2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

aynennn, bizim yatak alcak bebeis bize tepeden bakicak:)) benim oda tamamen beyaz, baska seylerle renklendiriyorum, besigin yatak örtüsü turuncu. ama besikle birlikte verdiler takimini, beyazdi oda. bizim ev kalariferli besik icin yorgan almicam, belki ince battaniyeler kullaniyirim. ilk zaman üzerini acamaz zaten

Çook güzeller. Benim evde olsa günde 3-4 kez ınga der müziği dinlerdim. Araba da ana kucağı da güzelmiş. İyi günlerde kullanın...

maaalsalllah adiyla yasasin insalllah... Acele etmeden yavas yavas baslayin, odayi önce alin yeri hazirsa, kokusu cikmiyor. Cantanida yavas yavas hazirlarsin insaallah. Bizim kasim topiginde 3 bebek geldi bile daha iki ay varken:))

evet şu koku mevzusunu herkes söyledi sanırım o yüzden ilk önce onu almalı =).... maşallah hızlı çıkmış kasım bebekleri,,sanırım ekimden itibaren bizde hazır olmalıyız inşallah zamanında sağlıkla gelirler aceleye lüzum yokk

Baktim cnm, daha uygun geldi acikcasi. Dedigin gibi ben de siparis veren arkadasin yorumunu bekliyorum

slm kızlar kargom hemen geldi pazar akşamı vermiştim salı güne elime geldi gercekten kumaşı çok güzel ve kullanışlı yandan dügmeleri var emzirirken gayet kolaylık veriyo ve eşim dedi aynısından bi daha al birini cantana koyarsın birinide dogum yapana kadar rahat rahat giyersin gercekten çok rahat ben M beden aldım 59 kiloyum kalcam fazla yok göbegim var sadece ve gayet çupp diye oturdu üstüme sitede güvenilir bi site tavsiye ederim

Kizlar hastane cantanizi hazirladiniz mi? Ben bebek kiyafetlerini yikadim, utuluycem ama erken mi diye dusundum sonra. Dogum 10 kasim gorunuyo

Kizlar hastane cantanizi hazirladiniz mi? Ben bebek kiyafetlerini yikadim, utuluycem ama erken mi diye dusundum sonra. Dogum 10 kasim gorunuyo

ayy canım aynı dert bendede var bende ne zaman hazırayacagımı tam olarak bilmiyorum hazırlasam erken gibi geliyo hazırlamasam ya ani bişey olursa diyorum baya zor bi durum anlayacagın

Kızlar bende sizinle aynı durumdayım, kızımın kıyafetlerini, nevresimlerini yıkadım, ütüleyeceğim. Çantamı bu hafta hazırlamayı düşünüyorum. İnşallah bebişler erkenden gelmek istemezler ama ne olur ne olmaz çantalarımız elimizin altında bulunsun.

Kızlar bugün alışverişe çıktık. Gitmemem gerekiyordu ama dayanamadım hiç gezmedik eşim araba ile götürdü hep.Mobilyalarımız hala yok. .

Ama bebişimin artık beşiği var. Yalnız kurması acayip zormuş. Bu tarz işlerde çok beceriklidir aslında. Çok yoruldu eşim. Matkapla monte etmeye çalıştı. Matkabın ucu kırıldı. Onu kızı için uğraşırken görmek çok güzel gerçekten. Arabayı 900 tl ye aldık beşik 350 tl. Pijama takımı son bedeni varmış elinde 75 ten 50 ye indi. Hastane çıkışı indirimden 50 tl. Adidas ayakkabıları da geçen hafta eşim dayanamamış almış çok beğenmiş 2 yaşına falan geldiğinde kullanır ancak. Kordon kanı için de böyle bir kit veriyorlar. Yanındaki de hasta dosyası.Diğerleri de anaanne babaanne karışık aldı. Normalde güzel foto çekerim. Ama eğil doğrul yapamıyorum malum o yüzden bu kadar oldu.

Ben bunları yazarken canım kocam beşiği bitirdi. Bir güzel sü
sledik beşiği. Öyle duygulandım ki gözlerim doldu... :132:

Şimdi de araba montajı başlıyor evde ...

Eklentiler

• $12841793_13483980.webp
    18 KB · Görüntüleme: 30
  • $Adsız.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 27
  • $CIMG0805.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 25
  • $CIMG0814.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $CIMG0815.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 21
  • $CIMG0818.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 21
  • $CIMG0819.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $CIMG0821.webp
    6 KB · Görüntüleme: 28
  • $CIMG0822.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $CIMG0824.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $CIMG0825.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 23
  • $CIMG0829.webp
    21 KB · Görüntüleme: 29
  • $CIMG0830.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $CIMG0831.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $CIMG0804.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 32
  • $CIMG0807.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $CIMG0808.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 25
  • $CIMG0809.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $CIMG0812.webp
    18 KB · Görüntüleme: 30
  • $CIMG0813.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 22

Canım hepsi çok güzel, güle güle kullanın inşallah, için rahatlamıştır biraz:) Hiç birşeyi yok diye üzülüyordun.
Elbisesini yerim ben onun

Son düzenleme:
Canım hepsi çok güzel, güle güle kullanın inşallah, için rahatlamıştır biraz:) Hiç birşeyi yok diye üzülüyordun.
Elbisesini yerim ben onun

Aynenn dolabı falan da eşim alsın artık. Onun zevkine güveniyorum Mobilyada hep aynı tarzı beğeniyoruz.

Doğum çantası için kıyafetleri yıkasak ütülesek erken
olmaz mı ya ne yapsam bilemedim. Erken birşey olursa diye yıkayıp ütülesem de Ekim sonuna doğru bir daha yıkayıp ütülesem mi? Dura dura kokar onlar ya. Benim giydiklerim önemli değil de bebeğimin giydikleri önemli...

Arkadaşlar internetten alışveriş yapan birisiyim ancak annelutfen sitesinden hiç alışveriş yapmadım Nasıl bir site? güvenilir mi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar internetten alışveriş yapan birisiyim ancak annelutfen sitesinden hiç alışveriş yapmadım Nasıl bir site? güvenilir mi?

Ben yeni alışveriş yaptım, bir sıkıntı yaşamadım, ama ben hep sanal kartla yapıyorum. Sanal kartı öneririm arkadaşlar. Limiti hep 0 TL. Sadece alışveriş yaptığımda değiştiriyorum limitini. İnternet bankacılığı gerekiyor tabi.

sık olarak il değiştrdiğimiz için oda yapmayı uygun bulmadık park yatak ve ikea şifonyerimizle idare edcz biraz büyüyene kadar :)

Bugün bebek arabamızı aldık nihayet. Peg perego pliko p3 travel sistem saraçhaneden 800 tl ye. Eski model olduğu için ucuza geldi. Yarın kargoya verilecek. Çok içime sindi, çok araştırmıştım ama içim rahatladı. Üstümden yük kalktı sanki çok kafaya takıyordum... Bu markayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. Normal fiyatı 1300-1400 civarında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…