- 28 Mart 2012
- 837
- 714
- 123
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Merhaba kızlar ben de kasım annesi olacağım inşallah. hepinizin aldığı şeyler gerçekten çok güzel bebekleriniz güle güle eskitsin. bende bebeğimin odasına halısından perdesine her şeyi takım olsun istiyorum. funnababy ve hugglo markalarından başka öyle takım satan görmedim. sizin bildiğiniz varsa söylermisiniz?
Tabiki yukardaki park yatak mantikli. Digerini maximum 1 sene kullanirsin , ama park yatagi 3,5 sene kullanmistim ben ilk kizimda
Ahsap olani nereden alacaksiniz acaba? Ben sentetige karsi oldugum icin ve bebegimi yattigim yerden gorebilmek icin ahsap istiyorum.
hımm tamam canım teşekkür ederim şimdi bir de kidboo ya bakayımBen kidboo dan aldım, her şey takım. Babyhome.com.tr de en uygun kidboonun ürünleri. Kalitesi de çok güzel.Tavsiye ederim
hımm tamam canım teşekkür ederim şimdi bir de kidboo ya bakayım
canım çok güzeller sağlıkla ve güle güle giydirirsin inşallah
üstteki beyaz kulaklı bağcıklı bereyi nerden aldın canım onlardan istiyorum ama göremedim
birde en sondaki astronot tarzı olan tulum??
çok beğendimöğrenebilir miyim?
alttaki yatagi da 5 yasina kadar kullanbiliyor arkadaslar. Yatak asagi monte ediliyor, kenarindaki tahta cikabiliyor.
Arkadaşlar sizce bunu alayım mı, siz hangi çantayı aldınız?
kanz-777-anne-bebek-malzeme-cantasi-siyah
Eki Görüntüle 798322
Ben havuzluhandan 40 liraya bir çanta almıştım. Oralara bakmanı tavsiye ederim eğer istanbuldaysan...
Arkadaşlar sizce bunu alayım mı, siz hangi çantayı aldınız?
kanz-777-anne-bebek-malzeme-cantasi-siyah
Eki Görüntüle 798322
Selam herkese biz de oda siparişimizi verdik teslimat 1 ay sonra. Geç mi olur acaba ya koku oluyo diyolar ya inşallah çıkar kokusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?