2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

çok beğendim çantanııı güle güle kullanın, bende avent in çantalalarına baktım internetten ama henüz bire bir göremedim. avent çanta görüp beğenenler var mı acaba

vayy cantana bayıldım canım güle güle kullan bende daha almadım cantamı çok kararsız kalıyoru bu konuda:44:

alttaki yatagi da 5 yasina kadar kullanbiliyor arkadaslar. Yatak asagi monte ediliyor, kenarindaki tahta cikabiliyor.

peki tahta kenarlıkları ağzını, kafasını falan vurma ihtimali var mı?
yoksa mevcut bi korunak oluyor mu beşikte?

Selam kızlar, daha önceden belirttiğim gibi yatak istirahatindeyim ve lohusa gecelik sabahlık takımını internetten sipariş vermeliyim dünden beri belki 5 saat sadece bu konuyu araştırdım. İndirimli kampanyalı gecelik satan site var mı? Çok pahalı hep baktıklarım...

Hamile & Lohusa Grubu
Link gonderebildim mi emin deilim ama bu sitedeki bej ve somon olan gecelik pijama ve sabahlik takimi magazada gordum ben kaliteliydi, kisa kollu ama ince penye deil hastane sicak olacagi ve (insallah) emzirirken cok terlendigi icin kisa kollu alinabilir diye dusundum, sitenin fiyati uygun magazada indirimde 99 tl idi

Evet uygunmus cidden ama onden dugmeli olsaymis super olurmus, dugmesizle emzirme zor olur

Evet uygunmus cidden ama onden dugmeli olsaymis super olurmus, dugmesizle emzirme zor olur

Somon ve bej olan takimlar sabahlik ve pijamanin ikisi de dugmeli, iki yanda gogus tarafinda ince cizgiler var ya oralarda dugmeleri var, onden deil ama yandan dugmeli yani :), yanlardan aciliyo, emzirme icin uygun lohusa takimlari ikisi de, alternatif olarak dusunulebilir...benim tek tereddutum ortasindaki anne bebek deseni taslardan yapilmis, guzel aslinda cok parlak taslar deil ama yine de karar veremedim, bu detaylar resimde cok belli olmuyo tabi

Son düzenleme:
Myra'cim hic dugme gibi durmuyor onlar. Bir de bence beyaz krem gibi renkleri tercih etmeyin cunku ilk 1 hafta yogun sonraki haftadalar da azalan kanamalarimiz olacak ( kardesimin 40 gun benim 10 gun fln surmustu) yani en ufak lekeyi gosterecektir

Myra'cim hic dugme gibi durmuyor onlar. Bir de bence beyaz krem gibi renkleri tercih etmeyin cunku ilk 1 hafta yogun sonraki haftadalar da azalan kanamalarimiz olacak ( kardesimin 40 gun benim 10 gun fln surmustu) yani en ufak lekeyi gosterecektir

Gunaydinn!! Canim ben magazada gordum ve denedim bu takimlari o yuzden biliyorum dugmeli oldugunu, resimde anlasilmiyo, renk konusunda cok haklisin onu ben de dusunuyorum...

Canım sen bana bebek sabunları sormuştun 2,5 tl fiyatı biz 50 tane yaptırdık . Facebookta NE HOŞ ŞEYLER diye bir sayfa var orda burcu hanım yapıyor bu sabunları sen ona msj at hemen cvp verir kendine ve bebişine dikkat et mucuka

Canım aldın mı çantayı? Aynı çanta butikbebede indirimde.
Ben de daha çanta almadım, ne alacağımı da bilmiyorum hala.

bu çantayı aldım, internetten yorumları okudum, memnun herkes, fiyatı da iyi, kargo bedava teslim alınca tekrar yorum yaparım. İnşallah güzel çıkar.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 800235

bu çantayı aldım, internetten yorumları okudum, memnun herkes, fiyatı da iyi, kargo bedava teslim alınca tekrar yorum yaparım. İnşallah güzel çıkar.

Bugün ben de araştırırken stylonun çantalarını inceledim, gerçekten güzel görünüyor. Ben de bunlardan alıcam, yorumlarını bekliyorum.
Hangi siteden aldın?

selam kızlar;
birşey sormak istiyorum park yatak alıcam ama cibinlikli istiyorum kraft modellerinde yok sanırım daha doğrusu ebebek mağzasına gittim bulamadım var mı alan yada bu konu hakkında bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…