- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Canım sen bana bebek sabunları sormuştun 2,5 tl fiyatı biz 50 tane yaptırdık . Facebookta NE HOŞ ŞEYLER diye bir sayfa var orda burcu hanım yapıyor bu sabunları sen ona msj at hemen cvp verirkendine ve bebişine dikkat et mucuka
kızlar cicilerinz çok güzel Allah sağlıkla evlatlarını kucağınıza almayı naib eylesin ve hayırlı evlatlar olsunlar inşaallah.... çocuk sahibi olmak isteynlere ve banada hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasib eylesin inş... sizlerde anne ve anne adayları olarak dua edin olur mu inşaallah....
Eki Görüntüle 801332 Kapı süsümüzEki Görüntüle 801333 Takı olur mu bilmem ama yastığımız var:)
Eki Görüntüle 801334 Dolabımız Eki Görüntüle 801339 Yatağı sonra odamıza alıcaz.
kızlar cicilerinz çok güzel Allah sağlıkla evlatlarını kucağınıza almayı naib eylesin ve hayırlı evlatlar olsunlar inşaallah.... çocuk sahibi olmak isteynlere ve banada hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasib eylesin inş... sizlerde anne ve anne adayları olarak dua edin olur mu inşaallah....
Eki Görüntüle 801589 Eki Görüntüle 801588 Eki Görüntüle 801587 Eki Görüntüle 801586 Eki Görüntüle 801585
Odamiz kuruldu, temizlendi havalaniyor
canımmmmmm güzel şirin kızını huzurla büyüt o odada insallah
harika olmus bayıldım
isim belli mi
Ayyy ne güzel olmuş maşallah bayıldım. Güle güle kullansın eşyalarını güle güle büyüsün inşallah.
Eki Görüntüle 801589 Eki Görüntüle 801588 Eki Görüntüle 801587 Eki Görüntüle 801586 Eki Görüntüle 801585
canımm bayıldım bayıldım harika olmuş meleğimin odası.. sağlıkla,huzurla büyüsün inşallah
aminnn Zühalimm benimmm, Rabbim hepimize yardim etsin insalllahhh... Senin kizin odasinida görelim insalllahhh, eeee artik yavastan baslayin sizde. Adi ne kücük yaramazin???
bu arada bak iki ay oldu odasi geleli kokusu hala cikmadi... havalaniyor ha bire ama banamisin demedi...
eşyalara başladık canım çok acele etmeden yavaş yavaş........ ama ekim sonu kasım başına kadar tamamlamak lazım hem kış gelip ağırlaşmadan hemde çantasının filan hazır olması açısından.. odayı da ekimde hazırlarız sanırımvalla isim konusunda ben hala kararsızım 3-4 isim var aklımı kurcalayan ama babamız seçti bile muhtemelen ALYA koyacağız son anda bi değişiklik yapmazsak
odanız öok güzel güle güle kullansın melek kızımız
bizim odamızda bugün gelicek foto atıcak bi, yerleştireyim herşeyini,
tatlım küçük beşiğin fotosunu yandanda atarmısın bizimkine de benzettim merak ettim nasıl duruyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?