2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Eşim sabun olmaz diyor, facebookta buldum sayfayı baska modeller de var ama bebek güzel. İkna edersem yaptıracağım. İlgilendiğin için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Slm kızlar,

Burası çok boş kaldı kaç gündür. Nerde kuzucukların cicileri :)

Biz kızımın dolabını, yatağını kurduk. Galiba erken ama eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştirdim. Biraz sabırsızlıktan, biraz heyecandan, biraz da başkalarına güvenemediğim için. Bizimkiler yaşlı onları yormak istemedim fazla, kendi zevkime göre her işimi yaptım, yoruldum tabi ama içime sindi. Hafta sonu babaannesi ve dedesi eksik tüm eşyalarımızı aldılar. Biraz pahalıya patladı onlara :)

Arabayı yıllar önce çok yakın bir komşum vermişti. (Benim ki laciverti)
Bunun da siyahını aldık 90 TL ye

Yatağımızı çok sevdik. Babası yalancıktan ağlayıp denedi, ınga dediği anda hafif bir müzikle beşik kısmı sallanmaya başlıyor. Gülmekten öldük :)

Son düzenleme:
Kapı süsümüz Takı olur mu bilmem ama yastığımız var:)
Dolabımız Yatağı sonra odamıza alıcaz.

Eklentiler

• $2013-09-12 17.58.36 (640x480).webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 42
kızlar cicilerinz çok güzel Allah sağlıkla evlatlarını kucağınıza almayı naib eylesin ve hayırlı evlatlar olsunlar inşaallah.... çocuk sahibi olmak isteynlere ve banada hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasib eylesin inş... sizlerde anne ve anne adayları olarak dua edin olur mu inşaallah....

Çok teşekkürler. Amin canım inşallah. Dualarımız hep sizlerle, bebek isteyip olmayanlara, çeşitli zorluklarla uğraşanlarla. Ben de 5 sene bekledim bebeğimi, tüp bebekle oldu. İnşallah sağ salim alırız kucağımıza. Darısı senin başına.

İnsallah canim, cani gonulden dua ettim senin icin

canımm bayıldım bayıldım harika olmuş meleğimin odası.. sağlıkla,huzurla büyüsün inşallah

aminnn Zühalimm benimmm, Rabbim hepimize yardim etsin insalllahhh... Senin kizin odasinida görelim insalllahhh, eeee artik yavastan baslayin sizde. Adi ne kücük yaramazin???

bu arada bak iki ay oldu odasi geleli kokusu hala cikmadi... havalaniyor ha bire ama banamisin demedi...

eşyalara başladık canım çok acele etmeden yavaş yavaş........ ama ekim sonu kasım başına kadar tamamlamak lazım hem kış gelip ağırlaşmadan hemde çantasının filan hazır olması açısından.. odayı da ekimde hazırlarız sanırım valla isim konusunda ben hala kararsızım 3-4 isim var aklımı kurcalayan ama babamız seçti bile muhtemelen ALYA koyacağız son anda bi değişiklik yapmazsak

maaalsalllah adiyla yasasin insalllah... Acele etmeden yavas yavas baslayin, odayi önce alin yeri hazirsa, kokusu cikmiyor. Cantanida yavas yavas hazirlarsin insaallah. Bizim kasim topiginde 3 bebek geldi bile daha iki ay varken:))

tamam canim atiyorum simdi. besik olayi 4-5 ay önemli odasinda yatmicak diye aldik. hem emzirmede kolaylik, hemde yanibasimda bakarim devamli. Ben cok korkuyorum uyurkalirim diye...Rabbim kolaylik versin insalllah.

Bir arkadasim besik almadi gereksiz diye , yataginda yatirdi ama ilk hafta hic uyumadi bebegin üzerine yatarim diye...Besik lazim arkadaslar, park yatak geldiginde görüceksiniz, cok derin oldugundan yatirirken uyaniyor ister istemez, ve bebegi al geri koy cok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…