- 18 Mart 2012
- 6.598
- 7
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Kızlar dün bu resimdeki sabundan bebeklerden sipariş verdikHastaneye ve eve bebişimizi görmeye gelenlere hediye etmek için
Eki Görüntüle 794261
Kızlar dün bu resimdeki sabundan bebeklerden sipariş verdikHastaneye ve eve bebişimizi görmeye gelenlere hediye etmek için
Eki Görüntüle 794261
Cok guzelmis sabunlar, isim etiketi olsa daha guzel olurmus
isim etiketlerini bizim yapmamız gerekiyor ühüvvvvSiparişi verdiğim yer yapmıyor malesef ((( Daha 2 ayımız var yaparız inşallah
Kızlar, 3 hafta önce çok sıvı açık renkli akıntım olduğu için doktora gittim. Bebeğin amnion sıvısıymış gelen. Amnion sıvı değerleri alt sınırda gidiyor. Moralim bozuk. Yatak istirahati dedi doktor. Tuvalete bile destekle gideceksin dedi. Zaten raporluyum artık çalışmıyorum. Bebeğim erken doğmasın diye yatıyorum.
Sıkıntılarımdan biri de şu. Biraz kıyafet dışında bebeğime hiçbirşey almadık. Şu sıralar alacaktık. Çok üzgünüm. Ne beşik. Ne yatak ne dolap hiçbirşeyi yok. Ayrıca kızıma isim de seçemedik. Anlayacağınız halim içler acısı. Önerisi olan var mı? Böyle bir durumla karşılaşanlar ne yaptı? Eşim mi yapacak alışverişi? İnternetten mi alacağım?
Canım öncelikle geçmiş olsun. Kendini hiç üzme, herşey yoluna girer. Alışveriş konusunu bence hiç kafana takma. İnternette herşey daha uygun fiyatlarla. Üstelik hiç yorulmadan bir sürü mağaza gezmiş oluyorsun, en ucuzunu alıyorsun. Sen beğenirsin mobilyaları, eşin gidip kalitesine bakar. Ben gezebildiğim kadar gezdim dükkanları ama alışverişimin %90 ınını internetten yaptım. Sürekli takip edersen pazardan bile ucuza alırsın tüm eşyalarını. En zoru isim konusu :)
Teşekkürler, 3 haftadır evde yat yat çok sıkıldım. İsim desen ayrı konu bulamıyoruz. Erken gelecek olursa Deniz ismini koyacağız galiba. İlk düşündüğümüzü. :)
Bir de hangi siteden alışveriş yaptın? Hangi site bu konuda güvenilir?
Eki Görüntüle 792472 Eki Görüntüle 792473 Eki Görüntüle 792474 bunları annem almış. taçtan büyüyünce kullanıcak kızım yorgan iki çarşaf ve yastık kılıfı. hatta çarşafı 3 almış birini bozup arabasına ve beşiğine alt açma tarzı bişiler yaptı :)
Eki Görüntüle 792475 Eki Görüntüle 792476 bunları ablam almış biri yorganlı takım biri nevresim takımı beşik için teyzemizde babamız gibi fanatik :)
Eki Görüntüle 792477 bu pike takımı beşik için bunuda ablam almış bu arada bunların hepsi taç.
Eki Görüntüle 792478 battaniyeyi babannemiz almış özdilek
Eki Görüntüle 792479 bunu ablamın bi arkadaşı almış hediye :)
Eki Görüntüle 792480 bunlar annemin yaptığı alt açmalar arabasına ve beşiğine koyucam yastıklarının altı dikilmedi daha bide alttakilerin kapitüneleri yapılcakmış ama çok güzel oldular pofuduk pofuduk
Eki Görüntüle 792481 bunlar çoraplarımız ponponlu olanlar hediye yine ablamın arkadaşından
Eki Görüntüle 792482 Eki Görüntüle 792483 bunları halamız almış. internetten
Eki Görüntüle 792484 Eki Görüntüle 792485 Eki Görüntüle 792486 Eki Görüntüle 792487 Eki Görüntüle 792488 Eki Görüntüle 792489
bunlarda anneannemizden ebebekten alındı hepsi sadece önlük hariç onuda teyzesi almış.
bu arada daha yıkananlar var onlarıda eklerim bir ara. hatta sizede söyliyim kipada bebek kıyafetlerinde zaman zaman %70 e varan indirim oluyor. ben kızıma kadife içi elyaf dolgulu dışarı çıkarken mont gibi giyilebilen bi tulum aldım çok güzel 25 tl ya düşmüştü yakınlarında kipa olanlar mutlaka baksınlar bence.
Merhaba kızlar ben de kasım annesi olacağım inşallah. hepinizin aldığı şeyler gerçekten çok güzel bebekleriniz güle güle eskitsin. bende bebeğimin odasına halısından perdesine her şeyi takım olsun istiyorum. funnababy ve hugglo markalarından başka öyle takım satan görmedim. sizin bildiğiniz varsa söylermisiniz?
Fiyatı ne çok beğendim ben de almak istiyorum
Eki Görüntüle 754762 disney 10'lu hastane çıkışımız 70 TL
Eki Görüntüle 754766 bebitof 10'lu hastane çıkışımız 49 TL
Eki Görüntüle 754765 bebitof havlu-bornoz takımımız 34 TL
Eki Görüntüle 754764 bebitof kundağımız 34 TL
Eki Görüntüle 754763 bebitof alt açma 30 TL
Eki Görüntüle 754769 tavşan tulum 15 TL
Eki Görüntüle 754768 imaj takım 15 TL
Eki Görüntüle 754771 babamız trabzonlu olunca peluş battaniyemiz 30 TL
Eki Görüntüle 754770 lcw penye battaniye 10 TL
Eki Görüntüle 754772 oğluşumun teyzesinin ördüğü battaniyemiz :)
Eki Görüntüle 754767 lansinoh elektrikli göğüs pompası 150 TL ama e bebek şifresi ile 100 TL'ye denk geldi.. bu arada çekim gücünü merak edenler varsa ablamda denedik, tabi sütü yoktu ama çekişi gayet iyiydi :)))
Merhaba arkadaşlar aylar sonra yeni girebildim ve bebişlerinize aldığınız cicişleri görünce çok duygulandım. Allahım sağlıkla giymeyi nasip eder inşallah. Biz henüz kıyafet almadık oda takımını aldık yükledim fotoğraflarını ama oldu mu bilmiyorum ilk kez yüklüyorum. heyecanlı alışverişlere ve bekleyişe devam...
Eki Görüntüle 764190 Eki Görüntüle 764191 Eki Görüntüle 764192 Eki Görüntüle 764193 Eki Görüntüle 764194 Eki Görüntüle 764195
Nerden aldın canım tam aklımdaki gibi çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?