- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Eki Görüntüle 798755 çantamız kraft 99 tl. Alt değiştirme şiltesi,Termostatlı biberon saklama kabı,Geri dönüşümlü çanta muhafaza kılıfı,Kirli bezi torbası da var içinde,ayrıca omuz askısı da mevcut. bol cepli ve kocaman bir çanta, tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 798755 çantamız kraft 99 tl. Alt değiştirme şiltesi,Termostatlı biberon saklama kabı,Geri dönüşümlü çanta muhafaza kılıfı,Kirli bezi torbası da var içinde,ayrıca omuz askısı da mevcut. bol cepli ve kocaman bir çanta, tavsiye ederim.
alttaki yatagi da 5 yasina kadar kullanbiliyor arkadaslar. Yatak asagi monte ediliyor, kenarindaki tahta cikabiliyor.
Selam kızlar, daha önceden belirttiğim gibi yatak istirahatindeyim ve lohusa gecelik sabahlık takımını internetten sipariş vermeliyim dünden beri belki 5 saat sadece bu konuyu araştırdım. İndirimli kampanyalı gecelik satan site var mı? Çok pahalı hep baktıklarım...
çorapiçgiyim.com
Baktim az once bu siteye, hem lohusaya uygun gecelik sabahlik bulamadim, hem de olan digerleri hic de ucuz degil
VIOLET,GECELİK,PİJAMA,SABAHLIK,GECE KIYAFETİ,YATAK KIYAFETİ,ŞORTLU TAKIM,BAYAN PİJAMA TAKIM - MarkaMil
Bu siteye bakmış mıydın?
nikiyy buran almış pijama takımını, fiyatlar uygun. Kargosu gelince haber verecek ben de burdan almayı düşünüyorum.
Selam kızlar, daha önceden belirttiğim gibi yatak istirahatindeyim ve lohusa gecelik sabahlık takımını internetten sipariş vermeliyim dünden beri belki 5 saat sadece bu konuyu araştırdım. İndirimli kampanyalı gecelik satan site var mı? Çok pahalı hep baktıklarım...
Hamile & Lohusa Grubu
Link gonderebildim mi emin deilim ama bu sitedeki bej ve somon olan gecelik pijama ve sabahlik takimi magazada gordum ben kaliteliydi, kisa kollu ama ince penye deil hastane sicak olacagi ve (insallah) emzirirken cok terlendigi icin kisa kollu alinabilir diye dusundum, sitenin fiyati uygun magazada indirimde 99 tl idi
Evet uygunmus cidden ama onden dugmeli olsaymis super olurmus, dugmesizle emzirme zor olur
Myra'cim hic dugme gibi durmuyor onlar. Bir de bence beyaz krem gibi renkleri tercih etmeyin cunku ilk 1 hafta yogun sonraki haftadalar da azalan kanamalarimiz olacak ( kardesimin 40 gun benim 10 gun fln surmustu) yani en ufak lekeyi gosterecektir
Arkadaşlar sizce bunu alayım mı, siz hangi çantayı aldınız?
kanz-777-anne-bebek-malzeme-cantasi-siyah
Eki Görüntüle 798322
Kızlar, 3 hafta önce çok sıvı açık renkli akıntım olduğu için doktora gittim. Bebeğin amnion sıvısıymış gelen. Amnion sıvı değerleri alt sınırda gidiyor. Moralim bozuk. Yatak istirahati dedi doktor. Tuvalete bile destekle gideceksin dedi. Zaten raporluyum artık çalışmıyorum. Bebeğim erken doğmasın diye yatıyorum.
Sıkıntılarımdan biri de şu. Biraz kıyafet dışında bebeğime hiçbirşey almadık. Şu sıralar alacaktık. Çok üzgünüm. Ne beşik. Ne yatak ne dolap hiçbirşeyi yok. Ayrıca kızıma isim de seçemedik. Anlayacağınız halim içler acısı. Önerisi olan var mı? Böyle bir durumla karşılaşanlar ne yaptı? Eşim mi yapacak alışverişi? İnternetten mi alacağım?
Gunaydinn!! Canim ben magazada gordum ve denedim bu takimlari o yuzden biliyorum dugmeli oldugunu, resimde anlasilmiyo, renk konusunda cok haklisin onu ben de dusunuyorum...
Eki Görüntüle 800235
bu çantayı aldım, internetten yorumları okudum, memnun herkes, fiyatı da iyi, kargo bedava teslim alınca tekrar yorum yaparım. İnşallah güzel çıkar.
Bugün ben de araştırırken stylonun çantalarını inceledim, gerçekten güzel görünüyor. Ben de bunlardan alıcam, yorumlarını bekliyorum.
Hangi siteden aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?