompasinin otomatigini tercih ettim ben, ilk kizimda manual almistim ama zihnisinir birsey, o nedenle bu sefer otomatik aldim. Gogus ucu cikariciyo da 1-2 seferdir nette goruyorum ben de, bilemicem gerekli mi gereksiz mi

İçim rahatladı biraz :)
Göğüs pompasına çok para vermek istemedim aslında, ne kadar kullanırım bilemedim çünkü. Göğüs ucu çıkarıcı konusunda bende çok tereddüt ettim ama arada kaynadı gitti valla :)

Ben de oyun parkı aldım. Uyku seti almayı düşünmedim, gereksiz geldi bana. E-bebek te indirimden yorgan ve yastık aldım sadece.
Eki Görüntüle 790512 35 TL ye aldım.

Ben hala yorgan kullanmadım. Belki bu kış. Büyük kalın peluş battaniye çok kullnadım, yumuşak oluyor bebek küçükken rahat oluyor. Ama asıl torba uyku tulumu acayip kullandım. Mutlaka alın, üstü mü açıld,ı göğsü mü üşüdü derdi yok sıcacık yattı kuzum. En uygun ikeadan almıştım. 24 tl ye elyaf dolgulu uyku tulumu. 12-18 aya uygun boy bulursam bu sene de kullanırım.

pembe ayakkabı : funnybaby
nevresım takımı: taç
pembe kadıfe alt ust : babytrend
3 alt markası bılmıyorum havuzlu handan
alt ust esofmanda :havuzlu handan
3 lü takım kadıfe ekru: gaye baby
leoparlı tulum : gaye baby
battanıyeler :bebıtoff
mevlut takımı :t-f.tafyy bebe
pembe alt ust takım : kanz
hast cıkısı hepsını eklemedım : baby center
yeleklerın hepsını annem ördü
sarı esofman takım markası bılmıyorum havuzlu handan
beşik: e-bebekten
taçıda ben yaptım :))

Son düzenleme:
bunları annem almış. taçtan büyüyünce kullanıcak kızım yorgan iki çarşaf ve yastık kılıfı. hatta çarşafı 3 almış birini bozup arabasına ve beşiğine alt açma tarzı bişiler yaptı :)

bunları ablam almış biri yorganlı takım biri nevresim takımı beşik için teyzemizde babamız gibi fanatik :)

bu pike takımı beşik için bunuda ablam almış bu arada bunların hepsi taç.

battaniyeyi babannemiz almış özdilek

bunu ablamın bi arkadaşı almış hediye :)

bunlar annemin yaptığı alt açmalar arabasına ve beşiğine koyucam yastıklarının altı dikilmedi daha bide alttakilerin kapitüneleri yapılcakmış ama çok güzel oldular pofuduk pofuduk

bunlar çoraplarımız ponponlu olanlar hediye yine ablamın arkadaşından

bunları halamız almış. internetten

bunlarda anneannemizden ebebekten alındı hepsi sadece önlük hariç onuda teyzesi almış.

bu arada daha yıkananlar var onlarıda eklerim bir ara. hatta sizede söyliyim kipada bebek kıyafetlerinde zaman zaman %70 e varan indirim oluyor. ben kızıma kadife içi elyaf dolgulu dışarı çıkarken mont gibi giyilebilen bi tulum aldım çok güzel 25 tl ya düşmüştü yakınlarında kipa olanlar mutlaka baksınlar bence.

canım güle güle kullanırsınız inşallah herşeyi çook güzel maşşallahhhhhhh. kız bebek olunca cicili bicili oluyo herşeyi bende kızıma bişeyler bakarken renk cümbüşü içinde kalıyorum resmen

saol canım bütün annişler heycanlı kasım bebişleride şanslı maşallah :) hepsi iyi günlerde sağlıkla giysinler alınanları

aldıklarınıza bayıldım :) güle güle kullanın inşallah....

Besigi hangi e bebekten ve kac liraya aldiniz acaba ? Internet sitesinde bulamadim da

canım ınternette yok stok yok hıcbı magazada yok ıstanbulda magazaalar arası transfer yok :)) ben tandıık vasıtası ıle buldum ve 129 tl aldım :))))) kredı kartı puanıyla belese geldı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…