2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Kızlar, 3 hafta önce çok sıvı açık renkli akıntım olduğu için doktora gittim. Bebeğin amnion sıvısıymış gelen. Amnion sıvı değerleri alt sınırda gidiyor. Moralim bozuk. Yatak istirahati dedi doktor. Tuvalete bile destekle gideceksin dedi. Zaten raporluyum artık çalışmıyorum. Bebeğim erken doğmasın diye yatıyorum.

Sıkıntılarımdan biri de şu. Biraz kıyafet dışında bebeğime hiçbirşey almadık. Şu sıralar alacaktık. Çok üzgünüm. Ne beşik. Ne yatak ne dolap hiçbirşeyi yok. Ayrıca kızıma isim de seçemedik. Anlayacağınız halim içler acısı. Önerisi olan var mı? Böyle bir durumla karşılaşanlar ne yaptı? Eşim mi yapacak alışverişi? İnternetten mi alacağım?

Canım öncelikle geçmiş olsun. Kendini hiç üzme, herşey yoluna girer. Alışveriş konusunu bence hiç kafana takma. İnternette herşey daha uygun fiyatlarla. Üstelik hiç yorulmadan bir sürü mağaza gezmiş oluyorsun, en ucuzunu alıyorsun. Sen beğenirsin mobilyaları, eşin gidip kalitesine bakar. Ben gezebildiğim kadar gezdim dükkanları ama alışverişimin %90 ınını internetten yaptım. Sürekli takip edersen pazardan bile ucuza alırsın tüm eşyalarını. En zoru isim konusu :)

Teşekkürler, 3 haftadır evde yat yat çok sıkıldım . İsim desen ayrı konu bulamıyoruz. Erken gelecek olursa Deniz ismini koyacağız galiba. İlk düşündüğümüzü. :)

Bir de hangi siteden alışveriş yaptın? Hangi site bu konuda güvenilir?

Son düzenleme:

Öncelikle Deniz çok güzel bir isim bence... Ben de düşünmüştüm.
Kıyafet, battaniye, havlu gibi tüm tekstil ürünlerini hellobaby, butikbebe ve e-bebekten aldım. Lcw ye bakabilirsin. Oyun parkını hepsiburada dan. Dolabı koçtaştan beğendim ama henüz almadım. Banyo ve bakım ürünlerini de İzmir'de Mina bebe var onun sitesinden seçtim. Bakalım fırsat bulursam gidip alırım yoksa netten sipariş veririm. Ben de merkeze 1.5 saatlik mesafede oturuyorum. En zor kısmı gecelik, iç çamaşırı ve bebek şekeri, süsleri gibi şeyler. Onları halletmek için çarşıya gitmem gerekecek.
Hiç acele etme, bütün sitelere gir, fiyatları karşılaştır, indirimleri takip et, içine sindikçe alırsın. Öncelikle kendine bir alışveriş listesi yap bence.

güle güle iyi günlerde kullanın inşaallah :) hepsi çok güzellerr :)

Merhaba kızlar ben de kasım annesi olacağım inşallah. hepinizin aldığı şeyler gerçekten çok güzel bebekleriniz güle güle eskitsin. bende bebeğimin odasına halısından perdesine her şeyi takım olsun istiyorum. funnababy ve hugglo markalarından başka öyle takım satan görmedim. sizin bildiğiniz varsa söylermisiniz?

Ben çilekten almıştım. Ama kendi aydınlatmasını almadım philipsin çocuk odası serisi var koçtaşta ordan almıştım.
http://www.e-bebek.com/aydinlatma/philips/philips_massive_kico_iridia_sarkit/PHL-401785510

Son düzenleme:
Fiyatı ne çok beğendim ben de almak istiyorum

Canım fiyatı 2,5 tl ... biz 50 adet yaptırdık.Genelde hastanede ve hastaneden çıktıktan sonra bebeği görmeye gelenlere çikolata verilir ya , ben kalıcı bişey olsun istedim bunlardan yaptırdım.
Kırkını okuturken de yani mevlütte başka bişey dağıtıcaz çünkü o zaman kalabalık olur daha ucuz bi şeker almayı düşünüyoruz..

Oğluşumun oda takımı bir. Ay daha var gelmesine sabırsızlıkla beklıyorum nasıl olucak dıye ufak tefek değişiklikler yatım dolap formatı bıraz farklı olucak cam olmuyacak konseptımız seyahat balonu aydınlatmada balon olucak inşallah odayı bitirnce paylaşırım sızle...

Hepsi de çok güzelmiş e bebekten 144 tl likalışveriş yaptım daha doğrusu sepette henüz satın almadım e bebek şifresi ne?

Nerden aldın canım tam aklımdaki gibi çok güzel

Arkadaşlar yaklaşık 4 saatimi aldı ama 86 sayfanın tümüne baktım. Hepsi çok çok güzel. Bebeklerinizle mutlu günlerde kullanın inşallah. Eşim yarın mağazalarda gezecek ben gidemiyorum erken doğum riski nedeniyle artık fotoğrafını çekip telefonla gönderir. Öyle olacak alışverişimiz. Ben de paylaşırım buradan inşallah...

Alabilen var alamayan var, ki alamayanlar için can yakıcı bi topik olduğunu düşünüyorum o yüzden aldıklarımı paylaşmayacağım ama beşik konusunda fikrinizi almak istiyorum.

park beşik almak istiyorum, plastik mi alsam yoksa ahşap olanlarından mı?
Ahşap kısımlarına kafasını gözünü çarparmı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…