- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
sağol tatlım aynı bizimki gibi sadece tekstil ürünleri pembe beyaz :)) ,odamızda beyaz olacak inş.,
bende park yatak hiç düşünmedim kumaşı açısından,
yatağımım yanında bebeğimin neler yaptığını görmek güzel olacak bu beşikle ...
Slm kızlar,
Burası çok boş kaldı kaç gündür. Nerde kuzucukların cicileri :)
Biz kızımın dolabını, yatağını kurduk. Galiba erken ama eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştirdim. Biraz sabırsızlıktan, biraz heyecandan, biraz da başkalarına güvenemediğim için. Bizimkiler yaşlı onları yormak istemedim fazla, kendi zevkime göre her işimi yaptım, yoruldum tabi ama içime sindi. Hafta sonu babaannesi ve dedesi eksik tüm eşyalarımızı aldılar. Biraz pahalıya patladı onlara :)
Eki Görüntüle 801309 Arabayı yıllar önce çok yakın bir komşum vermişti. (Benim ki laciverti)
Eki Görüntüle 801310 Bunun da siyahını aldık 90 TL ye
Eki Görüntüle 801311 Yatağımızı çok sevdik. Babası yalancıktan ağlayıp denedi, ınga dediği anda hafif bir müzikle beşik kısmı sallanmaya başlıyor. Gülmekten öldük :)
Eki Görüntüle 801589 Eki Görüntüle 801588 Eki Görüntüle 801587 Eki Görüntüle 801586 Eki Görüntüle 801585
Odamiz kuruldu, temizlendi havalaniyor
Eki Görüntüle 801332 Kapı süsümüzEki Görüntüle 801333 Takı olur mu bilmem ama yastığımız var:)
Eki Görüntüle 801334 Dolabımız Eki Görüntüle 801339 Yatağı sonra odamıza alıcaz.
maaalsalllah adiyla yasasin insalllah... Acele etmeden yavas yavas baslayin, odayi önce alin yeri hazirsa, kokusu cikmiyor. Cantanida yavas yavas hazirlarsin insaallah. Bizim kasim topiginde 3 bebek geldi bile daha iki ay varken:))
Çook güzeller. Benim evde olsa günde 3-4 kez ınga der müziği dinlerdim. Araba da ana kucağı da güzelmiş. İyi günlerde kullanın...
VIOLET,GECELİK,PİJAMA,SABAHLIK,GECE KIYAFETİ,YATAK KIYAFETİ,ŞORTLU TAKIM,BAYAN PİJAMA TAKIM - MarkaMil
Bu siteye bakmış mıydın?
nikiyy buran almış pijama takımını, fiyatlar uygun. Kargosu gelince haber verecek ben de burdan almayı düşünüyorum.
Baktim cnm, daha uygun geldi acikcasi. Dedigin gibi ben de siparis veren arkadasin yorumunu bekliyorum
Kizlar hastane cantanizi hazirladiniz mi? Ben bebek kiyafetlerini yikadim, utuluycem ama erken mi diye dusundum sonra. Dogum 10 kasim gorunuyo
Kızlar bugün alışverişe çıktık. Gitmemem gerekiyordu ama dayanamadım hiç gezmedik eşim araba ile götürdü hep.Mobilyalarımız hala yok..
Ama bebişimin artık beşiği var. Yalnız kurması acayip zormuş. Bu tarz işlerde çok beceriklidir aslında. Çok yoruldu eşim. Matkapla monte etmeye çalıştı. Matkabın ucu kırıldı. Onu kızı için uğraşırken görmek çok güzel gerçekten. Arabayı 900 tl ye aldık beşik 350 tl. Pijama takımı son bedeni varmış elinde 75 ten 50 ye indi. Hastane çıkışı indirimden 50 tl. Adidas ayakkabıları da geçen hafta eşim dayanamamış almış çok beğenmiş 2 yaşına falan geldiğinde kullanır ancak. Kordon kanı için de böyle bir kit veriyorlar. Yanındaki de hasta dosyası.Diğerleri de anaanne babaanne karışık aldı. Normalde güzel foto çekerim. Ama eğil doğrul yapamıyorum malum o yüzden bu kadar oldu.
Canım hepsi çok güzel, güle güle kullanın inşallah, için rahatlamıştır biraz:) Hiç birşeyi yok diye üzülüyordun.
Elbisesini yerim ben onun
Arkadaşlar internetten alışveriş yapan birisiyim ancak annelutfen sitesinden hiç alışveriş yapmadım Nasıl bir site? güvenilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?