2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Ben kidboo dan aldım, her şey takım. Babyhome.com.tr de en uygun kidboonun ürünleri. Kalitesi de çok güzel.Tavsiye ederim

biri penye biri de kalın iki battaniye
üc tane patikli alt
bi tane şapka 4 lü eldiven 1 tane patik 12li agız silme mendili
biri iç biri dış yandan baglamalı üst
al üst şapka takımı
bi tane kolsuz zıbın
3lü tulum takımı(eldiven şapka)
kollu zıbın
iki tane kollu tulum
bi tanede ayakkabı

işte kızlar bunlarda kızıma aldıgım kıyafetler daha alınacak çok şey var

hımm tamam canım teşekkür ederim şimdi bir de kidboo ya bakayım

Bir de baby jem diye bir markanin sallanabilir, kayin ahsap besigi var. Bana cok kullanisli geldi. Ankamall de varsa bi gidip bakicam, 205 lira yaziyo. Belki o da kullanilislidir. Ben zaten 2 yasindan sonra odasina yatircam insaallah

Kızlar hepinizin bebislerinizin cicileri çok güzel sağlıkla mutlulukla kullansinlar inşallah. Bende paylaşmak istiyorum ama nir türlü fotoğraf eklemeyi be veremedik

Selam herkese biz de oda siparişimizi verdik teslimat 1 ay sonra. Geç mi olur acaba ya koku oluyo diyolar ya inşallah çıkar kokusu..

canım çok güzeller sağlıkla ve güle güle giydirirsin inşallah

üstteki beyaz kulaklı bağcıklı bereyi nerden aldın canım onlardan istiyorum ama göremedim
birde en sondaki astronot tarzı olan tulum ??
çok beğendim öğrenebilir miyim?

Son düzenleme:

canim benim ben yurt disinda yasiyorum ama Tr deki arkadaslarim da istediler. H&M yada C&A magazalarindan bulmuslar. Internetten de siparis verilebiliyormus. Antalya, Ankara, Istanbul da magazalari var...

Arkadaşlar sizce bunu alayım mı, siz hangi çantayı aldınız?

kanz-777-anne-bebek-malzeme-cantasi-siyah

Son düzenleme:
çantamız kraft 99 tl. Alt değiştirme şiltesi,Termostatlı biberon saklama kabı,Geri dönüşümlü çanta muhafaza kılıfı,Kirli bezi torbası da var içinde,ayrıca omuz askısı da mevcut. bol cepli ve kocaman bir çanta, tavsiye ederim.

Selam herkese biz de oda siparişimizi verdik teslimat 1 ay sonra. Geç mi olur acaba ya koku oluyo diyolar ya inşallah çıkar kokusu..

Bebişinle iyi günlerde kullanın odanızı canım, benim de 40 günde geldi geçen hafta getirdiler hergün cam açık kokuyor ama ilk başlarda odasında kalmayacak diye pek takmıyorum, mobilyacı hemen hemen hergün sil dedi ama nerdeee ben bir defa sildim hiç halim yok tek taktığım cicilerini yıkayınca kokunun onlara sinmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…